Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J. Marston

Hocam bende garantisi devam eden fakat sivi temasi yuzunden cöp olan calismayan 4s var. Para karsiligi sifir cihaz verirler mi dediginize gore. Acikcasi 500 liraya saglam anakart bulmak yerine bu yontemi tercih etmek istiyorum. Cuma aksamina randevum var. Beni geri cevirmezler degil mi?

Bu adamlar sifir cihaz vermek icin can attiklarina gore parasiyla hayli hayli verirler :)

Yaklaşık 400 TL karşılığında anında yenisini verirler

quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

Eski iPhone u verip ücret karşılığında üst modelle değişim gibi bir şansımız varmı Apple Store da ?

sadece ve sadece birebir aynısını alabilirsin. rengi veya kapasitesi farklı olanı bile alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 17 Nisan 2014; 0:00:55 >

• Swap cihazlar tamamen sıfır değildir görüşmüş olduğum yetkili hong kong daki fabrikada arızalı cihazların arızalı parçalarının değişerek swap cihaz olarak paketlendiği ifade etti. Biraz empati kurarsak değişen cihazım 4 ay önce üretilmiş ios 6.1.4 ile geldi yeni üretim olsa bu cihaz ios 7 ile gelirdi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sadece seap cihazlar degil iphonelarin hepsi oyle cunku apple sadece iphoneda refurbished yada retail ayrimi yapmiyor. Mesele siz bir tane refurbished mac alirsaniz seri numarasi ozel refurbished numara ile geliyor iphone da bu durum yok, yani sizin retail olarak aldiginiz cihaz da aslinda yenilenmis cihaz olabiliyor. Cunku iphone sa bu ayrim yok, ben cleveland'da cihaz degistirirken bana kapali kutudan cihaz cikarip verdi ayni 0 sattiklari gibi, yani kimse onun 0 mi yenilenmis mi oldugunu anlayamaz. Ozetle 0 diye gidip magzadan sarin aldigimiz telefonlarinda yenilenmis cihaz olma ihtimali var.

• quote:

Orijinalden alıntı: des0uza

Pazar gunü 17:40 randevu ile gittim. Cihazımın iki yıllık garantisinin bitmesine 57 gün vardı. Şikayetim üst on/off tuşu içeri basık durumda ve şarj %30-35 lerdeyken kapanıyordu. Bunları bildirdikten sonra ilgilenen arkadas izin isteyerek cihazı açarak sıvı teması olup olmadıgını kontrol etmeleri gerektiğini bildirerek cihazı açık bakmak için izin istedi. Kendisine cihazın izin verdikten 10 dakika sonra beyaz kutuda sıfır ürün ile gelerek cihazımı degisim yapacaklarını bildirdiler. Görüştüğüm Genius Apple da yedek parça olmadıgından degisim yaptıklarını belirtti. Garanti dışındaki cihazlar için tamir yapılmadığını ücretli olarak sıfır cihaz verdiklerini belirtti. Bu arada cihaz garantisi bittiyse 4S için 424 TL vererek te sıfır cihaz alabiliyorsunuz.
    Bu arada şarj cihazınızın kablosunda kılıfın uzamasından dolayı plastik kopması varsa götürün şarjı da değiştiriyorlar. Benim yanımda degildi. Yeni bir randevu alarak gidersem değiştireceklerini bildirdiler. Sıfır şarj orijinal 60₺.
    Bilginize

Ne güzel yahu. Sonunda şu hizmeti Türkiye gördü.

• sadece77 S kullanıcısına yanıt
    Store'da unlock yapilmiyor

• Bu arada değişim cihazı alanların garantileri ne kadar? Ben cihazı dün aldım, garantisi 2 yıl gözüküyordu. Bugün tekrar sorguladığımda garantisi bitmiş olarak görüyorum.
  • arkadaşlar benim yurt dışı (singapur) iphone 5'i şarj sorunundan dolayı ücretsiz değiştirebilirmiyim?
    değiştirenlerin hepsi yurt içi cihaz kullananlar sanırım..

• Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    hayır.
  • İçindeki parçaların çok önemi yok bence arkadaşlar bu kadar kafaya takmayın.Gelen cihazın kasası ekranı kusursuz oluyor ayrıca pilide sıfır oluyor.Başka marka telefon almış olsaydınız parça değişimi olucaktı ve işçilikler çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur A.

Swap cihazlar tamamen sıfır değildir görüşmüş olduğum yetkili hong kong daki fabrikada arızalı cihazların arızalı parçalarının değişerek swap cihaz olarak paketlendiği ifade etti. Biraz empati kurarsak değişen cihazım 4 ay önce üretilmiş ios 6.1.4 ile geldi yeni üretim olsa bu cihaz ios 7 ile gelirdi zaten

Ben dun değiştirdim cihaz ios 7.0.4 ile geldi

• arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama öncelikle şunu söyleyeyim android taraftarı biriydim sonra sizlerin yorumlarını okuya okuya ios sever biri haline geldim şuan kullandığım telefonda nokia n8 ben hala daha telefon almamak için sabrediyorum ve ıphone'nun yeni modelini bekliyorum. öncelikle benim fikirlerimi değiştirdiğiniz için çok teşekkürler. bir de sizlere bir sorum olacak. şimdi ben internet üzerinden apple store dan ıphone aldım diyelim ve bozuldu diyelim ben bunun garantisini nasıl halledeceğim randevu alıp istanbula mı gelmem gerekiyor bilgili abilerim ya da kardeşlerim yardımcı olursa cok sevinirim.
  • 7.0.5 ile geldi benim ki de.. Ayrıca 03-03-2014 üretim tarihli...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hizmet bu işte kimseyi mağdur etmiyorlar . Amerikadaki kurallar burda olsa her yer böyle çalışacak, ama nerde o tüketici kanunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

7.0.5 ile geldi benim ki de.. Ayrıca 03-03-2014 üretim tarihli...

Üretim tarihini nerden ögrendiniz?

• Bu home tuşu bozulsa değişim yaparlar mı acaba ? (Garantili cihaz)

Bana bozulacakmış gibi geliyo basma hissi bir garip ona göre assivative touch kullanacağım.
  • ABD cihazları hakkında var mı bir gelişme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adar65 -- 17 Nisan 2014; 14:47:41 >
  • randevu alabilenler saat kaç gibi denediler?
  • Hizmet dediğin, müşteri memnuniyeti dediğin böyle olur işte.
  • kamera yakinkan odaklamiyor sizdede boyle mi servise gitmek icin bahaneye ihtiyacim var ekran cami kirildi cunku
     Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları

• Kameranın yakından odaklanmaması normal bir olay.Her lensin belli bir mesafesi vardır.Bu mesafeyi öğrenip ona göre kamera bozuk demek daha doğru olur.
    Ekran kırık ise gönderin.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.