Şimdi Ara

Apple Store İstanbul - Değişim Koşulları (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.888
Cevap
53
Favori
208.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dokunmatikte sıkıntı var ama bu cihazlarda dokunmatik katmanı, ekran ve dokunduğunuz cam tek parça. Yani üçünden birisinde sıkıntı çıktığında ekranın tamamen değişmesi gerekiyor ve dokunmatik katmanı siz cihazı düşürüp ekranını kırdığınızda zarar görebiliyor. O parçanın her şekilde değişmesi gerekecek ve sizin cihazınızın ekranı kırık olduğu için para isteyeceklerdir. Genpa filan ekran değiştirmeye yetkisi olmadığı için 1000₺ gibi bir rakam isteyerek cihaz değişimi önerecektir, ki bu yüksek bir rakam.

Apple Store'da ise 5s'in ekran değişim ücreti 360₺ ve bu fiyat cihazınızın kasasında ekran takılmasını engelleyen bir deformasyon yoksa veriliyor. Eğer cihazda ekran takılmasını engelleyen bir deformasyon var ise o zaman cihaz değişimi yapabiliriz sadece diyorlar ve fiyat 980₺'ye çıkıyor. Mesela bazen cihazın kasası gözle görülmesi zor miktarda yamuksa bile yeni ekran oturmuyor kasaya ve 980₺'ye cihazınızı değiştirebiliriz diyorlar. Bu arada 360₺'ye sadece ekranı değiştiriyorlar, yani cihaz değişmiyor. Ekran değişimi dört saate yakın sürüyor ve randevunuz erken saatte ise aynı gün, geç saatte ise ertesi gün teslim ediliyor cihazınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmudf2 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim. Fakat tuz buz olan ekranda dokunmatik çalışırken sadece sağ üst köşede ince bir çatlak dokunmatiği bozacağını düşünmedim hiç çünkü 5 aydır sorunsuz kullanıyordum bu şekilde.

Şöyle bir video izledim sizlere de paylaşmak istedim. Videodaki arkadaş iphone 6 sını düşürüyor ve cam kırılıyor akasya apple store'a giderek ekran rakamı ödeyerek cihazı sıfırıyla değiştiriyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=nROaqybeyIk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axib0y -- 11 Şubat 2015; 12:54:49 >
  • Axib0y kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman iPhone 6 için ekran paneli yoktu yedek parça olarak ve o arkadaşın cihazının sadece ekranı kırılıp, cihazın kasasında ciddi bir hasar olmadığı için cihaz değişmiş ekran değişim fiyatına. Zaten şu anda bile iPhone 6'ların ekranını değiştiriyorlar, cihazı değiştirmiyorlar. Ayrıca o bir seferliğe mahsus sıfırıyla değişim muhabbeti diye bir şey yok, kim o bilgiyi ona vermiş bilmiyorun ama arkadaşın söylediği şey yanlış. Eğer cihazın kasasında bir problem yoksa ve ellerinde de ekran yoksa o zaman cihazı ekran değişim ücreti ile değiştirirler fakat artık öyle bir durum yok çünkü ellerinde yedek parça var ve şu anda bütün cihazların ekranı değişiyor, cihaz değişmiyor. 5s'lerde de bu böyle tabi ki.

Anladım o zaman genpadan bir bekleyeyim ne diyecekler zaten 400tl üzeri rakam isterlerse herhangi bir teknik servise 150-200tl arası yaptırıp satmayı düşünüyorum.
    Sürekli Pc başında çalıştığım için gün boyu netteyim ve ara ara kontrol ediyordum genpayı saat 10:15 gibi işleme alındı onarılıyor yazdı 5 dk sonra baktığımda CİHAZIN EKRANINDA FİZİKSEL HASAR GÖZLEMLENMİŞTİR. CİHAZIN ONARIMI YENİSİ İLE DEĞİŞİMİYLE OLABİLİR. CİHAZ DÜŞÜK TAKAS ÜCRET ONAYI BEKLER. yazısı geldi ve düşük takas ücreti 1080 TL :) cihazı zaten 1100 tl ye aldım ikinci el garantili bir cihaz alabilirim o paraya, bu cihazıda bu şekilde en az 600-700 tl gibi satabilirim yada 200tl ye yaptırıp 1000-1100 gibi satabilirim. Nasıl bir servis anlayışıdır bu anlamadım gitti sizce zorlu yada akasya ile görüşmelimiyim?
  • Axib0y kullanıcısına yanıt
    360₺'ye ekranı değiştirirler orada da herhalde

