Şimdi Ara

Apple ne zaman yola gelir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • simdi cok klise olacak ama hakikaten steve gitti apple bitti.
    ios 5 yada ios 6 nereye bugun ios 8 nereye, bi gecen pisman birde gecmeyen. mac cephesinde yosemite hakeza ayni kapidan ilerliyor. millet hala daha belki bir acik bulunurda ios 6ya doneriz diye umitleniyorlar. yeni cikan iphone bi 4-4s gibi heyecan vermiyor. ipod classic gibi bir efsaneyi tukettiler ipod cephesine ise apple watch ciktiktan sonra zaten bir yatirim yapmazlar yani shuffle ve nano da gitti. geriye hicbir cekici apple urunu kalmadi isin aci tarafi piyasaya yon veren sirket bu kisir donguye girdigi icin ekran kalitesini artir. islemciyi artir''dan oteye gidemeyen bir teknoloji olustu.

sizce apple eski gunlerini yakalarmi. yoksa sonu nokia gibi mi gozukuyor

• Ben bilmem esim bilir ( biz ne bilek )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 15 Aralık 2014; 23:24:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ve Nokiayı bir tutmuş bence tartışmaya gerek yok

• yani diyorsun ki hiç yenililik yapmasınlar, dünya şartlarına uymasınlar, oldukları gibi kalsınlar. adamlar şuan dünya teknolojisine yön veriyor. geliştirdikleri herhangi bir şey, diğerleri tarafından takip ediliyor. allah aşkına 4k çözünürlüklü ekranlara, bilmem kaç gb ramlere ne gerek var? kim ne kadarını kullanıyor bu diğer telefonların getirdiği özelliklerin? bi iphone6 ile video çektin mi? böyle bir şey yok gerçekten. diğerleri kare kare, herhangi bir stabilite yok, görüntüler o kadar berbat ki. ama bu telefonda elime bilmem kaç bin liralık video çekme makinesi almışım gibi hissediyorum. bir de düşün ben 2012'de xperia z aldım ilk çıktığında. telefonumu alır almaz modern combat 4 yükledim, bak telefon çıkalı 2 ay oldu ama oyunda kasıyordu ya bldiğin, indirdiğim gibi silmiştim. şimdi arkadaşımın aynı dönemde çıkan i5'i var ve modern combat 5'i öyle oynatıyor ki şaştım kaldım. resmen kazık yediğimi hissettim. adamla aşağı yukarı aynı fiyata aldık telefonları, o sattı 1100 liraya, ben satmaya kalksam şuan 600 lira telefon.0'ı zaten 1000-1100e indi. yani demem o ki apple'ın asıl başarısı nokia gibi olmamasıdır bence. ki inşallah başarıları devam eder, bizi android çöplüğüne gitmek zorunda bırakmazlar.

• İOS dokuz sanırım windows yedi gibi olacak ve altın çağını yaşatacak sekiz.ikide bile gayet stabil olacağını düşünüyorum şu anda bile bir çok android telefondan kat kat stabil windows phonu zaten boşverin Daha candy crush bile marketlerine yeni geldi, DNS değiştiremezsin vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyturk58 -- 15 Aralık 2014; 23:46:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.