Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Radical Brain , riner Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (7 Mobil) - 3 Masaüstü8 Mobil
5 sn
31.396
Cevap
1.047
Favori
2.200.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15321533153415351536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Masaüstünün kenarlarının saydamlaşması "desktop gösteriliyor" anlamına geliyor, yani açık pencereler gizlenip masaüstü gösteriliyor. Bunu birkaç şekilde yapılabiliyor : Masaüstü ayarlarından etkinleştirilirse, masaüstünde boş bir yere tıklayınca olur. Veya sıcak köşelerden biri "masaüstü" olarak ayarlanırsa o zaman o köşeye fareyle gidince olur. Veya Fn F11 klavyeden.

Teşekkürler hocam. Masaüstünde boş bir yere tıklayınca saydamlaşmasını kapattım, fakat sağ üst sıcak köşe masaüstü kullanıyorum. Sizce nasıl bir özellik ve nasıl kullanılmalı?

• Merhaba herkese, macbook air M2 16gb kullanıyorum. Arada cs 2 oynamak istiyorum whisky üzerinden kurarak. Daha önce deneyen ve tecrübe eden var mı? Oyunun mac desteği olmadığı için bu şekilde denemek istiyorum ama internette bir inceleme ya da tecrübe bulamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

Hocam ben m1 16gb ile cs 1.6 oynadım ancak fps çok düşüyor, doğru düzgün oynanmıyor, çok keyif alacağını düşünmüyorum açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M4 Macbook Pro ile test etmiştim CS2, CrossOver ile çok rahat oynanabilir durumda. Ancak M2 air iyi nasıl performans verir orası soru işareti.

Ancient ruins : 1080p, medium grafik :122FPS.

Ancient ruins : 1440p, medium grafik, FSR quality : 109FPS.

Dust 2, 1080p, medium, FSR quality : 160FPS

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]Truwayoutube
    Counter-Strike 2 The benchmark used is the "Ancient FPS Benchmark" from the Steam Counter-Strike 2 Workshop: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3472126051. This benchmark is more demanding than some other popular ones. Setup: MacBook Pro M4 Pro 24GB 12cpu/16gpu, macOS 15.5, CrossOver Preview 20250625 with GPTK 3b, D3Metal, and MSync. Benchmark Run 1: 1080p resolution, medium graphics settings, no upscaling (highest quality). The benchmark average is 122 FPS without screen recording. Benchmark Run 2 (2:30 in the video): 1440p resolution, medium graphics settings, FSR Quality upscaling. The benchmark average is 109 FPS without screen recording. NOTE : I also run an easier benchmark, CS2 FPS Benchmark Dust2, with 1080p resolution, medium graphics settings and FSR Quality upscaling. The benchmark average was 160 FPS. (Link the to Dust2 Bechmark : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3240880604) Sound Issue: There is crackling in the sound if the Wine Configuration's Windows version is set higher than Windows 8. Fix: In the bottle's main page, select "Wine Configuration". On the "Application Settings" tab, click "Add Application" to add "cs2.exe" to the list of applications, then set the Windows version to "Windows 8" or "Windows 8.1" for cs2.exe.
    https://www.youtube.com/watch?v=Yv36vdeuj5c&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrFuKi -- 7 Ağustos 2025; 6:31:20 >
  • PT'den macbook air m4 15 inç alacaktım. Önceki mesajlarda 60hz falan mesajlarını görünce, dur bakayım şuanki laptop'u 144hz'den 60hz'e alayım dedim. Gözlerim ağrıdı 2 dakikada.

Bu air modelde de bu kadar belirgin mi ya? Tam alma arifesinde, canımı sıktı bu durum.

sizi bile eskitir Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]www.n11.com
    Macbook Pro MW2U3TU/A M4 16 GB 512 GB SSD 14.2" MacOS Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/macbook-pro-mw2u3tua-m4-16-gb-512-gb-ssd-142-macos-dizustu-bilgisayar-65096259

Aynı fiyata 16lık sattım 7 ay daha garantili pil sağlığı %98 devir 30 bile değildi. Daha iyisini bulurdunuz.

Hocam bu Macbook'ların (Air veya Pro) dahili pil değişimi mümkün olabiliyor mu Türkiye hudutlarında? Fiyatı illa ki çok yüksektir belki ama 5-7 yıl dolayında kullanılıp yıllanmış eski Macbook cihazlar için halen ücretli batarya değişim programı sağlayan yetkili servisler var mı bildiğiniz? Meraktan sordum sadece, kuzenimde de 2017 MB Pro var bir tane Amerika'dan aldığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ağustos 2025; 23:3:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

https://support.apple.com/tr-tr/mac/repair

burada 2019 modeller için 10k diyor, eski modeller için de benzer fiyatlarda değişim yapılıyordur. en iyisi apple desteğe sormak, onlar yardımcı olurlar.

Pro aldım ben bu sebepten akıyor ekran. 2025 yılındayız adamlar hala 60hz ekran üretiyor, şaka gibi.

Pro'luk bir ihtiyacım olmadığı için Air'e yönelmiştim. Gerçekten büyük sıkıntı gibi geliyor şuan, can sıkıcı bir durum.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.