Şimdi Ara

Apple Music vs Spotify [ANKET] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Apple Music vs Spotify [ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 15.3.2021)
Giriş
    fizy
    ....
    ttnetmüzik
    ...
    ...

liste dışı kalanlar

apple music

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 14 Mayıs 2018; 1:58:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fizyden apple musice geçtim, çekilecek dert değilmiş fizy. 1.5 ay kaldı bedava üyeliğin bitmesine sonra 7 tlden devam edecek. spotify arkadaşların telefonu haricinde kullanmadım, içerikleri yakındır diye tahmin ediyorum. iphoneda mobil veri ve wifi açık şekilde 1 saat müzik dinleyince şarj en fazla % 2 gidiyor. tek dokunuşla telefona indiriyor şarkıyı. sevilen şarkı falan varsa kalbe tıklıyosun o tarzda şarkılar önermeye başlıyor. ya da istasyon yarat seçeneği var mesela şarkıdayken istasyon yarat diyosun, benzer tarzda şarkılar geliyor sırayla. telefonun kendi uygulaması olduğu için stabil çalışıyor, spoya geçmeye gerek duymuyorum ben
  • İkisini de kullandım. Spotify şarkı ve playlist bakımından daha zengin gibi geldi ama Apple Music'de de şarkı sözleri vs. var. Arayüzü daha hoş. Zevk meselesi yani. Şimdi spotify'ı açıp üstüne musicmatch açmak zor geliyor insana.

• Yaklaşık 6 ay Apple Music 1.5-2 senedir Spotify kullanıyorum.

Ses kalitesi olarak pek bir fark görmedim. EarPods ve AirPods'ta dinledim.

Bazı ünlü dj lerin setleri yok Apple Music'te. Şimdi geldi mi bilemem. Mesela A State Of Trance serisi hiç yok. Spotify'de kısmen var.

Spotify'ın şarkı önermesini beğeniyorum. O yüzden saçma sapan şarkılar açmıyorum. Arabaya bluetooth olarak bağladığım zaman x arkadaşım dur senden bi muazzez abacı açayım diyince açtırmıyorum. Ertesi gün gülden karaböcek, hüseyin altın gibi tsm sanatçılarını öneriyor benim gibi rock, trance ve deep house dinleyen birine
  • Spotify'ın tek eksiği öneri algoritması.Daha önce dinleyip sildiğim şarkıları öneri olarak sunmaktan başka bir şey yapmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.