Şimdi Ara

Apple Magic Mouse + Logitech G9X Mouse + Logitech G103 Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 Temmuz ayında Vatan bilgisayardan alındılar.

sıfırdan farkları yoktur,özenle kullanıldır.

Kutuları faturaları vs herşeyleri durmaktadır.

Fiyat ikisi için 200 TL'dir.

Çok az da olsa pazarlık payı vardır.

KISA BİR SÜRE İÇİN İKİSİ BİR PEŞİN 150TL

Apple Magic Mouse + Logitech G9X Mouse + Logitech G103 Klavye Apple Magic Mouse + Logitech G9X Mouse + Logitech G103 Klavye

APPLE MAGİC MOUSE

Mouse 1 yıldır kullanılıyor. Çok ufak tefek kılcal çizikleri vardır.

Ankara 140TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProfXavier -- 11 Mart 2015; 13:50:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• g9xler 50-60 tl ye satılıyor 103 40tl max fiyatı revize etmenizi öneririm

Orijinalden alıntı: koseadem

g9xler 50-60 tl ye satılıyor 103 40tl max fiyatı revize etmenizi öneririm

o fıyata bulursanız alın hocam.

saygılar sevgiler.

• Sıfırdan pahalı, o da güzel (:

Orijinalden alıntı: acaluka

Sıfırdan pahalı, o da güzel (:

Arkadaş klavyenin fiyatını atmış sıfır olarak ki fiyatı uygun tuttum.

Mouse'nin fiyat burada 192 lira

https://www.sanalmarketim.com/logitech-g9x-gaming-laser-mouse-910001153/p_23115/

Ben ikisi bir 200 tl dedim.

Yurt dışında bile 89 dolar bu mouse ->http://www.ebay.com/itm/Logitech-G9x-Performance-Gaming-Laser-Mouse-Modern-Warefare-3-Extra-Mouse-Pad-/130974721176

• quote:

Orijinalden alıntı: koseadem

g9xler 50-60 tl ye satılıyor 103 40tl max fiyatı revize etmenizi öneririm

Arkadaşın sattığı fiyat gayet normal. internetten 2.el ilan sitelerini didik didik arayıp satılan ürünü en ucuza satan birinin ilanı, ürünün piyasa fiyatını belirlemez. Bir ürünün 2.el piyasa fiyatı, sıfırının stoklu olarak satılan mağazalarda ki fiyatları göz önüne alınarak belirlenir. Örnek vermem gerekirse sizin 5000 TL ye aldığınız bir laptobun aynısından benim 1000 liraya ihtiyaçtan veya ihtiyacım olmadığı için yada bana hediye gelmiş olduğu için çok ucuza satıyor olmam, sizin elinideki cihazın değerini 1000 TL yapmaz. insanların ilanlarına bu tarz girişimlerle mide bulandırıcılık yapmayalım. Aynı şey sizin başınıza gelse hoşnut kalmazsınız.

Gelelim Logitech G9X e . Bu mouse herhangi mouse değildir. Dünyaca pro gamer denilen (profesyonel oyuncu ve oyun tutkunları) kişiler tarafından kabul görmüş, tercih edilen ve 2013 Yılında birçok bölgede En iyi mouse seçilmiş bir üründür. Dikkatinizi çekerim "Dünyaca" diyorum. Siz kalkmış g9xler 50-60 tl ye satılıyor diye absürt bir laf ediyorsunuz. 1 yada birkaç kişinin G9X i o fiyata satıyor olması , ürünün fiyatının o olduğu anlamına gelmez. o fiyata ancak piyasada ki tırı vırı mouselardan alabilirsiniz. G9X Profesyonel web tasarım, grafiker ve oyuncular için dizayn edilmiş üst segment bir üründür. Logitech tarafından sınırlı sayıda üretilmiştir. G9X şuan piyasada bulmak çok zor, internet mağazalarında görünüyor olsada (zaten sizin 50-60 TL ye ancak mouse pad alırsınız) stoklarında yok. internet mağazaları stoklarında olmayan ürünleride sitelerinde barındırıyorlar. Sebebi ise o ürünü arayanın o siteyi bulup girmesi. Ürünün sıfır fiyatı 200 TL "civarındadır" (Sadece G9X in) oda bulabilirseniz.

Aynı üründen bende kullandım ve satıyorum, tesadüfen bu konuyu buldum ve yazmadan geçemedim. ihtiyacım olsa arkadaşın ürününü verdiği fiyattan hiç düşünmeden alırdım. G9X sadece bir mouseden fazlasıdır. birçok özelliği var kullanmadan bilemezsiniz. Profesyonellere hitap eden özelliklerinin yanı sıra , sıradan kullanıcılar için PC kullanımını kolaylaştıran özellikleri vardır. Örneğin metrelerce aşağı uzayan, ekranınıza sığmayan bir facebook sayfasını G9X ile tekerleğin frenini açarak sadece 1 hamlede aşağılara çekebilir yada sayfa sonuna ulaşabilirsiniz vs vs vs...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOUSE
    7 ay önce açıldı
    Mouse
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok pahalı, şuan ikisinin sıfırını toplam 260tl ye edinmek mümkün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Klavyenin sıfırı 50 lira zaten, e bu mause da taş çatlasa 100 lira olsa, 150 lira eder :D siz bu fareyi 150 liradan mı sayıyorsunuz, bir de yanında klavyenin sıfır fiyatı cabası, alana şimdiden hayırlı olsun ne diyeyim ...

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus z77 pro || Intel I7 2600k 4.2ghz || Sapphire RX 580 Nitro+ 8gb || Crucial Ballistix Sport 16GB || Toshiba TR200 240gb SSD || Aerocool Xpredator White Edition || Steelseries Rival 700 || Logitech g910 Orion Spectrum || SteelSeries Arctis 7 White Edition || Asus VN247h 1ms 75hz
  • güzel bir fiyat düşünürseniz sadece g103 e ankaradan elden talibim. pm ile dönüş yapabilrsiniz. iyi günler dilerim.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.