Şimdi Ara

Apple Online Store mu , ASLA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sanırım artık son konu açışım olacak yani umarım.Başımdan gelen olayları kısaca anlatayım.3 hafta önce bir sipariş verdim havale yoluyla almak için.Herhangi bir sorun olmaz diyerek atm'ye gittim makbuz da vermedi makine , açıklama da yaptırmadı.Yaklaşık 6-7 kere iletişime geçtim AOS'la , her seferinde özürler ve departmana aktardım hemen işleme alınacak demeler vs.Bilgileri verdim kabul olmadı , en son çare makbuzu zar zor tanıdık yoluyla halledip alabildik.Tekrar bir mail yolladılar cevaplamam için , cuma günü cevapladım makbuzun fotoğrafını çekip ve sipariş numaramı yazıp ve kimsenin umrunda olmadı.Son kez sabrım taşmış bir şekilde aradım ve bir dahaki siparişinizde kılıf ve indirim olacak , ayrıca hemen cevaplatıcam mailinizi onaylanacak dendi ve 2-3 saat sonra bana gelen cevap yine hüsran...Makbuz yollayıp sipariş numaramı yollamama rağmen kabul edilmiyor.İnsanları resmen aptal yerine koyuyorlar ve 2500-3000 tl para vermiş olup beklememizi umursamıyorlar.Aramasam daha 1-2 hafta arayıp noldu siparişiniz demeyeceklerine eminim.Bir daha kesinlikle 1 yıl da değişim hakkı sunsalar telefon almayı düşünmüyorum AOS'tan.

• Oyle sacmalik mi olur
    Neden kabul etmediklerini biliyormusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Oyle sacmalik mi olur
    Neden kabul etmediklerini biliyormusunuz ?

Herkes aynı şeyi söylüyor, AOS'taki eleman bile gülüyordu duruma öyle saçmalık mı olur diye.Mail'i cevapladım dekont ve sipariş numaramla ,aradım cevap gelmedi hani diyorum.Tamam kontrol ettirelim arada kaynamıştır diyorlar.Bugün yarın onaylanır diyolar aynı mailden tekrar geliyo dekont yollayın diye.Şaka mı bu gerçekten?
  • kaan4554 kullanıcısına yanıt
    Apple store a gittin mi ?

• quote:

Hocam online store ile applestore'un pek ilgisi olacağını sanmıyorum.Online chatten bile direk yönlendiriyorlar beni çağrı hattına
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4554

quote:

Hocam online store ile applestore'un pek ilgisi olacağını sanmıyorum.Online chatten bile direk yönlendiriyorlar beni çağrı hattına

Ben olsam giderim dagitirim orayi
    Sanal ortamda sorunumu cozemiyorlar burada cozun derim
    İlk konunuzu da biliyorum en az 1 haftadir ugrasiyorsunuz
    Ben o kadar beklemem

• Paranla rezil olmak buna denir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ben olsam giderim dagitirim orayi
    Sanal ortamda sorunumu cozemiyorlar burada cozun derim
    İlk konunuzu da biliyorum en az 1 haftadir ugrasiyorsunuz
    Ben o kadar beklemem

Amacım forumu kirletmek de değil bu arada yanlış anlamayın ama cidden sinirden köpürmeye başladım.3 hafta az bir zaman değil.Onaylanınca bir de 1-2 hafta gelmesini bekleyeceğim e ne anladım ben bu işten.Gidip dekontu versem acaba böyle böyle diye mağazadan vermezler mi?

• sonuna kadar haklısınız bunlar paraya doymuşlar yani birde türkiyede bileolsa bizim insanımız işin içine karıştığı an işin cılkı çıkıyor emin ol orda amerikalılar çalışsa böyleolmaz ama bizim ırkın genetiğinde var bu yani saldım çayra mevlam kayra zihniyeti çünkü biz zaten müslümanız banko cennete gidicez mantığıyla çalışıyor bu tip zihniyetler yazıklarolsun diyorum apple stoer açıldı adamlarbabasının büfesi gibi hareket ediyorlar 3 milyar az para mı be birde dalgageçiyorlar bizden ne müşterilirimiz var felan çok büyük paralar alışveriş yapıyorlar vs senin 3000 i küçümsüyor bu tiplere acıyorum ya sefil bunlar insan müsvettesi hepsi imkanın varsa çek paranı geri kardeşim lanet olsun bunlara

• quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Paranla rezil olmak buna denir

