Şimdi Ara

Apple (RED)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Appstore da karşılaştım . Apple ın Red kampanyası altındaki uygulamalara yapacağınız her türlü harcama AIDS ile savaş a yapacağınız bağışa gidecektir. Bunu duymak hoşuma gitti. Yaklaşık 1 haftadır Apple Red var . Türkiye'de Apple Red e uygun 23 uygulama bulunmaktadır.. Bilginize.

Apple (RED)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baslarim aids'e , az cinsel iliskiye girsinler
    Orta dogu'da ,Afrika'da insanlar ölüyor
    Bu mesaji eksileyin umrunda degil
    Dogrulari konusuyorum.Acliktan olen insanlari ikinci plana atiyor demek isterdim ama ikinci plana da atmiyorlar,oyle bir planlari yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 2 Aralık 2014; 16:00:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Baslarim aids'e
    Orta doguda insanlar ölüyor

Konunun boyutunu değiştirme hocam.

• Onun yerine Afrikaya yardım etsinler

• quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Onun yerine Afrikaya yardım etsinler

Simdi ben yazacaktim onu ,sen yazmissin
    Cocuklar acliktan öluyor ,kaburga kemikleri sayiliyor.bir deri bir kemik .
    Apple boyle insanlarin gozune girmeye calisacagina ,daha hayirli is yapsin

• Apple ı savunmucam ama yardımın iyilik boyutunu sorgulamak size düşmüyor arkadaşlarım . Bir şeyler yapıyor olmak da güzel .

• Samimi bulmuyorum. Çok daha sıkıntılı işler var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone se 2020 64gb red 3500tl
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tabi ki iyinin iyisi her zaman vardır ama bunu yapmaları bile bir adımdır. Ona bakarsanız dünyada o kadar çok sorun var ki. Bu adamlar telefon üretmeyi bırakıp onlarla uğraşsınlar da denebilir. Veya o zaman biz de forumda yazmayı okumayı bırakıp elımızden geldigince yardımcı olabılırız. Hakıkaten konuyu açan arkadaşımın anlatmak istedigiyle sizlerin verdikleri yorumlar çok farklı. Daha dikkatli olabiliriz bence

• Afrika'nın nesine yardım edecek?

Adam açlıktan ölmek üzere, dediğiniz gibi kaburgaları sayılıyor, üstüne gidip bilmem kaç tane çocuk yapıyor.. Çocuğun günahı ne?

Ben kendi karnımı zar zor doyurduğum yerde birde çocuk yapmayı göze alamam.. Yapıyorsam da ağlamam..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden hep baska insanlara ve ulkelere yardim ediliyor. Senin kendi insanin ac arkadasim issiz kendi insanlariniza sahip ciksaniza artik dayanamiyorum ulkemizin bu sacma sapan konularina .

• Bu "Apple Amerika'ya yardım etsin." diyenler kendileri ne yapıyor acaba? Mantığa bak şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Appstore da karşılaştım . Apple ın Red kampanyası altındaki uygulamalara yapacağınız her türlü harcama AIDS ile savaş a yapacağınız bağışa gidecektir. Bunu duymak hoşuma gitti. Yaklaşık 1 haftadır Apple Red var . Türkiye'de Apple Red e uygun 23 uygulama bulunmaktadır.. Bilginize.

Apple (RED)

Oncelikle seni tebrik ederim böyle bir Hatırlatma için. Ama daha önce açtığın Konuları görünce gülmüyorda değilim. Az cinsel ilişkiye girin diyen arkadaş programın farkında değil sanırım. Az cinsel ilişkiye girin diyor. O zaman şöyle söyleyim sende orta Doğudaki sorunlara neden olan ülkelerin mallarını kullanma ( o arkadaş  kullanıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Neden hep baska insanlara ve ulkelere yardim ediliyor. Senin kendi insanin ac arkadasim issiz kendi insanlariniza sahip ciksaniza artik dayanamiyorum ulkemizin bu sacma sapan konularina .

Apple Türk firması mı güzel kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Onun yerine Afrikaya yardım etsinler

Simdi ben yazacaktim onu ,sen yazmissin
    Cocuklar acliktan öluyor ,kaburga kemikleri sayiliyor.bir deri bir kemik .
    Apple boyle insanlarin gozune girmeye calisacagina ,daha hayirli is yapsin

Hayırlı olup olmadığına sen mi karar veriyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Neden hep baska insanlara ve ulkelere yardim ediliyor. Senin kendi insanin ac arkadasim issiz kendi insanlariniza sahip ciksaniza artik dayanamiyorum ulkemizin bu sacma sapan konularina .

Hocam ben firma adina konusmadim genel konustum . Somali ye yardim irak a yardim bilmem ne turklerine yardim bunlari gecsinler .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Hocam ben firma adina konusmadim genel konustum . Somali ye yardim irak a yardim bilmem ne turklerine yardim bunlari gecsinler .

Ha o anlamda diyorsunuz. Tamam bunu ben de isterim ve de istiyorum ama burada bunu sorgulamak yersiz bence. Hiç yoktan iyidir. Böyle düşünmek yanlış.

• Konuya vürüs bulaşmış apple buraya yardım etmeli

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Neden kimse bu halden bakmaz?
    Tebrik ediyorum sizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekcaredrogba

quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Appstore da karşılaştım . Apple ın Red kampanyası altındaki uygulamalara yapacağınız her türlü harcama AIDS ile savaş a yapacağınız bağışa gidecektir. Bunu duymak hoşuma gitti. Yaklaşık 1 haftadır Apple Red var . Türkiye'de Apple Red e uygun 23 uygulama bulunmaktadır.. Bilginize.

Apple (RED)

Oncelikle seni tebrik ederim böyle bir Hatırlatma için. Ama daha önce açtığın Konuları görünce gülmüyorda değilim. Az cinsel ilişkiye girin diyen arkadaş programın farkında değil sanırım. Az cinsel ilişkiye girin diyor. O zaman şöyle söyleyim sende orta Doğudaki sorunlara neden olan ülkelerin mallarını kullanma ( o arkadaş  kullanıyor)

Teşekkür ederim . Diğer konularda gülmenin/gülmenizin nedeni istediğimi anlatamadığımdan kaynaklı . Mazur görün .

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

Afrika'nın nesine yardım edecek?

Adam açlıktan ölmek üzere, dediğiniz gibi kaburgaları sayılıyor, üstüne gidip bilmem kaç tane çocuk yapıyor.. Çocuğun günahı ne?

Ben kendi karnımı zar zor doyurduğum yerde birde çocuk yapmayı göze alamam.. Yapıyorsam da ağlamam..

Güzel bir cevap olmuş lakin şöyle de bir şey var. İnsanları hatalarıyla sorgulamak da yanlıştır. Yardıma ihtiyacı olana yardım et o senin sevabın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.