< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1433. sayfa)
-
-
Ofis kolayca bulunabiliyor, LTSC (Long Term Service Channel) lisansı ile 2024 veya 2021 sürümü.
Mac için aboneliğin sağladğı uygulamalar ile 2024 LTSC sürümü arasında hiçbir fark yok veya ben fazla kullanmadığım için farkedemedim.
-
Macos office lazımsa cracklı mevcut isterseniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama onda da bulut desteği yok bildiğim, iş için kullandığım şablonlar evraklar imzalar fln bulutta duruyo, yeri geliyor aciliyete göre telefondan bile teklif hazırlayıp imzalayıp yolladığım oluyor, baya pratik.
Ay nolur lütfen olsun öyle bişi :D mesaj attım oradan sorayım kirlenmesin ortalık.
Ben de alabilir miyim hocam?
Sayfa vardı kapattım hocam pm attım
PT üzerinden öğrenci indirimiyle macbook pro 14 m4 cihazı aldım ama kafam karışık. 16 gb ram yeterli mi? Yoksa sıkıntı yaratır mı? autocad ve adobe uygulamalarını kullanacağım
-
Beyler yazma hızı yüksek tavsiye edebileceğiniz harici ssd var mı? hikvison mu ne almıştım 1 tb lik fakat rezil bir yazma hızı var.
-
Thunderbold kutu ve kablo olmadan belli bir hız üzerine çıkmıyor hocam.
Yazma hızları dramsız ssdlerde çok kötü maalesef, özellikle büyük boyutlu dosya transferlerinde veya diskte cache olarak kullanılabilecek yeterli boş alan kalmadığı zamanlarda. Abartmıyorum, samsung T9 süper usb ssd diye satılan cihazda 40mb/s hızına kadar düştü 210gb bir dosyayı (tek dosya) kopyalama işlemi sırasında, normal hdd den çok daha düşük hızlar mümkün olabiliyor yani yazma işlemlerinde.
En iyi seçenek, dramlı pro bir ssd alıp (kingston k3000 iyi bir seçenek fiyat/performans olarak), onu bir kutuya takıp kullanmak. USB 3 tabanlı bir kutu alırsanız düzenli 900MB/s civarı okuma/yazma hızları alırsınız. İleride thunderbolt 4 veya 5 bir kutuya taşıyıp ssdyi 3000Mb/s - 6000Mb/s gibi hızlara ulaşmanız mümkün olur. Dezavantaj : maliyet yüksek olabilir kutuyla birlikte, 2tb ve üstü başlanırsa anlamlı oluyor.
-
50 bine m3 air 15 inch 16/256 aldım 9 taksit ile. Sizce mantıklı mı fiyat açısından yoksa m4 mü beklemeli?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anexilea -- 8 Şubat 2025; 12:6:56 >
M4 air ile ciddi, hatırı sayılır bir performans artışı gelecek bir de sağ tarafta 3. usb portu.
Bunlar önemli ise sizin açınızdan beklenebilir ama benim tahminin 10K-15K daha fazla olur fiyatı sizin aldığınız rakama göre, 9 taksit de cazipmiş.
Belki de iade süreniz bitmeden gelecek zaten, o zaman daha net karar verilebilir.
-
Crossover 25 beta :
Steam çok daha hızlı açılıyor, iyi bir gelişme olmuş.
Marvel Rivals oynanabiliyor, 2K çözünürlük medium ayarlarda 60fps civarı.
Macbook M4 Pro 12/16.
-
Arkadaşlar selamlar, MacBook m4 pro MacBook Pro 512 için sürekli takılı duracak yani dahili gibi günlük kullanılacak, hızlı bir disk arayışım var. Öneri yapabilecek arkadaşlar var mı acaba, ben biraz uzak kaldım da disk olayından bir süredir.
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 8 Şubat 2025; 20:9:21 > -
Dramli ssd ile thunderbolt 5 kutusu 6k-7k yazma/okuma hızlarını görüyor. Tavsiye ederim.
-
Hocam örnek var mı, pek anlamıyorum da açıkçası yanlış birşeye bakmayayım. Harici SSD olarak kutuya takabileceğim Samsung 970 Pro da var elimde 1 tane 1 TB. Bir de kullandığım hub 10 gbps destekliyor. Sanırım dediğiniz hızları hubla göremem değil mi? Yani direkt olarak takmam lazım. Günlük render vs gibi görevlerde kullanacağım yani depolama için alıp kenara koymayacağım diski.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeito -- 8 Şubat 2025; 20:36:7 > -
Nerede satılıyor dokuz taksitle bu cihaz acaba
Arkadaşlar selamlar kullanmakta olduğum M2 cihazımı ihtiyacı olan varsa elimden geldiğince uygun bir fiyata verebilirim pil devri henüz 10 fazla kullanmadım. Uzay grisi renginde 8-256 olan model düşünen olursa mesaj gönderebilir. Garantisi 2026 Mart ayına kadar.
-
Üstat premier pro var mı varsa atabilir misin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X