Şimdi Ara

Apple Notebook Alsam Kolay Alışırmıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim sistemi farklıymış öğrenmesi kolay mı ?

• Kolay, basit, kullanışlı
  • Alışırsınız en fazla 3 günde...
    De...
    Niçin alacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 20 Temmuz 2014; 13:39:13 >
  • Size bağlı.Karşı komşum yıllardır windows'a bile alışamadı :)
  • Alışırsın hocam, alıştıktan sonrada başka pc kullanmazsın.. ben alışana kadar yanına windows ta kurmuştum, tam anlamıyla hakim olunca windows a ihtiyaç duymuyorsun artık..
    Ama aklında oyun da oynarım gibi bir düşünce varsa sakın alma, diğer herşey için macbook
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Windows dan sıkıldım artık .. yeni birşeyler olsun istiyorum ..
  • Mecburiyetlerin yoksa, önce bir linuxu tad derim :) mesela Linux mint kur, dene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop mu alsam , telefon mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alışma süren bir haftada tamamlanır eğer bilgisayar kullanımın Facebook, Twitter vb sitelerden ibaret değilse. Çoğu şeyini Google'da bulabilirsin. Arayüz çok iyi ve oldukça stabil çalışıyor. Bende yıllardır Windows kullanıyordum ama OS X'e geçtikten sonra neden bu zamana kadar bekledim diye çok pişman olmuştum.
  • 2-3 gün
  • hertürlü alışırsın kardeşim merak etme
  • kardeşim ben sıkı bi windows kullanıcısıydım (3 yaşımdan beri) dün gittim eski tip bi macbook pro aldım. yarım saat sürmedi adamlar yapmış be kolaylığa bak demem. ama ben asla oyun oynamam kısayol kolaylık olaylarını çok severim ve gğnlük kullanırım. windowsta aşırı kullandığım elzem bi program olmadığı için 1 günde mac i bırakmaz hale geldim. ÇOK KOLAY..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışmakta sıkıntı çekmezsin de bırakması zor.İnsan rahatlığa alışınca.Heleki yosemite'yi deneyenler varmı bilmiyorum ama türkçe dikte özelliği tek başına yeter dediğim şey olmuş.
  • valla benimde şu aralar aklım kayıyor macbook almaya. fakat şu aralar durum olmadığı için beklemedeyim.
    ben özellikle o arayüzü, o grafikler, yani macbook anlatılmaz yaşanır tarzında birşey diye düşünüyorum. 2-3 aya kalmaz inşallah bende bi alırım macbook. zira artık toshiba laptobum 4.senesinde ileriside pek parlak görünmüyor
  • Alışılacak birşeyi yok. İOS kadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.