Şimdi Ara

Apple Sim olayinin saçmalık olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakikaten apple iyice sacmaladi.Diyorki harici sim olayini kaldirdim cihazin icine dahili sim koydum adinida apple sim koydum diyor.Kimi fanboylarda bunu oooo müthiş diye şak şak ciligini yapiyor. Biraz kafa calistirilirsa bu ozellik icin sime ihtiyac yok bundan iki sene once zaten google muhendislerinden biri operatorler izin verse sim olayini tamamen kaldiririz demişti. Zaten cihazda gsm alicisi olunca tum operatorleri cihaz wifiyi görür gibi goruyor haliyle Turkcell avea vodafone hangisiyse internete bağlanmak istiyorsan tiklarsin uzerine kredi kartıyla alirsin sana uygun neti. Hic sime vs.gerek yok. Bu durum ne yazikki opera torler tarafindan istenmiyor birebir de bayileri aracılığıyla taahhüt leri kitle diklerinden dolayi vs sebeplerle. Sonuc olarak apple applepay da olduğu gibi apple simdede hayal boş teknolojiler satmaktadir. iphonea nfc koydum diyor sadece odemede kullanacaksin diyor oysa nfc nin asil amaci paylasimdir. Şimdi de applesim yaptim diyor hakikaten komik. Oysa google hakikaten insafli onnumara marka apple gibi milleti keriz yerine koyan bir marka degil. Google aynen sunu diyor insanlar gelistirecegimiz uygulama ile istedikleri operatorden internet satin alsinlar ve bu interneti ister tablette ister telde kullansinlar ornegin 10gb internet aldiniz Turkcellden bunu skm karta vs. gerek olmadan hatta ayni anda hem tablet hemde telden baglanarak kullanabileceksiniz. Apple ise tam cakal bir firma oldugundan sim koyarak sadece benim ipad im le benim iphone umla kullanabilirsin bu neti diyor. Zaten google in earthten tutun akilli arabaya dunya geneline internet yaymaktan tutun gozluklere kadar projeleri tamamen insan odakli apple in ki ise hep para odakli her seyi her amaci sinekten nasil yağ cikartirim amacli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sizde iyice suyunu çıkardınız Apple'ı kötüleme konusunda. Allah bilir bu kaçıncı konunuz sayamadım. Sizi android bölümüne alalım.

• Micro ve nano sim cardlari ilk once kim kullanmis ve bunu operatorlere zorlatmis bunu bi arastir sonra gel. Kurnaz olan Apple degil operatorler. Ama yinede Apple in inadi sayesinde yakinda sim card olayi ortadan kalkacak ve bunu ilk yapan apple olacak. Ingilizcen varsa ac oku biraz. http://www.extremetech.com/extreme/192316-apple-sim-and-the-death-of-the-sim-card

"Apple has always had it in for the SIM card. Ever since the first iPhone, which used a fiddly paperclip-actuated SIM holder, Apple has shown that it won’t be beholden to clunky, old, or slow-moving technologies that it has no direct control over. With the original iPad, Apple was the first major device maker to move to the smaller micro-SIM (3FF) standard — and in 2012, Apple forced through a new nano-SIM (4FF) and was again first to market with the iPhone 5. Even now in 2014,"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agemo -- 18 Ekim 2014; 6:49:52 >

• Zaten google in earthten tutun akilli arabaya dunya geneline internet yaymaktan tutun gozluklere kadar projeleri tamamen insan odakli apple in ki ise hep para odakli her seyi her amaci sinekten nasil yağ cikartirim amacli

Kim ne derse desin burası doğru

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Zaten google in earthten tutun akilli arabaya dunya geneline internet yaymaktan tutun gozluklere kadar projeleri tamamen insan odakli apple in ki ise hep para odakli her seyi her amaci sinekten nasil yağ cikartirim amacli

