Şimdi Ara

Apple Store Para İadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Store trden para iadesi alan var mı beyler aranızda ve ne kadar sürdü?apple geldi diye seviniyorduk bi para iadesi verdik ayın 11inde adamlar 3-5 gün dediler daha para gelmedi müşteri hizmetlerini arıyorum her çıkan ayrı telden çalıyo yamuk yumuk türkçesiyle.para iadesi alan arkadaş varsa kaç günde aldınız?

• Neden para iadesi istediniz hocam sıkıntı mı vardı cihazda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlasılan apple onlıne store guvenılır deıl
  • yok 16 gb gümüş siparişi vermiştim forumdaki konulara baktım 32 gb ın daha mantıklı olacağını düşündüm daha ürün işleniyorken iptal ettim etmez olaydım.hiç para iadesi alan yok galiba forumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

anlasılan apple onlıne store guvenılır deıl

Neden hemen güvenilmez yakıştırmasını yaptınız olda olacak paranın üzerinede yattı diyin tam olsun 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben siparişi telefon ile 7 Kasımda iptal ettim şu anda 20 Kasım hala para iadesi yok diyim siz anlayın.
  • Türkiye için kurdukları operasyon belli ki hem yetersiz, hem tecrübesiz. Bu da bize ders olur. Bu forumda yaşananları bi açıp okusalar kendilerini ve değerlendirmeleri görsünler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store İade
    10 yıl önce açıldı
    App Store Para İade Talebi
    12 yıl önce açıldı
    --APPLE STORE FATURA--
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla böyle olacağını bilsem turkcellden şaşmazdım bana az sonra yine aradım en sonunda kapıstım biriyle ama telefondakilerinde bir şey bildiği yok mecbur bekliyoruz banada haftasonuna kadar geçer dedi şimdide valla apple store oo apple store aaa apple store diye kendi oğlu gibi öve öve bitiremeyen arkadaşlarda görsün bunları neyse bekleyen arkadaşlara bol sabır para iadesi olan bi arkadaş çıkarda bi nebze rahatlarız en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzay maymunu -- 20 Kasım 2013; 16:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzay maymunu

valla böyle olacağını bilsem turkcellden şaşmazdım bana az sonra yine aradım en sonunda kapıstım biriyle ama telefondakilerinde bir şey bildiği yok mecbur bekliyoruz banada haftasonuna kadar geçer dedi şimdide valla apple store oo apple store aaa apple store diye kendi oğlu gibi öve öve bitiremeyen arkadaşlarda görsün bunları neyse bekleyen arkadaşlara bol sabır para iadesi olan bi arkadaş çıkarda bi nebze rahatlarız en azından

kredi kartımı havale mi..ben kredi kartı ile yanlıslıkla 11 kasımda geçtim direk iptal ettim.. ve bugun sabah itibari ile kredi kartıma iade edilmiş..biraz beklemeniz gerekiyor..apple ile görüstüm yogunluk var iadelerler ilgili ama mutlaka iade olur dediler..
  • eft yaptım bende iptali 11inde yaptırdım
  • evet hala tık yok arkadaşlar para gelmedi.konuyu upluyorum ki havale ya da eft yapıp para iadesi alabilen arkadaşlar varsa görelimde bi umut olsun
  • Başlığı hortlatıyorum fakat aynı sorun bende de var 3 kasım 2014'de apple store'dan iphone 6 64gb siparişi verdim 1 aya gönderilecekti. 6 kasım'da zorlu center'da telefonu görünce elden alıp 7 kasım da internetten eft ile verdiğim siparişi iptal ettim. Bugün 28 kasım ve hala iade gerçekleşmedi.

20'den fazla kez telefon ile aradım net bir bilgi yok. Daha yetkili biriyle görüşmek istiyorum dediğimde telefon bağlamıyorlar.

Tek kelimeyle rezillik daha ötesi yok kendi paramı dilenci gibi hergün arayıp resmen dilenir oldum.

Kredi kartı kesim tarihi geçti bunların yüzünden faiz ödiycem birde

Sitelerinde yabancı yetkili birinin mail adresi bile yok

istanbul numaralı destek hattını arıyorum paranız irlanda dan gönderilecek diyor, birisi gönderildi diyor, birisi ben şu anda almanya'dayım diyor, birisi sizi yurtdışından bir numara arayabilir açın diyor nasıl bir sistemleri var anlamak mümkün değil dünyanın en değerli şirketi buysa vay vay

Var mı benim gibi sorun çeken veya önceden ödemesi geç gelen??

• Uluslarasi bir firma 10 milyonlarca cihaz satiyor bunlardan 10bintanesi para iadeli olsa elde bekletilen paranin faiziyle epey bisey yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.