Şimdi Ara

Apple store değişim fiyatı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4s verip 5 almak için ne kadar fark istiyorlar bilgisi olan var mı ? ingilterede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir uygulamaları mevcut değildi ama son zamanda bununla ilgili bir haber okudum, şuan bu şekilde swap yapabiliyorlar mı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nunick

Böyle bir uygulamaları mevcut değildi ama son zamanda bununla ilgili bir haber okudum, şuan bu şekilde swap yapabiliyorlar mı bilmiyorum

Yapılabiliyor hocam eminim ama fiyat hakkında bilgim yok bende onu araştırıyorum şuan

• amerikada best buy 100 dolar karşılığı yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: FifaPesFifa

amerikada best buy 100 dolar karşılığı yapıyo

Burası ABD değil.
  • Umarım ingilterede de aynı şekildedir.

• O dediğiniz kontratlı telefonlar için. Yoksa benim iphone 4S eskid, al 100$ ver yenisini diyemezsiniz. Kontratlı aldığınız telefonlarda oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Store İade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

O dediğiniz kontratlı telefonlar için. Yoksa benim iphone 4S eskid, al 100$ ver yenisini diyemezsiniz. Kontratlı aldığınız telefonlarda oluyor.

T-mobile'dan aldım telefonu zaten ama sim lock olayını rica etmiştim kaldırmışlardı sorun olur mu bu? Rica üzerine kaldırdıklarına göre sanıyorum kontratımız yok (4 ay ingiltere de kalırken sim lock şekilde kullandım türkiyeye gelirken kaldırttım)

• Gürcistanda oluyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

Gürcistanda oluyor mu

Anlamadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

Gürcistanda oluyor mu

Anlamadım hocam

Gurcistan apple store da oluyor mu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

Gürcistanda oluyor mu

Anlamadım hocam

Gurcistan apple store da oluyor mu

Hiç bilgim yok hocam

• Bu apple store'larda olmuyor. Bu operator hizmeti. Apple'in boyle bir hizmeti yok(tu) ama yolda gelecek deniyor. T-mobile dan almis olmaniz onemli degil zira hali hazirda kontrat ile birlikte t-mobile hizmetini kullanmiyorsunuz. Yani aktif kullanici degilsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SalihGurkan

Bu apple store'larda olmuyor. Bu operator hizmeti. Apple'in boyle bir hizmeti yok(tu) ama yolda gelecek deniyor. T-mobile dan almis olmaniz onemli degil zira hali hazirda kontrat ile birlikte t-mobile hizmetini kullanmiyorsunuz. Yani aktif kullanici degilsiniz

zaten farklı bir durum mantık dışı. 99$ kar ediyor bunu yapan sadece. bence 4s verip 5 alınmaz. 4 hadi neyse de 4s ile 5 arasındaki en ciddi fark 512mb ram farkı ama onu da zaten şu an kullanamıyor telefon henüz. ancak ios 8 de farkeder heralde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.