Şimdi Ara

Apple'mı Yoksa Başka bir Laptop'mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet saygı değer Donanım Haber Sakinleri Bu Gece Yine Bir Öneri Konusuyla Karşınızdayız.

Kararsız Kaldığım Nokta ve Laptop'u nerde kullanıcağımı anlatacağım bir yardıma ihtiyacım var

Bütcem 1200-2300$ Arası (4 Yıldır Biriktiriyorum + ailem destek çıkıcak bu sefer) Amerikadan Ablam Getircek

-------------------------------------------------------------------------------------------------

İlk başta Macbookpro 15 inch New Retina Display düşündüm fiyatı 2799 $ (Bütçemi Aşıyor)

-Çok Fazla oyun oynuyorum MW,COD,WOW,LOL saymakla bitmez bunlar

-Gelecek Sene IB Programına Geçicem hazırlıyacağım lab dökümanlarının hepsini okulda yapmam gerekcek(Bazı Programlar İstiyorlar Baya Ağır Programlar )

-Download baya bir yapıyorum

-Programlama,Web Tasarım [Photoshop(Profosyonel değil kendime ait çalışmalar)]

Laptopun Oyun oynarken işlem yaparken bir milim bile kasmasını istemiyorum hakkını vermesi lazım parasının o yuzden ilk aklıma gelen Apple Oldu

-------------------------------------------------------------------------------------------
    Apple Dışında Başka Güzel Bir Gaming Leptop Önerebilirmisiniz

Çok Teşşekür Ederim

• Oyun ve çizim ağırlıklı kullanacaksan Asus G75VW , Msi GT70 , Alienware gibi oyuncu modelleri daha iyi alternatif olur. Ekran kartı gtx675mx , gt680m-mx-sli gibi yeni nesil kepler mimari olan ya da amd radeon 7970m crossfire gibi yüksek kart bulunan ürünler de alternatif olabilir. Tabi bütçenizi aşmayacak şekilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: E'

Oyun ve çizim ağırlıklı kullanacaksan Asus G75VW , Msi GT70 , Alienware gibi oyuncu modelleri daha iyi alternatif olur. Ekran kartı gtx675mx , gt680m-mx-sli gibi yeni nesil kepler mimari olan ya da amd radeon 7970m crossfire gibi yüksek kart bulunan ürünler de alternatif olabilir. Tabi bütçenizi aşmayacak şekilde.

Çok Teşşekürler Dikkate Alıcağım
  • Hocam şimdi sana şunu söyliyeyim milim kasma olmasın diye bişey olmaz yazılımda sıkıntı olur başka bişey olur en iyi makina bile kasar misal flash player problemleri hiç bi donanımda yük yokken bile browseri tıkayabiliyo 2.si apple la kasmamanın ne alakası var anlamadım applela yani macla ne yapabilirsinki bence 1500$ a iyi bir laptop al 500$ a da 480 gb bi ssd en az kasacak sistemi toplamış olursun 500$ da sana kalır yani şuan 2000$ verirsen pc idare eder 3000$ verince uçar diye bişey kesinlikle yok...

Orijinalden alıntı: Gavuzla

Hocam şimdi sana şunu söyliyeyim milim kasma olmasın diye bişey olmaz yazılımda sıkıntı olur başka bişey olur en iyi makina bile kasar misal flash player problemleri hiç bi donanımda yük yokken bile browseri tıkayabiliyo 2.si apple la kasmamanın ne alakası var anlamadım applela yani macla ne yapabilirsinki bence 1500$ a iyi bir laptop al 500$ a da 480 gb bi ssd en az kasacak sistemi toplamış olursun 500$ da sana kalır yani şuan 2000$ verirsen pc idare eder 3000$ verince uçar diye bişey kesinlikle yok...

Hocam Cevabınız için teşşekürler peki laptop olarak öneriniz nedir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook Mu Diğerleri Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.