Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31.617
Cevap
1.043
Favori
2.234.422
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15751576157715781579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada konuşulmamalı normal şartlarda, bu yüzden hassasiyet gösterip arkadaşımız konu açtı. Burası başlıkta olduğu gibi fırsat konusu.

Gelecek macbook modellerinin özelliklerine ve zamanlamasına yönelik tahminlerin konuşulacağı konu tam burasıdır, fırsat konusudur, çünkü macbook alım kararlarını etkileyebilir.

İkinci konu macbook dışında genel olarak macos ve uygulamalar için açıldı.

Sadece fırsat fiyatı paylaşımı olacak, başka birşey olmayacak şeklinde bu konuyu kısıtlamaya çalışırsanız, o zaman tüm paylaşımlar ikinci konuya geçer, bu konu devreden çıkar.

Yani iki konuyu kaldıracak kadar ilgi yok macbook konusuna.

Macos ve uygulama paylaşımları ve sorunları için ikinci konu kullanılabilir, tabi oraya soru yazan kişi yazdığına cevap alabilirse.

ben de bundan bahsediyorum. macbooklarla ilgili her şey tek bi konuda konuşulsa, insanlar daha çabuk cevap bulabilcek sorularına. diğer türlü 3-5 tane başlık gezilmesi lazım, herkes her başlığa girmeyebiliyor, çoğu şey havada kalacak.

İşin en başında ben tek konuda birleşilmesi gerektiğini söyledim. Fakat sonrasınca ayrı bir konu açıldı o andan itibaren bu tarz konuların diğer konuda konuşulması lazım. İşlemcilerin ve yeni modellerin ne zaman çıkacağı bir fırsat konusu değildir. Fırsat konusunu içerisinde örneğin amazonda şu liraya satılıyor kaçırmayın demektir. Bunlar dışındaki herşeyin artık diğer konuda konuşulması gerekiyor. Diğer konuyu şöyle düşünelim geleceğe bir kütüphane bırakıyoruz. Göreceksiniz yakında tüm ülkedeki Mac sahipleri bu konuya bakacak bir merak ettiği şey olunca. Çünkü maalesef Türkçe içerikler Maclerle ilgili çok kısıtlı.

Öyle saçmalık olmaz. Birşey fırsatmı-değil mi neye göre değerlendirilecek yeni modeller burada tartışılamaz ise?

Adam amazon linklerinden para kazanıyor, atıp duruyor buraya linkleri rastgele, fırsat mı değilmi belli değil. Kim nasıl neye göre değerlendirecek?

"Sadece fırsat fiyatı payşalıcak" demek ne oluyor, hangi kritere göre kim buna karar veriyor?

İlgi çekmiyorsa okumaz, atlanır, o kadar.

İkinci konu zaten macos ve uygulama sorunlanı ayrıca tartışmak için açıldı, macbook konusunu işgal etmesin diye.

Ha, burası sadece "fırsat fiyatıdır", başka kimse birşey paylaşmasın deniyorsa, ok, genel kabül görüyorsa bu son mesajımdır.

• sadece fırsatların paylaşıldığı ayrı başlıklar var zaten, amazon, hepsiburada vs için. linkleri oraya da atabilirsiniz. bence burada hem macbook fırsatları hem de teknik özellikleri, yaşanan sorunlar, aksesuarlar, yani macbookla ilgili her şey konuşulmalı diye düşünüyorum.

Ana macbook konusu bu konu, başından beri, en azından benim aktif olduğum dönem, son iki yıldır yani; mac alımı, modelleri, fiyat-performans ve aksesuarları ile ilgili herşey için.

Bazı arkadaşlar macos ve uygulamalar, sorunlar için başka bir başlık olursa daha iyi olur dedi, ikinci konu o yüzden açıldı. Çünkü bu konuya "ofisi nasıl kurarım, şöyle bir ayar varmı macos içinde" vs.. gibi sorular geliyordu.

Tabi ayrı konu açmakla olay bitmiyor. Soru soranlara birilerinin zaman ayırıp cevap vermesi gerekiyor. Eğer kişi soru yazar ve cevap alamaz ise o konu kendi kendine zamanla ölüyor zaten.

Ben de bundan bahsediyorum, sürekli yeni konular açıp boş boş kalmasından daha iyidir tek bi konuda konuşulması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

212 outlet AVM mediamarkt İstanbul'da Macbook pro M3 14 inç modeli 42bine düşmüş ihtiyacı olan varsa güzel fırsat

16 inç Macbook pro M3 pro 18gb ram modeli de 59bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boomerang070 -- 19 Ekim 2025; 18:8:58 >

air yzıyor yanılmıyorsam?

