Şimdi Ara

Apple Music'te Last.fm scrobble işlevi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Normalde Spotify kullanıcısıyım ve Last.fm benim için çok önemli bir uygulama.

Spotify'da dinlediğim şarkılar otomatik olarak Last.fm hesabıma skroplanıyor. Ancak Spotify, düet şarkılarda sadece ana şarkıcıyı gösteriyor.

Örneğin;

Rihanna - Work (feat. Drake) olması gerekirken

Rihnna - Work diye skropluyor.

Bu durumdan bıktım artık ve Apple Music'te feat. tag'lerinin bulunduğunu gördüm. Bu benim için muhteşem bir şey.

Ancak Apple Music'te otomatik skroplama özelliği var mı bilmiyorum. Bilen biri var mı?

• yok tabii ki

benim de neredeyse last.fm açıldığından beri skroplamadığım veri olmadı. o zamanlar winamp üzerinden skroplardım :)

apple cidden gelmiş geçmiş en rezil müzik servisi olmak için elinden geleni yapıyor sanki

arşivleri ve yeni müzik keşfetme özellikleri harika ama kurtulup spotify'a geri döneceğim sanırım

cidden sefil çünkü

neresinden tutsak elimizde kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 17 Şubat 2017; 11:21:52 >
  • apple music lastfm scroplama özelliği var arkadaşlar, ancak anında göstermiyor tabii ki

lastfm programından cihaz scroplamayı açın, telefonunuzu kablo ile bağladıktan sonra çaldığınız tüm parçalar liste halinde karşınıza gelecek ve tek seferde hepsini scroplayacaksınız, olay bu, ben haftada 150/200 parça scropluyorum bu şekilde, sadece dediğim gibi dinlediğin an gözükmüyor lastfmde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pamandar

apple music lastfm scroplama özelliği var arkadaşlar, ancak anında göstermiyor tabii ki

lastfm programından cihaz scroplamayı açın, telefonunuzu kablo ile bağladıktan sonra çaldığınız tüm parçalar liste halinde karşınıza gelecek ve tek seferde hepsini scroplayacaksınız, olay bu, ben haftada 150/200 parça scropluyorum bu şekilde, sadece dediğim gibi dinlediğin an gözükmüyor lastfmde.

Bu dediğiniz iOS cihazlarda geçerli sanırım.

Ben Android kullanıyorum ve bilgiyarım da Windows 10.

Windows’ta galiba Apple Music ile değil de iTunes ile dinliyormuşuz; acaba iTunes’ta da var mı Last.fm?

2017 yılına geldik, hâlâ şu senkronize işleri düzelmedi be

• Evet ios ile scrop yapıyorum, android bir cihazla olur mu bilmiyorum malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.