Az önce babam geldi iP6 SG 16GB almış biraz kurcaladım.Tarifeye ek almış sanırım 2600 tl ödeyecek toplamda.Biraz kullandım ve sinirim daha da artmaya başladı.Adam resmen gidip aldı sabah , ben 3 hafta önce aldım ve bekliyorum
    sizin adınıza ben de üzüldüm, geçmiş olsun, eninde sonunda çözülür ama size yaşattıkları gerçekten haksızlık, sonuç aldığınızda yazarsınız buradan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam defalarca söylendi klavyeli atm'lerden yatırın diye. hadi bulamadınız gidip içerden halletseydiniz keşke. O referans numarasını yollamadıgınız zaman böyle ugraştırırlar. Haklılar mı? tabiki degiller ama sizde haklı sayılmazsınız..
    Eninde sonunda o para hesabınıza aktarılır. 7-10 iş günü içinde yatar genelde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.Ben bir telefonun derdinde değilim kullansam nolur erken kullanmasam nolur ama parası verilen bir şeyin aptal gibi bulunamaması ya da uğraşılmaması cidden dokunuyor insana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Hocam defalarca söylendi klavyeli atm'lerden yatırın diye. hadi bulamadınız gidip içerden halletseydiniz keşke. O referans numarasını yollamadıgınız zaman böyle ugraştırırlar. Haklılar mı? tabiki degiller ama sizde haklı sayılmazsınız..

Hocam bir tane banka var burda direk ordan yapabildim başka imkanım yoktu.Akşam kapalıydı direk yapalım dedik ve yaptık.Bunların olacağını bilsem neden yapayım ki , bende bir suç olduğunu görmüyorum.Bir de daha paranın gelip gelmediğini bulamazlarken iade nasıl verebilecekler

Paranın geldigini biliyorlar hocam ama kimden, hangi sipariş için geldiginden bir haberler. o yüzden sizden dekont istiyorlar. Sanıyorum kartsız işlem yapmışsınız birde. Hesap kartınızdan direk havale ile yapmış olsaydınız daha az uğraşır ve paranızın hesabınıza aktarılması kolay olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Paranın geldigini biliyorlar hocam ama kimden, hangi sipariş için geldiginden bir haberler. o yüzden sizden dekont istiyorlar. Sanıyorum kartsız işlem yapmışsınız birde. Hesap kartınızdan direk havale ile yapmış olsaydınız daha az uğraşır ve paranızın hesabınıza aktarılması kolay olurdu.

Ya dekontta kimin ismi olduğunu zaten görüyorlar başkasının olduğunu.Sipariş numarasını da yazdım zaten.Dekont ve apptr'yi yolladım.İkisini eşleştirmeyi küçücük çocuk bile yapabilir
  • quote:

quote:

Hocam defalarca söylendi klavyeli atm'lerden yatırın diye. hadi bulamadınız gidip içerden halletseydiniz keşke. O referans numarasını yollamadıgınız zaman böyle ugraştırırlar. Haklılar mı? tabiki degiller ama sizde haklı sayılmazsınız..

Hocam bir tane banka var burda direk ordan yapabildim başka imkanım yoktu.Akşam kapalıydı direk yapalım dedik ve yaptık.Bunların olacağını bilsem neden yapayım ki , bende bir suç olduğunu görmüyorum.Bir de daha paranın gelip gelmediğini bulamazlarken iade nasıl verebilecekler

Aslında haklısınız ancak açıklama kısmına referans numarasının kesinlikle yazılmasını istiyorlar. Sanırım oradaki referansı otomatik alıp, işleme koyuyor sistem. Yoksa binlerce havaleyle, belki de onbinlerce havaleyle elle uğraşmaları mümkün değil. Esas sorun bizim Ülkemizdeki sistemin, onların sistemiyle tam uyuşmamasından kaynaklanıyor.

• Keşke internet bankacılıgını kullansaydın..

• Valla vatan'dan alıpta ben sıkıntı yaşadım diyen 1 kişi görmedim.

Allah'a şükür güvenimizi boşa çıkarmadı vatan. 26 Eylül günü öğlen saatlerinde elimize ulaşmıştı. Ben telefonu aldığımda daha zorludan randevu almış olupta telefonunu alamayanlar vardı.
    Hocam yarın bende havale yoluyla alacam bana tavsiye edeceginiz bir durum var mı sizin durumu okudum bana ne oneririrsiniz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.