Kim ne derse desin burası doğru

Doğru olması gerekli zaten yoksa dünyanın en değerli markası nasıl olsun

Adamların amacı para kazanmak bundan doğal bir şey olamaz.
    Bence insanlık için en büyük yararı rekabet ortamından dolayı çıtanın yükselmiş olması. Yoksa google, samsung vs.nin bu seviyeye gelmesinin imkanı yoktu

• Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Sebil mi bu kardeşim hayır için bu işi yapacak değil ya. Bütün kurumsal firmalar gibi para kazanmak için yapacak tabiki de.
    Daha Fazla Göster
  • eee gidip googleye tebrik mesajı yaz buraya neden yazıyon o zaman.google başka apple başka aynı keseye neden koyuyosun ki.emin ol google temiz bi şirket değildir elbet karanlıkta neler oluyordur haberimiz yok .ayrıca google severim appleda severim.ve ilk defa android kullanıcam note 4 alıcam kısmetse bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Hakikaten apple iyice sacmaladi.Diyorki harici sim olayini kaldirdim cihazin icine dahili sim koydum adinida apple sim koydum diyor.Kimi fanboylarda bunu oooo müthiş diye şak şak ciligini yapiyor. Biraz kafa calistirilirsa bu ozellik icin sime ihtiyac yok bundan iki sene once zaten google muhendislerinden biri operatorler izin verse sim olayini tamamen kaldiririz demişti. Zaten cihazda gsm alicisi olunca tum operatorleri cihaz wifiyi görür gibi goruyor haliyle Turkcell avea vodafone hangisiyse internete bağlanmak istiyorsan tiklarsin uzerine kredi kartıyla alirsin sana uygun neti. Hic sime vs.gerek yok. Bu durum ne yazikki opera torler tarafindan istenmiyor birebir de bayileri aracılığıyla taahhüt leri kitle diklerinden dolayi vs sebeplerle. Sonuc olarak apple applepay da olduğu gibi apple simdede hayal boş teknolojiler satmaktadir. iphonea nfc koydum diyor sadece odemede kullanacaksin diyor oysa nfc nin asil amaci paylasimdir. Şimdi de applesim yaptim diyor hakikaten komik. Oysa google hakikaten insafli onnumara marka apple gibi milleti keriz yerine koyan bir marka degil. Google aynen sunu diyor insanlar gelistirecegimiz uygulama ile istedikleri operatorden internet satin alsinlar ve bu interneti ister tablette ister telde kullansinlar ornegin 10gb internet aldiniz Turkcellden bunu skm karta vs. gerek olmadan hatta ayni anda hem tablet hemde telden baglanarak kullanabileceksiniz. Apple ise tam cakal bir firma oldugundan sim koyarak sadece benim ipad im le benim iphone umla kullanabilirsin bu neti diyor. Zaten google in earthten tutun akilli arabaya dunya geneline internet yaymaktan tutun gozluklere kadar projeleri tamamen insan odakli apple in ki ise hep para odakli her seyi her amaci sinekten nasil yağ cikartirim amacli

hocam senin bu apple ile derdin ne ben çok merak ediyorum. hangi mesajına baksam yok apple şöyle yaptı yok böyle yaptı. alma kardeşim. biri kafana silah tutuyor sana zorla git apple mı al diyor? sen android kullan. şikayetlerini de forumun o kısmına yaz. kendi aranızda tartışın durun. burda konu kirliliğine sebep olup insanları kızdırmanın bi amacı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarkan88 -- 18 Ekim 2014; 10:58:11 >

• yarkan88 kullanıcısına yanıt
    her ne kadar konuyu açan arkadaşın fikirlerine katılmasam da sizin şikayetlerini git şurada yaz şeklindeki ifadenize de katılmıyorum. insanlar forumda istediği yerde forum kuralları kapsamında istediğini yazmakta özgürdür. aksi takdirde forumdaki konular aynı fikirde olan insanların birbirini hipnotize etmeye devam ettiği yerler olurdu. farklı fikirler olsun. maalesef bu konuda size katılamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.