Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Celof , optikzom Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
28.657
Cevap
971
Favori
1.963.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu fiyata nerden aldığınızı öğrenebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaymak817

İki gün önce ME865LL/A modelini $1200 a aldım. Sizce iyi mi ettim?

Gayet iyi bir fiyat nerden aldınız acaba
  • Bestbuy'dan aldım ben arkadaşlar. Yazın Amerika'da olmanın faydaları.
  • @kaymak817

MacMall yada Amazon dan birinden bende 10 gun icinde alacagim ama karar veremedim.
    Best Buy da 1300 gozukuyor siz 100 dolar indirimli almissiniz,eyalet vergisi odediniz mi buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

@kaymak817

MacMall yada Amazon dan birinden bende 10 gun icinde alacagim ama karar veremedim.
    Best Buy da 1300 gozukuyor siz 100 dolar indirimli almissiniz,eyalet vergisi odediniz mi buna?

Öyle gözüküyor sitesinde ama 100 dolar da öğrenci indirimi vardı. Dolayısıyla 1200 artı 72 vergi 1272 dolara almış oldum.
  • Arkadaslar lydia troy pupa vs magzalarin egitim ve nakit indirimi oranlarini bilen var mi acaba? Birde mid2014 mbpr lerin sanrm ssd yuzunden late 2013 lerden daha az performans verp sarj suresinin de daha kisa olmasi beni 2013 e goturuyor sizin fikirleriniz neler tesekkurlerimle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl yani ssd ler hdd lerden çok daha hızlı değil mi ya tam tersi olması gerekmez miydi?

• İkiside SSD zaten, ancak 2013 serisinde farklı ssd, 2014'te farklı SSD kullanmışlar, ancak 2013 yılında kullandıkları, marka nedeni ile sanırım daha hızlı,
    Şöyleki 2014'ler ortalama 500Mbs okuma ve yazma 2013'ler 700Mbs okuma ve yazma.
  • MacBook Pro 13" Retina ME864TU/A , tele mesaj geldi belki ihtiyacı olan vardır .

• harika fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

MacBook Pro 13" Retina ME864TU/A , tele mesaj geldi belki ihtiyacı olan vardır .

Ürünün açıklama kısmında yazılan özellikler ile en altta yazan detay özellikler birbirini tutmuyor :(

• http://www.kliksa.com/urun/apple-macbook-air-intel-core-i5-md712tua/901855779

Az önce bu ürünü garanti nin yüzde 20 indirimi, avantajix, 50 TL world puan, 70 tl world puan harcama hedefi ile 1920 liraya aldım

Amerika fiyatınadan da ucuz. Tek çekincem acaba 11.6 inche alaşıabilir miyim sorusu oldu.

Son 2 adet...
  • http://www.kliksa.com/urun/apple-macbook-air-md760tub/902071092
    100 tl World puan ile iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 1 Aralık 2014; 16:54:13 >
  • Tık hızında indirim ile Macbook pro MGX72 TU/A

3300tl
    -300tl tık hızında indirim
    -222tl (1500tl alt limitli) kupon
    -111tl bonus ile (n11 bonus)

aldım. bence gayet iyi oldu
  • Arkadaşlar merhaba, şu an 13.3 Macbook airin en yeni modelinin en düşük konfigürasyonlu olarak en ekonomik modelini Amerika'dan ve ülkemizden en uygun şekilde nereden alabilirim?
    Teşekkürler.
  • mehmetbey. kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin cihazın Türkiye için parça kodu MD760TU/B. Liste fiyatı 2999 TL. Google'a "MD760TU/B fiyat" yazıp arayarak en ucuz fiyatları bulabilirsin. Örneğin TVT hala eski fiyattan satıyor: 2799 TL. Ayrıca Bimeks'te de 2729 TL.

ABD'den alacaksan MD760LL/B diye araştır. Özel teslimat servisleri ile direk Türkiye'ye göndertebilirsin ama gümrük vergisi ile astarı yüzünden pahalıya gelir. Gelen birisine getirteceksen, farklı eyaletteki bir online mağazadan (Amazon, JR, B&H vs.) alarak vergi ödememek en mantıklısı. LL/A kodlu üründe Türkçe klavye olmaz, garantisi bir yıl geçerli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.
    Şu an tr de vatanda 2.687 KDV Dahil

Yurt dışında da en uygun bulabildiğim: $939.99 & FREE Shipping.

www.bhphotovideo.com
    Apple 13.3" MacBook Air Laptop Computer (Early 2015)
    http://www.bhphotovideo.com/c/product/1047473-REG/apple_md760ll_b_13_3_macbook_air_notebook.html

940 U.S. dollars = 2 183.38583 Turkish liras
    504 lira daha az ödeyerek 1 yıl garanti kısalmış oluyor ve tr klavye olmuyor.

Daha önce bir ara vatanda 2222 tl ye satılmış.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96702386/tm.htm
    Acaba beklesem yine kampanya olur mu yakın zamanda?

Bir de yakın zamanda yeni macbook air çıkar mı? O zaman en azından eski modellerde indirime giderler?

• Acikcasi ben olsam bu saatten sonra 13" MacBook Air almazdim. Daha dogrusu retina ekransiz bir Mac almazdim. Bence mantikli bir yatirim olmaz. 20 yildan fazladir Macintosh kullanirim. Son birkac yildir da retina ekran kullaniyorum. MacBook Air'in her ne kadar cazibesi yuksek olsa da ekran cozunurlugu nedeniyle "artik" uzak durulmasi gereken bir cihaz. Magazada 13" Retina MBP ile MBA'i yan yana inceleyin, MBA ekrani keskinligi dusuk, goz yoran haliyle zaten "beni alma" diyor. Bence nisana kadar gelecegine kesin gozuyle bakilan retina ekranli Air'i beklemek gerek. Belki o kadar bile surmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Acikcasi ben olsam bu saatten sonra 13" MacBook Air almazdim. Daha dogrusu retina ekransiz bir Mac almazdim. Bence mantikli bir yatirim olmaz. 20 yildan fazladir Macintosh kullanirim. Son birkac yildir da retina ekran kullaniyorum. MacBook Air'in her ne kadar cazibesi yuksek olsa da ekran cozunurlugu nedeniyle "artik" uzak durulmasi gereken bir cihaz. Magazada 13" Retina MBP ile MBA'i yan yana inceleyin, MBA ekrani keskinligi dusuk, goz yoran haliyle zaten "beni alma" diyor. Bence nisana kadar gelecegine kesin gozuyle bakilan retina ekranli Air'i beklemek gerek. Belki o kadar bile surmez.

Bence de beklemekte fayda var.
    Ekran çok önemli.
    Apple neden bu yeni macbook aire retina ekran koymadıysa artık.
    Bataryayı falan mı düşünüyorlar acaba? Zaten 12 saat gidiyor 8 saat gitse o bile yeterdi.
    Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

• Arkadaslar 750gb lik hdd li mbp2010'u yenilemek istiyorum. Ancak gordugum kadariyla yeni mbplar ssd'li. Ben 256 gb ssd alsam kalanlari haricindiske mi atacagiz? nasil bir cozum buldunuz? yardimci olabilir misiniz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.