Şimdi Ara

★★Apple Store Randevu Yardımlaşma (ANA KONU) ★★ (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.680
Cevap
144
Favori
210.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Andakan

22sine akasya ve zorlu da 2 adet randevum var. İsteyene verebilirim fakat bu iş nasıl oluyor bilmiyorum. Yani benm apple kimliğimle alınmış bir rezervasyona siz nasıl giriş yapıcaksınız onu bilmiyorum. Eğer benim apple kimliğim şifrem gerekiyorsa vermeyeceğim için rezervasyonları iptal edicem. Ama iptal etmeden önce bi sorayım dedim herhangi bi sıkıntılı durumu varmı diye. Aydınlatırsanz sevinirim ona göre uyarsa burdan ücretsiz olarak verebilirim.Yoksa iptal edicem

Başkasının ismiyle gidilmiyor artık kimlik kontrolu yapiyolar uyuşmazsa işlem yapmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar polis memuruyum'randevu alamiyorum sevabina randevusunu verebilcek olan varsa sevinirim!!

• Omer Erkulu -zorlu center dan iphone icin randevu almak istiyorum yardimci olur musun?

• Eğer iptal etmediysen ben istiyorum bir şekilde halletmeye calısacagım yoksa olcak gibi degil bu ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 17.45 Akasya 'ya gidebilecek olan var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemmuzunn -- 20 Aralık 2016; 12:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemmuzunn

Bugun 17.45 Akasya 'ya gidebilecek olan var mi?

Yok neden sordun

• Yarim saat sonrasi icin Zorlu'dan randevu aldim sabah, enteresan bir sekilde. Eger yetisebilirsem ogleden sonra Akasyadaki randevuyu ya verecegim birisine ya da iptal edecegim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavenWorld89

quote:

Orijinalden alıntı: Andakan

22sine akasya ve zorlu da 2 adet randevum var. İsteyene verebilirim fakat bu iş nasıl oluyor bilmiyorum. Yani benm apple kimliğimle alınmış bir rezervasyona siz nasıl giriş yapıcaksınız onu bilmiyorum. Eğer benim apple kimliğim şifrem gerekiyorsa vermeyeceğim için rezervasyonları iptal edicem. Ama iptal etmeden önce bi sorayım dedim herhangi bi sıkıntılı durumu varmı diye. Aydınlatırsanz sevinirim ona göre uyarsa burdan ücretsiz olarak verebilirim.Yoksa iptal edicem

Başkasının ismiyle gidilmiyor artık kimlik kontrolu yapiyolar uyuşmazsa işlem yapmiyorlar

Uydurmayın arkadaşım ya, ben ücretli alıp pazar günü gittim.
    İsim soyisim yetiyor başka birşey istemiyorlar, sanki karaköy zürafa sokağa giriliyorda polis kimlik soruyor.

• fowell-one kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavenWorld89

Yineliyorum, 18 Aralık Pazar günü işlemlerimi yaptırdım, herhangi bir kimlik belgesi istemediler.
    Gelenlerden de istemiyorlar, bunu istersek başımız ağrımasın babında belirtmiş olabilirler ama istemiyorlar.

• fowell-one kullanıcısına yanıt
    istiyorlar onceki sayfalarda da kac defa belirtildi kimlik soruldugu....

• Gece 1 demi açılıyor randevular ?
  • Randevu alabilen arkadaşlar lütfen saat tam olarak kaçta hangi cihaz ve hangi uygulama ile randevu alabildiklerini söyleyebilir mi? Bir haftadır günde 300 kezden fazla deniyorum fakat bir türlü randevu alamadım ayın 23/31 arasında bir randevuya ihtiyacım var öncelik zorlu ama akasyada olur lütfen
  • Bugüne Akasya randevum varken saat 10.30 civarı 13.10 için randevu açıldı. Ayrıca kimlik istiyorlar arkadaşlar. En azından bugün Zorlu'da benden istediler.
  • Yokmu randevu alabilenlerden sorduklarıma cevap verebilecek bir arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yarın için yani 22 si için randevu lazım zorludan hayrına verebilecek olan varmı garantinin bitmesine 3 gün kaldı

• Saat 23:55 ten 01:10 a kadar durmadan sayfa yeniledim yine yok yine yok 😤 Bir kişide nasıl alabildiğini adım adım paylaşsın lütfen

• Bu arada saatler geri alınmadığı için artık randevular gece 01:00 damı açılacak kontrol ettim Yen'i gün 01:00 da açılıyor

• Arkadaşlar ay sonuna kadar garantim bitiyor tam da aksi gibi telefon sıkıntı çıkardı. Randevu için yardımcı olabilecek biri varsa büyük sevaba girer.

• saat 3 e randevum var isteyen pm atsın bugün için
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.