Öğrenci ya da öğretmen belgem yok yine de indirimli alabiliyor muyum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (863. sayfa)

-
-
Öğrenci tanıdığınız varsa alabilirsiniz. Fatura onun üstüne kesiliyor.
Ayrıca Apple.com/tr şu an öğrenciliği sormuyor sanırım. Bu durum geçerliyse Airpods hediyeli ordan alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pahalı hocam hemde rami çok düşük.min 16 gb ramli olmalı cihazlar.iade edin.öğrenci indirimyle 16 gb ramli bir model bulun ya sıfır alın yada 2.el.ama garanti ve faturası kesinlikle olsun.
-
öğrenci belgesi bulursunuz hocam.sadece fatura onun adına kesliyor.edevletten alınmış üniversite okuyan birinden alırsanız gayet uyguna macbook alabilirsiniz.
-
16 gb ram + airpods 2 hediyeli direkt appledan.keşke satın almadan önce buraya yazsaydınız.ben m2 lisini aldım gelen airpods 2 yi aynı gün kutusunu jelatinini dahi açmadan 1850 tl ye sattım. 2 yıl garantili m1 macbook air 21500 'e gelir böylece.
M1 Çipli MacBook Air - Uzay Grisi - Eğitim - Apple (TR)
-
Kardeşim öğrenci o kolay. Ancak 12 taksit ile fiyatlar baya artıyor. Sahibinden girin istenen teklifleri görün 2. El piyasasında, ptden daha pahalıya satan adamlar bile var. Uygun birşey bulursanız olabilir ama ben indirim beklemiyorum bu hafta resmi mağazalarda.
Ram ssdden daha önemli olabilir, ancak 256lık ssdniz size yetmediğinde muhtemelen 1tb taşınabilir ssd alcaksınız. Buda en az 3k civarlarında olacak.
Yani bana göre bir cihazın 256 SSD olması satış fiyatına en az 2000-3000 TL eklemek demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllnn -- 30 Ağustos 2022; 21:40:54 > -
emin olun %150 tl enflasyonundan,dolar enflasyonundan vs daha ucuza gelecektir macbookunuz.daha taksitlerin yarısındayken vade farkını çıkarmış olacaksınız.ki 1 yıl diyorsunuz.2 kere enflasyon zammı alınca ödediğiniz taksitler kuş kadar kalacaktır.12 taksit de olsa alın bence.
-
Güzel diyorsunuz hocam, öncelikle bütçemi zorladım 13kya ptden Mac mini alacaktım geçen hafta. Türkiye'de ingilizce klavyeli laptop satılsaydı şartlarımı daha da zorlayabilirdim. Ama Türkçe klavyeli bir laptop içime hiç sinmeyeceğinden daha da fazla zorlayamadım. Ancak bu bütçede daha iyisini bulursanız size müteşekkir kalırım.
-
Arkadaşlar eğitim indirimi ne zamana kadar devam ediyor
MacBook air almaya niyetlendim.
Bir de ilerleyen tarihlerde fiyatların artacağını düşünüyor musunuz?
Ben olsam tanıtımdan önce alırdım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
17 Ekime kadar devam edecek. Fiyatlar konusunda ne olacağını kesin bir şekilde bilemeyiz ama döviz kuru artmaya devam ederse zam gelecektir.
Ne tanıtımı ? Sebep?
konuya uzağım kusura bakmayın:)
7 eylülde yeni iphonelar tanıtılıyor. Kur son zamdan bu yana arttığı için apple tekrar bir zam yapabilir.
Anladım hocam teşekkür ederim.
bu arada en uygun nerede satılıyor ?
apple kendi sitesini mi önerirsiniz ?
Pt(öğrenci öğretmen gerek) ya da eğitim indirimiyle appledan alabilirsiniz airpods hediyesiyle.
Muhtemelen etkinlik zamanı fiyatlar güncellenecek.7 Eylül.
Kredi kartımın limiti bilgisayarı alacak kadar olsaydı taksit yaptırırdım kesinlikle daha mantıklı.
-
Fiyatlar güncellenmeyecek olsa ben şu anda 14 M1 Max yerine M2 modellerini beklerdim.Ama artık alacağım.
-
hocam bu konuda daha önce tartışıldı bu.m2 prolar nisan -mayıs 2022 gibi gelecek.ümitlenmemek lazım.alın geçin.
-
Zam gelmesi etkilemeyecek ise M2 Pro ve M2 Max bekleyen arkadaşlar kasım sonuna kadar bekleyebilirler. Ama ben bu çiplerin bu yıl içinde tanıtılacağını sanmıyorum. Bence Apple her sene Mac’leri yenilemeyecek. Nitekim M1’in devamı olan M2 bir buçuk sene sonra tanıtıldı. M1 Pro’nun devamı olan M2 Pro da aşağı yukarı o kadar süre geçtikten sonra tanıtılır. En iyi ihtimalle bu ürünler martta tanıtılır diye düşünüyorum.
Bence bu m2 pro gibi işlemcileri 1 sene geç çıkarmakta pazarlama hamlesi. Çünkü ilk m1 air çıkardı herkes aldı.1 sene sonra m1 pro çıkardı yine m1 satıp m1 prolar satın alındı.
Bu sene m2 çıkardı. M1 olanlar m2ye geçti. Seneye de m2 pro çıkarır bu seferde m2 air alanlar m2 proya geçer.
HER sene pc değiştirmek zorunda bırakıyor.
Bence güzel bir pazarlama hamlesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X