< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pore -- 11 Aralık 2020; 15:46:45 > |
Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (152. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Uzun süre apple müzik ve spotify kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki şarkı sözleri dışında spotify daha iyi. -
ses kalitesi konusunda mı?
içerik konusunda mı?
müzik önerme konusunda mı?
uygulama tasarımı konusunda mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar
Bu mesaj silindi.dediğinizi pek anlamadım. 440 hz 432 hzden iyi değil mi?
432hz 528hz neyi ifade ediyor. ayrıca müzikleri kayıpsız dinlemek için flac indirmek gerekiyor. ayrıca iyi bir kulaklığa da gerek var.
-
Aile üyeliği olan yer varsa katılabilirim, 1 kişi.
-
iPhone 7’de Apple Music bu son zamanlarda sorunlu çalışmaya başladı. Mesela haftalık favoriler listesini açtığımda uygulamadan atıyor. Bi kaç hafta böyleydi, dün ise başka dinlediğim bir kaç listede daha böyle yaptı. Nasıl düzeltebilirim? -
6s te de uygulamadan atıyor nadiren. İos 14 ten kaynaklı bir sorun. -
Shazam’da 2 ay diyor Apple müzik üyeliği -
5 Ay iPhone’larda 17 Ocak’a kadar diye biliyorum ? Ben yararlandım hatta ama sevmedim Apple Music’i Spotify’a gececeğim -
Yok ya şimdi girdim 2 ay gösteriyor -
Değişiklik yaptılar demek ki :/ -
Apple ID ile Apple müzik deneme 3 ay kullandıysanız 2 ay gösterir.Şuana kadar hiç Apple Music denememişseniz 3 + 2 ay toplamında 5 ay hediye kullanıyor oluyorsunuz. -
Yoo hiç denemedim -
arabaya binince otomatikman arabanın müzik sisteminden çalmaya başlıyor
kapatmanın çaresi var mı?
-
Araç bouetoothu açıksa otomatik bağlanıyordur. Onu kapatın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 7 kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım bugüne dek. Hatta şöyle bir düşününce dünya üstündeki her uygulamayı baz aldığımda hayatım boyunca bir kere bile sorun yaşamadığım tek uygulama diyebilirim Apple Music için. -
3 seneye yakındır AppleMusic kullanıyorum bende ama maalesef arkadaş haklı. Bu problem 14.3'den sonra cıktı meydana. Cihazım iphone11. Alt sekmelerdeki Şimdi Dinle kısmından bir liste seçince apple music kapanıp, programdan atıyordu ve ana ekrana dönüyordu. Ama şu anda düzelmiş görünüyor. Biraz önce merak edip denedim, listeler açıldı ve apple music kapanmadı.
NOT: E-sim için telefonu sıfırlamak zorunda kalmıştım. YEdekten geri döndüm sıkıntısız ama belki de telefonu sıfırlayınca da düzelmiş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 21 Ocak 2021; 8:43:6 > -
Evet 1-2 haftadır düzelmiş görünüyor. Gerçi bende 1-2 hafta önce telefonun dilini değiştirmiştim ama sanırım cihaz veya yazılım kaynaklı değildi. Büyük ihtimalle music servis altyapısından kaynaklanmıştır. Neyse düzelmesine sevindim
-
Doğrudur. Ben şahsen yaşamadım ama siz de yaşamışsınız başkasıyla birlikte. Düzeldiyse ne iyi. -
Aile üyeliğinde yeri olan varsa üye olurum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X