Şimdi Ara

Apple Öğrenci indirimleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba ipad air veya 7.nesil almak istiyorum. Geçen sene temmuz ayında apple öğrenci indirimleri adı altında bedava beats kulaklık vermiş cihazların yanında. Bu beats promosyonu sadece geçen seneye mi özel? Yoksa her sene belirli bir tarihte yapıyorlar mı? Şuan hiç acelesi yok beklesem fiyatı artar mı veya kampanya olur mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Her sene oluyor. Büyük ihtimal gene temmuzda başlar. Tabii hersene beats kulaklik veriyor diye bir durum yok, geçmiş yillarda başka ürünler ya da indirim kartları verdiği oldu.

Fiyat artma durumunu kimse bilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam. peki ben bu cihazda sadece gündelik işlerimi yapıcam 7.nesilin üstüne çıkmama gerek var mı?
    Bir de yeni nesillleri ne zaman çıkar
  • onerrand kullanıcısına yanıt
    Kişisel tercihlere ve imkanlara göre değişir, imkan varsa ipad air alınabilir. Bu sonbaharda güncellenmeleri bekleniyor

Eğer bekleyebilecek imkanınız varsa eylül’e kadar bekleyin derim. Tahminime göre a11 işlemcili yeni ipad duyurulacak ama tek artısı sadece o olur diye düşünüyorum. Belki apple bizi şaşırtıp lamine ekran veya true tone da ekleyebilir ama ikisini bir arada eklemez. Bekleyemem diyorsanız 7.nesil gündelik işleriniz için fazlasıyla yeterli bence. Multitasking açısından hiçbir eksiği yok air’dan ikisinde de 3 gb ram mevcut, onun dışında her şey bütçenize bağlı, aksesuar alacak mısınız? 32 gb yeterli olacak mı? Benim için yeterli oldu hatta çok uygulamam olduğu halde 9 gb boş alanım var. İhtiyaçlarınızı daha detaylı belirtebilirseniz size daha iyi yardımcı olabilirim.
  • Ayrıca bu yıl içerisinde ya eylülde ya da seneye ilkbaharda yeni ipad air serisinin tanıtılması bekleniyor, cihaz ipad pro gibi 11 inç olacak diyorlar bekleyebilirseniz ve karşılayabilirseniz o da iyi bir yükseltme olabilir.
  • yigit426 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam üniversiteye getir götür yapıp not alıcam. çizim video edit gibi uygulamaları kullanmayı düşünmüyorum resim falan da depolamayacağım. Alan sadece not ve pdf kitaplara lazım. Temmuzda beats kampanyası gibi bir kampanya çıkarsa 7yi almayı düşünüyorum,eğer kampanya olmazsa o zaman eylüle kadar beklerim.Sizce 8.nesil ile 7.nesil arasında fiyat farkı oluşur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mağazalarda mı oluyor sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    2020 ipad’de 10.5 inç ekran ve a12 işlemci olacak, air için ise 10.8 inç olacak diyorlar. Eğer bu yaz için acil lazımsa 7.nesil alın eğer ben bu söylentiler doğruysa yeni ipad çıktığında bu 7.nesil ipadimi satıp 8.nesili alacağım. Çıkacak ipad’de dediğiniz işler için baya yeterli olacaktır ki fazlasını da yapabilirsiniz. Fiyat yine 329 dolardan çıkıcak diyorlar. Türkiye’de de 2500 tl ile çıkması bekleniyor. Şu an lazım değilse 8.nesili bekleyin derim.
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Online apple storeda da oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Air 3 falan alınmaz apple da 2 aya kadar 2500 ipad 7 air 3 3199 du apple şok zamla 4000 tl yaptı cihazı ( kendi gözlerimle gördüm air 3 alıcaktım ipad 7 aldım) o yüzden kimse 4000 e falan zamlı air 3 almasın resmen apple bunun fiyatı ucuz kalmış. Diyip 800 lira geçirdi

• Beats kampanyasi gelirse ipad 7 yi dahil edeceklerini sanmiyorum ipad pro ve macbooklar kesin girer birde ipad air belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 8 Haziran 2020; 3:47:6 >
  • toress86 T kullanıcısına yanıt
    Air 3 Apple’da 4.000 TL idi zaten piyasada 3.200 e felan bulunuyordu bir aralar daha sonra yavaştan 3.500 oldu daha sonrada stoklardan kalktı şimdi yavaş yavaş tekrar geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.