Şimdi Ara

Apple Online Store'dan alışveriş pişmanlıktır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen ay piyasada bulunmayan bir Macbook modelini Pupa'ya sordum,bizde yok ama diğer şubelerimize soralım dediler,İzmir'de 1 adet bulundu,ücreti ödedik,fatura kesildi,kargo adresi verildi, 48 saat sonra ürün kapımdaydı.

    AOS'dan iPhone 6 Silver 16GB aldım,piyasada en çok stoğu bulunan versiyonunu yani.. Fakat 5-6 gündür şu saçma yazıyla karşı karşıyayım '' ÜRÜNLER İŞLENİYOR.. '' AOS Türkiye bizi niye enayi yerine koyuyor arkadaş,sıkıldım artık. Böyle 3. sınıf bir anlayış olur mu ya.. Biz siparişi veriyoruz,parayı hesaplarına aktarıyoruz. Adamlar bizden daha sonra, Zorlu Center'dan takır takır alabiliyorlar,Turkcell Avea'dan alanlar ertesi gün kavuştular telefonlarına. Hayır,anlamadığım nokta şu;madem stok geldi, o stoğu önceden verilmiş online siparişlere ayıracaksın,ilk önce onları kargolayacaksın.. '' Zaten cepte onlar '' gözüyle bakmayacaksın

    Bu nasıl bir mantık,aklım almıyor.. Bir daha AOS'dan alışveriş mi asla .







  • yaw he he.... sana tarih veriyor beğenmiyorsan iptal et
  • Ürünü alırken başta gelme durumunu söylüyor zaten her yerin belli bir stoğu var aos'a talep yüksek olduğu için bitiyor cihazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mantigi anlamiyorum iste. Satin alirken sana tahmini teslimat suresi veriyor begenmiyorsan alma. Tarih yazarken aklin neredeyse artik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten ha! Adam sana süre belirtmese ya da hemen gönderim, hızlı kargo, aynı gün kargo vs gibi bir ibarede bulunsa anlarım.

    AOS'tan Fitbit Flex aldım, gönderim süresi 1-3 iş günü yazıyordu, 2. gün geldi kapıma..

    Sanada 1 - 3 iş günü dememişler, bir zahmet bekleyeceksin.

    Ha senin gibiler almasın zaten AOS'tan kalabalık azalır biraz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Ekim 2014; 12:39:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenecek bir şey kalmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldü galiba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyorum ki bugün Turkcell'e,Vatan'a stok vereceklerine, o stoğu niye direkt parasını yatırmış bekleyen insanlara yönlendirmiyorlar !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın,bencede ucretini odeyenlerin öncelikli olması gerek ancak sipariş verirken teslimat tarihinin en son gununu bile goze alman gerek. Sen bu teslimat tarihini görerek sipariş verdiğin için normal olarak seni cepte görüyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merakımı mazur görün acaba macbook'un hangi modeliydi
  • sen o siparişi verirken teslimat tarihinide kabul etmiş oluyorsun. Adam isterse bütün dünyaya dagıtıp en son sana tarihte yazan son gun yollayabilir. O sözleşmeyi kabul ettin kisaca
  • Iste bu kafalar yuzuden, apple da su an 'turkiyede apple store acmak pismanliktir' diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar malinin tiryakisi, hizmetcisi olan insanin icinde bu konu acilir mi kardes? Dayak yersin, toplu linc yapar bunlar yolda gorse :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ControlYourDream kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 6'mı Online Store'dan aldım. Telefon teslimatı için 21-28 Ekim diyorlardı tahmini teslimat süresi olarak ama biliyor musun 11 Ekim'de telefon elimdeydi. Daha önce çok kez alışveriş yaptım ve ürün değiştirdim Online Store'dan. Hiç birinde mağdur olmadım ve ürünlerm her seferinde tahmini teslimat süresinden önce elimdeydi. Geçen sene 5S değişimi istediğimde, önce değişim cihazı evime geldi ve ertesi gün elimdeki cihazı Apple'a yolladım. Adamlar müşteri memnuniyeti adına her şeyi yapıyorlar, tamam belki çok bekliyorsun şu sıralar iPhone 6 için ama sonuçta yeni bir ürün ve her yerde stok sıkıntısı var. Parasını ödedim ilk önce bana göndersin diyorsun ama Teknosa, Vatan gibi Apple'ın partnerleri de parasını verip, cihazları almak için anlaşma yapıyor. Tabi en fazla stoklar yine de Apple Store ve Apple Online Store'a ayrılıyor. Talep çok fazla olduğu için gönderim süreleri ise biraz uzun maalesef. Amerika'da bile beklemen gerekiyor iPhone 6 için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eleştirecek bir online store umuz olduğu için ben mutluyum.

    şu an Türkiye'de APPLE dışında yabancı elektronik mağazası kalmadı neredeyse.

    Gelenler APPLE kadar bile durmadılar piyasadan çıktılar. Benim bildiğim tek mediamarkt var şu an diğer gelenlerin hepsi gitti. Türkiye gerçekleri böyle malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.