Şimdi Ara

Apple Online Store havale ile alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apple Online Store'dan bir ürün almak istiyorum. Kredi kartı yerine havale ile alacağım. Merak ettiğim konu şu; havale ile Nasıl alışveriş yaparız? Yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç almadım bilmiyorum ama diğer sitelerde havale ile alışveriş yapılırken en son sipariş numarası ve banka IBAN numaraları oluyor. Havaleyi yaptığınız zaman bildirim gönderiyorsunuz ya da onlar otomatik onaylıyor. Havaleye de açıklama olarak sipariş numarası yazıyorsunuz. Genelde böyle olduğu için, Apple'ın da aynı sistemi uygulaması ihtimal dahilinde. Büyük ihtimalle de öyledir yani.
  • Online storedan cihazı satın alıcaksınız,ödeme türüne havale seçeceksiniz,adres vesaire bilgilerini yapacaksın ,size verilen banka numarasına ücreti yatıracaksın havaleye sipariş numaranızı ekleneceksiniz ve bekleyeceksin, en fazla 3 gün içinde para apple ulaşır sonra ertesi gün ürün gelir.

Apple sitesinde bilgi bulabilirsin ayrıca alırken site size yol gösterecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 22 Temmuz 2015; 18:29:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Online storedan cihazı satın alıcaksınız,ödeme türüne havale seçeceksiniz,adres vesaire bilgilerini yapacaksın ,size verilen banka numarasına ücreti yatıracaksın havaleye sipariş numaranızı ekleneceksiniz ve bekleyeceksin, en fazla 3 gün içinde para apple ulaşır sonra ertesi gün ürün gelir.

Apple sitesinde bilgi bulabilirsin ayrıca alırken site size yol gösterecektir.

Apple Watch 31 temmuzda geliyor. Cuma ödemeyi kredi kartıyla yapsam cumartesi kargolanır mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Apple shop da Satışa Çıktığı an işlemleri yapabilmeniz gerekir,eğer 31 temmuzda cihazı Satışa çıkmış görürseniz hemen halledebilirsiniz,eğer stokta varsa ulaşır hemen kargoya verilir yalnız havale yaparsanız şöyle bir şey var benim bildiğim hafta sonları havale işlemleri yapılmaz bankalar tarafında ,yerinde olsam pazartesi günü ücreti yatırır 1-3 gün içinde cihaza kavuşmuş olurdum,yinede bankanız ile bu konuyu bir görüşün siz en kesin bilgiyi Alın belki haftasonu da işlem yapıyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 22 Temmuz 2015; 19:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Apple shop da Satışa Çıktığı an işlemleri yapabilmeniz gerekir,eğer 31 temmuzda cihazı Satışa çıkmış görürseniz hemen halledebilirsiniz,eğer stokta varsa Ücret ulaşır ulaşmaz kargoya verilir yalnız şöyle bir şey var benim bildiğim hafta sonları havale işlemleri yapılmaz bankalar tarafında ,yerinde olsam pazartesi günü ücreti yatırır 1-3 gün içinde cihaza kavuşmuş olurdum,yinede bankanız ile bu konuyu bir görüşün siz en kesin bilgiyi Alın belki haftasonu da işlem yapıyorlardır.

Kredi kartı ile alacağım sanırım
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Havale küçük bir maddi ucuzlama ya sebep olduğu için bir çok kişi Tarafından tercih ediliyor bankada 5 dakikanızı alır ama bencede evden sipariş Geçmek gibisi yok. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.