Pro model ikisi de

Yani bunda anlamayacak bir şey yok aslında hani neden ana konu olarak açılmış bir konu varken fırsat başlığı altında konuşmak istiyorsunuz bunu anlamakta gerçekten zorlanıyorum. Ana konu burası diyorsunuz burası sadece bakın sadece bir fırsat konusu. Ana konu diğer bahsi geçen konu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ana macbook konusu burasıdır, başından beri.

Açılan ikinci konu macos ve uygulamalar ile ilgili konular için açılmıştır, ana macbook konusunu işgal etmesin diye.

Bunun bahsi bir yıl önce geçti zaten.

Anlaşılmayan birşey yok.

Siz anlamakta zorlanıyorsunuz galiba.

Macbook fırsat konusunda gelecek yeni modeller konuşulmamalıymış?

Kim bunun otoritesi, sizi kim yetkili kıldı, orasını soruyorum.

• Perşembe günü şehir dışında olmam nedeniyle teslim alamadığım MacBook Air M4 16/512 cihazımı komşuya teslim ettirmiştim. bugün döndüm ve cihazın kurulumunu yaptım. AirPods Pro 3 henüz gelmedi. biraz ayar yapıp kurcaladıktan sonra, ikilemde kaldığım Tahoe güncellemesini yapmaya karar verdim şimdi onu indiriyorum. darısı almak isteyen herkesin başına

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

| SAMSUNG 32&amp;amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

| PC | | PLAYSTATION 5 | | NINTENDO SWITCH |
    | STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |

• truwa06 kullanıcısına yanıt
    Beni birisi yetkili kılmadı ben yıllardır donanımhaber içinde yazan biriyim sadece. Sizin bu yaptığınız tartışmayı moderatörler ile daha önce yaptık Sonrasında macbook ana konu açıldı. Bu tartışma sonrası açıldığı için bende kendimi sorumlu hissediyorum ve katkıda bulunmak istiyorum. Derdim inanın bu konu ya da diğer konu değil. Derdim yazılan onca değerli şeyin arada kaybolup gitmesi. Yoksa hepsinin tek konuda birleşmesini ilk aşamada ortaya atan benim zaten.

Sonuç olarak geldiğimiz noktada diğer konu ana konu olarak tasarlandı altını çizdiğim durum budur.

Saygılar..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bende geçen hafta almıştım yeni güncellemenin şarjı daha hızlı bitirdiğini okudum arkadaşlardan o yüzden biraz bekliyeceğim

Yalnız birşey dikkatimi çekti. Pro'ları bilmiyorum ancak sizdeki gibi Air'lerin ekranlarında yansıma görüyorum, sizin fotoğraf çekim anınız yansımış örneğin. Bu ekranlarda anti-glare filtre/katman vs. yok muydu?

@truwa06 hocam sizin bilginiz var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

öncelikle yeni MacBook'unuz hayırlı olsun. bende aynı neden den ve bir kaç sorun daha gördüm beklesemmi diye düşündüm ama sonra kurmak daha mantıklı geldi. sorun olsada güncellemeler yakında gelir diye düşünüyorum nede olsa çıkalı bir kaç ay oluyor sanırım.

| SAMSUNG 32&amp;amp;quot; LS32BG850NPXUF 1Ms (GTG) 240Hz 4K CURVED MONITOR | | GamePower Saber RGB Mekanik Klavye | | Razer Basilisk V3 Pro RGB Kablosuz Mouse |

| STEAM ID : ybilgili19|| PSN ID : ybilgili19 || NINTENDO FC : SW-5113-6672-0918 |
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Macbook ekranları mat olmadığı için yansıma olur maalesef, özellikle güneşli-aydınlık ortamlarda. Parlaklığı iyice artırınca çok dikkat çekmez.

14" M4 Pro ve üstü modellerde istenirse nano-texture kaplama eklenebiliyor, eğer cihaz çoğunlukla dışarda-güneşte kullanılacak ise işe yarar ama epey tuzlu bir fiyatı var.

Veya yansıma önleyici (anti glare) bir ekran koruyucu takılabilir ama görüntü kalitesini düşürür diye tahmin ediyorum.

inş. hocam daha iyileri sizlerin olsun. MacBook Air larda nano texture ekran yok. MacBook Pro'larda da cihazı konfigüre etmeniz ve nano texture ekranı seçmeniz gerekiyor. bu durumda da ürün yurt dışından geliyor diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 15751576157715781579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.