Evet görüştüm az önce randevu almamı yada hafta içi erken saatte gelmemi söylediler. Cihazın durumunu tam olarak bilmedikleri için birşey diyemedi ama ücretsizde yapılabilir, 360tl de talep edilebilir yada daha farklı bir rakama cihaz değiştirilebilir dedi. Şansımı denesem mi diyorum akasyada, yada 120tl ye dokunmatik + lcd alıp montajı kendim mi yapsam riske girmeye değer mi 2016-3. aya kadar garanti süresi mevcut.
  • 19 şubat saat 14:50 için zorludan randevu alabildim arkadaşlar akasya ile değiştirmek isteyen varsa yardımcı olabiliriz izmitteyim bana da daha yakın olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

Özel (ama güvenilir) bir servise vermekten başka çareniz yok gibi...

tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı ?

• ozzyken kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da değilsiniz, herhalde???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

İstanbul'da değilsiniz, herhalde???

konyadayım ama önereceğiniz yere gidebilirim sorun olmaz.
  • Arkadaslar benim iPad mini cihazımda bugün ses sorunu ortaya çıktı.Video uygulama müzik kilit sesi vs. hiç bir şekilde cihazdan ses çıkmıyor.Şarj girişini temizledim restart yaptım sorun düzelmedi.Bu sorunu daha önce yaşayanlar oldu mu? Cihaz değişimi olur mu? Apple Store randevu almış olup bana verebilecek olan biri var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermentzi -- 16 Şubat 2015; 1:13:48 >
  • bence bu randevu olayının suyu çıktı.
    ne zaman baksam randevu yok
  • Arkadaslar 2. el olarak bosisten alinmis 5s'imde batarya problemi var. %75de biraktim sabah baktigimda sarjinin bitip kapandigini farkettim. Beklemedeyken inanilmaz bir sarj yeme sorunu var. Cok arastirdim hic bir sekilde arkada uygulama veya baska bir sey acik degil. Bu olaydan sonra orjinal sarj aleti aldim 4 gundur onunla sarj ediyorum ancak bir degisiklik goremedim. Servise gondermeyi planliyorum sislideki arti bilgisayara. Dusunceniz nedir batarya degisimi veya cihaz degisimi yaparlar mi? Ya da en mantiklisi zorlu centerdan randevu alip oraya mi goturmek? Bilgisi olanlar bilgilendirirse cok sevinirim.

• wildermess W kullanıcısına yanıt
    ilk defa apple storedan randevu almak istedim ve 3 kez farklı denememde de randevu alabildim. Çözüm için ilk önce apple store ile konuşma yaptım sisteme kaydımı açtılar olmayınca servise gönderdim servis 1080tl rakam istedi apple ile görüştüm yine çözüm odaklı yardımlar almışsınız hep, Sizin gibi müşterilerimiz az kaldı gibi konuşma yaptılar, gezmek için bile randevu alıp gelen var, alınan randevuları satanlar var vs denildi. Artık sistemi değiştirmişler haftada yalnız 1 kez randevu alma durumu varmış randevu alıp gitmezseniz ise 1 hafta beklemek gerekiyormuş. En önemli etken ise gece 00:03 arkadaşlar bana bu saatte denememi söylediler ve denedim 00:00 da randevu gözükmezken 00:03 de 40 randevu gördüm boş bir şekilde ama 1 dk yı bulmadan bitiyor acele edin bu süre zarfında yine alamasanız benimle irtibata geçin ben yardımcı olurum başka bir yöntem daha buldum :) Yarın 13:50 - 14:00 randevum var gideceğim inşallah akasyaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Axib0y

