Şimdi Ara

Apple Store, Klasik cam tasarımıyla Zorlu Center'da! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
15.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iphone 5s in gelis tarihiyle acilsaydi, turkiyenin en uzun siralarindan biri olusabilirdi. Koca bir planlama hatasi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AsDeRf_ -- 24 Kasım 2013; 2:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılırsa çok iyi olur Apple için farkında değiller Türkiye çok büyük bir pazar

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

iphone 5s in gelis tarihiyle acilsaydi, turkiyenin en uzun siralarindan biri olusabilirdi. Koca bir planlama hatasi..

Yeni nesil iPhone Amerika ile aynı anda çıkarsa sen o zaman gör esas kuyruğu
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Ozamana dek 5s almazsam zorlu centera cadir kurarim..

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Ozamana dek 5s almazsam zorlu centera cadir kurarim..

Bende 5S almak istiyorum ama iPad Air'de almak istiyorum. İkisi arasında karar veremedim. Bu sene Air alıp seneye yeni iPhone'u mu alsam diyorum? Gerçi Air'i Turkcell kontratlı alırım 2 senede rahat rahat öderim. Ama napsam kararsızım.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Ben bu sene anca 5s alirim. Ipad air degil de yeni mini retina gozdem. Yazin falan yurtdisi cikarsam bitane alabilirim saniyorum.

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Retina Mini'de güzel ama ne bileyim sanki yatarak film izlerken Air daha büyük olduğu için daha iyi olur gibi. Gerçi Airplay ile televizyona istediğim şeyi aktarıyorum o konuda hiç bir sıkıntım yok şuanki cihazlarım ile. Ama televizyondan bağımsız gittiğim yerlerde film-dizi falan izlerken Air daha iyi olur gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

fiyatlar konusunda
    euro ile satılmaz zaten.
    try olarak satılır.
    amerika fiyatı 650dolar
    onun üstüne vergileri ekleyin.
    kdv %18
    ötv %25
    =1700tl (:

İyi de Amerika fiyatlarıyla satmayacaklar. Onu nereden çıkardınız? Euro bölgesindeyiz. Apple, Türkiye'de satış yaparken Euro ile sattığı ülkeleri baz alacak. Boşuna enteresan fiyat beklemeyin. Bilkom ve Index ne kadara satıyorsa Apple da aşağı yukarı o fiyatlarda olacaktır. Klasik hatadır. Euro bölgesinde USD ile kıyaslama yapar sonra da vay Amerika'da çok ucuz deriz. Ama işin esası öyle değil. Bunu nereden mi biliyorum? İthalatçı bir firmada çalışıyorum ve ürünlerin nereden, ne fiyatlarla çekildiğini biliyorum. Hiçbir zaman Euro dışında bir fiyat oluşmaz. Ayrıca vergilendirmeler, kar marjı vs. eklenince işte diğer iki distribütörden maksimum 100 TL ucuza satarlar. En son iPhone 5S örneğini zaten görebilirsiniz. Troy mağazalarına gidin, Apple Türkiye'ye bakın sonrasında hep fiyatlar çok yakın. Macbook, iMac ve diğer ürün yelpazesinde de durum değişmeyecektir. Çok büyük farklılıklar istiyorsunuz ama kimse onu yapmaz. Boş yere heveslenip sonra hayal kırıklığına uğramayın. Gidecekler Euro fiyatını belli kurdan dönecekler ve TL olarak satacaklar.

• Ulan hala acilmadi magaza ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Bari online Store açılsa, ankarayı adam yerine koyan yok

Evet.Yakında Başkent İstanbul'a taşınırsa şaşırmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakande84

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

fiyatlar konusunda
    euro ile satılmaz zaten.
    try olarak satılır.
    amerika fiyatı 650dolar
    onun üstüne vergileri ekleyin.
    kdv %18
    ötv %25
    =1700tl (:

İyi de Amerika fiyatlarıyla satmayacaklar. Onu nereden çıkardınız? Euro bölgesindeyiz. Apple, Türkiye'de satış yaparken Euro ile sattığı ülkeleri baz alacak. Boşuna enteresan fiyat beklemeyin. Bilkom ve Index ne kadara satıyorsa Apple da aşağı yukarı o fiyatlarda olacaktır. Klasik hatadır. Euro bölgesinde USD ile kıyaslama yapar sonra da vay Amerika'da çok ucuz deriz. Ama işin esası öyle değil. Bunu nereden mi biliyorum? İthalatçı bir firmada çalışıyorum ve ürünlerin nereden, ne fiyatlarla çekildiğini biliyorum. Hiçbir zaman Euro dışında bir fiyat oluşmaz. Ayrıca vergilendirmeler, kar marjı vs. eklenince işte diğer iki distribütörden maksimum 100 TL ucuza satarlar. En son iPhone 5S örneğini zaten görebilirsiniz. Troy mağazalarına gidin, Apple Türkiye'ye bakın sonrasında hep fiyatlar çok yakın. Macbook, iMac ve diğer ürün yelpazesinde de durum değişmeyecektir. Çok büyük farklılıklar istiyorsunuz ama kimse onu yapmaz. Boş yere heveslenip sonra hayal kırıklığına uğramayın. Gidecekler Euro fiyatını belli kurdan dönecekler ve TL olarak satacaklar.

şuan amerika fiyatıyla aynı satılıyor :)
    bence bölge filan yok.
    çinden kaç paraya çıkıyor o paraya gelir.

• Hafta boyunca çok kere geçerim Zorlu Center'ın önünden,bence açılabileceği en mükemmel yere açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daedlus -- 19 Şubat 2014; 22:19:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.