Bildirim
Apple Sağlık uygulaması verileri kaybettim!

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Yok. O veri cloud da değil cihazda tutuluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iCloud yedeği ile geri yükleme yapsaydın gelirdi. Yada iTunes yedeğini şifreleyerek yedekledikten sonra bu yedeğini geri yükleseydin geri gelirdi. Ama sen cihazı sıfırlamışsın. Yani zaten o sıfırlama ekranında "kırmızı" renkte çıkan içeriğindeki herşey silinecek uyarısına tamam dediğin anda sağlık verileri ve diğer verilerin uçacağını onaylamışsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: CihazDestek
iCloud yedeği ile geri yükleme yapsaydın gelirdi. Yada iTunes yedeğini şifreleyerek yedekledikten sonra bu yedeğini geri yükleseydin geri gelirdi. Ama sen cihazı sıfırlamışsın. Yani zaten o sıfırlama ekranında "kırmızı" renkte çıkan içeriğindeki herşey silinecek uyarısına tamam dediğin anda sağlık verileri ve diğer verilerin uçacağını onaylamışsın.
iCloud ile kaydedilen birçok şey (notlar, rehber, çeşitli uygulamalardaki veriler) geri geldi ama. Yani onlar silinmedi. Sağlık uygulamasındaki verileri de o şekilde icloud ile kendisi saklıyordur diye düşünüyordum ama görünen o ki saklamıyormuş. -
Sağlık uygulamasında önceden aşağı kısımda alanı ile ilgili uygulamalar çıkıyordu, artık ne yapsam göremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayforFun -- 25 Temmuz 2016; 13:44:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi yanlışlık var bence.
https://support.apple.com/kb/PH12519?locale=tr_TR&viewlocale=tr_TR
iCloud şunları yedekler:
Müziklerin, filmlerin, TV programlarının, uygulamaların ve kitapların satın alma geçmişi
iCloud yedeklemenizde satın aldığınız içeriğin kendisi değil, satın alınan içerikle ilgili bilgiler bulunur. Bir iCloud yedeklemesinden geri yükleme yaptığınızda, satın aldığınız içerik iTunes Store, App Store veya iBooks Store'dan otomatik olarak indirilir. Bazı içerik türleri tüm ülkelerde otomatik olarak indirilemeyebilir ve para iadesi yapıldıysa veya öğe mağazada artık mevcut değilse önceki satın alımlar kullanılamayabilir. Daha fazla bilgi için Yeniden indirilebilen iTunes satın almaları başlıklı Apple Destek makalesine bakın. Bazı içerik türleri tüm ülkelerde kullanılamayabilir. Daha fazla bilgi için Ülkemdeki iTunes Store'dan neler satın alabilirim? başlıklı Apple Destek makalesini okuyun.
iOS aygıtlarınızdaki fotoğraflar ve videolar
Ancak iOS aygıtınızda (iOS 8.1 veya üst sürümü) ya da Mac'inizde (OS X v10.10.3 veya üst sürümü) iCloud Fotoğraf Arşivi'ni açtıysanız fotoğraf ve videolarınız iCloud'da zaten saklandığı için iCloud yedeklemenize dahil edilmez.
Aygıt ayarları
Uygulama verileri
Ana menü ekranı ve uygulama düzeni
iMessage, metin (SMS) ve MMS mesajları (yedekleme sırasında kullanılan SIM kartını gerektirir)
Zil sesleri
Visual Voicemail parola (yedekleme sırasında kullanılan SIM kartı gerektirir)
Sağlık verileri
HomeKit konfigürasyonu
-
Şu an Apple Destek ile iletişime geçtim ve olayı anladım. Ben otomatik icloud yedeğini kapatmıştım. Sadece temel olarak notlar, kişiler gibi verileri yedekliyormuş ama otomatik icloud yedeklemesini açarsam yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çok fazla ayarı yedekliyor. O ayarın açık olması gerekiyormuş.
Konu çözüldü. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X