ilk defa apple storedan randevu almak istedim ve 3 kez farklı denememde de randevu alabildim. Çözüm için ilk önce apple store ile konuşma yaptım sisteme kaydımı açtılar olmayınca servise gönderdim servis 1080tl rakam istedi apple ile görüştüm yine çözüm odaklı yardımlar almışsınız hep, Sizin gibi müşterilerimiz az kaldı gibi konuşma yaptılar, gezmek için bile randevu alıp gelen var, alınan randevuları satanlar var vs denildi. Artık sistemi değiştirmişler haftada yalnız 1 kez randevu alma durumu varmış randevu alıp gitmezseniz ise 1 hafta beklemek gerekiyormuş. En önemli etken ise gece 00:03 arkadaşlar bana bu saatte denememi söylediler ve denedim 00:00 da randevu gözükmezken 00:03 de 40 randevu gördüm boş bir şekilde ama 1 dk yı bulmadan bitiyor acele edin bu süre zarfında yine alamasanız benimle irtibata geçin ben yardımcı olurum başka bir yöntem daha buldum :) Yarın 13:50 - 14:00 randevum var gideceğim inşallah akasyaya.

teşekkür ederim.
    Zorlu'daki şef , gün içinde gelip randevu verip yardımcı olabileceklerini söyledir.
    bende hafta sonu gidip 1.080 tl verip telefonu değiştircem

• wildermess W kullanıcısına yanıt
    sendeki sıkıntı ne acaba? benim dokunmatik bozuldu 5 ay önce ufak bir çatlak oldu tek çizik şeklinde 1,5cmlik genpa direk 1080 tl stedi değişim için, inşallah akasyada cüzzi bir rakama yaptırırım yada cihazı yenilerim. (aslında cihazım temiz değişim olmayıp sadece problemimi çözerlerse benim için daha iyi olur bunu söylesem yardımcı olurlar mı acaba? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Axib0y

sendeki sıkıntı ne acaba? benim dokunmatik bozuldu 5 ay önce ufak bir çatlak oldu tek çizik şeklinde 1,5cmlik genpa direk 1080 tl stedi değişim için, inşallah akasyada cüzzi bir rakama yaptırırım yada cihazı yenilerim. (aslında cihazım temiz değişim olmayıp sadece problemimi çözerlerse benim için daha iyi olur bunu söylesem yardımcı olurlar mı acaba? )

ses tuşları çalışmıyor.kasa yamuldu
  • Cumartesi akasyadaydım randevu için pek sıkıntı yapmayın herkez randevusuz gidiyor ve işleri çözülüyor, 13:00 da apple store daydım randevumun 13:50 de olduğunu söyledim o saatte gelin dediler ve sıradaki bayan randevusuz gelmiş 13:50 de randevuma geldiğimde o bayanın telefonunun değişimi gerçekleşti genius bardaki kişi sayesinde ve o gitti ben biraz daha bekledim 14:10 a kadar. istanbul içi arkadaşlar randevusuz denesin şansını ama il dışı gidecekler randevu alsın tabiki. Geniusların pek bir ilgisi yok açıkcası, call center ile görüşmelerimden onların ilgisinden sıcaklığından daha memnun kaldım. Bana geniusun dediği ekran değiştirdiğimizde kalibre yapılırken hata verirse telefon çalışmaz hale gelecek ve 850tl ye değişim kabul etmezseniz çalışmaz halde telefon geri verilecek, saat 17:00 da gelin dedi, kafamdaki soru işaretleri nedeniyle call center aradım ve herzaman ki gibi ilgilendiler servis numarama yeni kayıt açtılar vs 30 dakikalık konuşma süremin ardından tam kapatacakken sistemde telefonun ekranının değiştiğini testten geçtiğini gidip alabilirsiniz demesi üzerine 15:30 da gittim cihazımı teslim aldım sadece ekran değişimiyle kurtardık şükür, ama geniuslar gerçekten fiyasko.

• Arkadaşlar iyi günler. Değişim cihazı iphone 5s alacağım ama satıcının söylediği birşeyi size sormak istedim. Değişim belgesini fatura yerine kullanabiliyor muyuz acaba?

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.