Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1431. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.613
Cevap
971
Favori
1.958.255
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğitim indirimli alırken teslimatta belge mi isteniyor? ne belgesi isteniyor? öğretmen bi tanıdığın adresini versem olur değil mi? eşim eskiden özel okulda çalışıyordu ama şimdi çalışmıyor. onun eski okul kartıyla olmaz değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • macbook air 13,6 almayı düşünüyorum da almışken m2 16gb alacağımda yeni m4 lü airler çıkacak söylentileri var, sizce m4 bekleyip m4 almak mı yada yine m4 bekleyip m2lerin ucuzlamasını beklemekmi veya hiç beklemeden alıp geçmek mi ? ne dersniz ?

• tt.us kullanıcısına yanıt

M4 bir aya kadar geliyor, eli kulağında yani, gelince M2 fiyatına M3 alabilme ihtimali var.

Ama M4 air gelince Apple ürün fiyatlarının artan kura göre yeniden düzenlenme ihtimali yüksek, yani fiyat güncellemesi ile birlikte gelebilir. En son USD kuru 34.2TL iken güncelleme olmuştu.

Kişiye ve ihtiyaçlarına göre değişir ama ben bu saatten sonra sıfır M2 air almazdım aşırı uygun bir kampanya olmadığı sürece. Kullanan uygulama ve oyun sayısı arttıkça raytracing önemli bir özellik olacak gibi görünüyor, maalesef M3 öncesinde yok.

• tech.man kullanıcısına yanıt

M3 , nedense performans kaybı var gibi videolardan dolayı içime sinmiyor hocam o zaman m4 bekleyeyim en mantıklısı sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • contavolta kullanıcısına yanıt

Eğer apple.com.tr'den eğitim indirimi ile bir ürün almak istiyorsanız Apple herhangi bir belge istemiyor, tamamen sizin "dürüstlüğünüze" bırakıyor.

Bu arada eğitim indirimi kapsamıda oldukça geniş, hemen herkese bir yerinden uğruyordur diye düşünüyorum.

Uygunluk

Aşağıda belirtilen eğitimciler, çalışanlar, öğrenciler ve ebeveynler Apple Store’dan Eğitime özel fiyatlardan yararlanarak ürün satın alabilir:

• Bir eğitim kurumunun çalışanları - Türkiye'deki herhangi bir kamu veya özel eğitim kuruluşunun tüm çalışanları yararlanabilir.
    • Yüksek öğretim öğrencileri -Türkiye’deki bir yüksek öğretim kurumuna devam eden veya kabul edilmiş olan öğrenciler yararlanabilir.
    • Yüksek öğretim öğrencilerinin ebeveynleri - Kamu veya özel bir yüksek öğretim kurumuna devam eden veya kabul edilmiş olan öğrencilerin onlar adına alışveriş yapan ebeveynleri.

• tt.us kullanıcısına yanıt

M3, M4'den sonra en çok batarya başına performans sunan cihazlardan biri. Prize bağlı olmadan, pilde autocad'i üç boyutlu dahil sıkıntısız kullandırtıyordu. Kasma, takılma mevcut değildi. M2li arkadaşımda bariz kasmalar mevcutken benimkisi yağ gibiydi.

Çok mantıklı geliyor hem de 36gb ram 1tb disk alınabiliyor ama M3 Max in batarya performası azdı sanki. Grafiksel bir işlemin yok, Develepor işleri in kullanacağım. Gereksiz fazla bir cihaz olabilir mi acaba M3 Max bilemedim

• hakan. H kullanıcısına yanıt

M4 Pro fazlasıyla yeterli olur sizin için, bende de var 12/16 modeli, o açıdan yazmadım.

Fiyat çok yakın olduğu için yazdım, 90bine M4 pro mu, 96bine gümüş renk M3 max mı (düşmüş 96ya), ekstra biraz öğrenci indirimi de var galiba.

Satarken veya değişimde M3 max daha değerli olur, o açıdan yazdım, aradaki farkı fazlasıyla geri alabilirsiniz. Profesyoneller özellikle foto-video işlerinde max cihazları tercih ediyor 2 adet encoder-decoder engine olduğu için. Üstelik daha fazla ram, iki katı ssd ve ekstra gpu gücü var. Negatifi yok sayılır, fazlası çok yani.

Not : Troy firmasına dikkat edin, bana açılmış kutu ürünü sıfır diye göndermişlerdi, ürünü almadan kontrol ediniz kargo görevlisinin yanında mutlaka eğer online alacaksanız.

• Arkadaşlar merhaba, ben şu anda Avusturya Viyana’dayım. Facebook marketplace de 16inc m3 max buldum, 6 ay önce almış ama pek kullanmamış, kutu, içerik ve fatura eksiksiz. En son 1200 € veririm diyor. Sizce nasıl fiyat, alayım mı ?

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 31 Ocak 2025; 19:56:48 >
  • O fiyat 16" sorunsuz garantili M3 max için imkansız, €2000 euro istese derhal satar. Kesin bir sıkıntı vardır (çalıntı veya başka birşey). Benden uyarması.

Ama sıkıntı yok ise resmen M3 air fiyatına oluyor.

Hocam Avusturya’dayım şu anda. İkinci el fiyatları burada sıfıra göre çok düşük oluyor

• hDundar kullanıcısına yanıt

Farketmez. Kimse €1200 euroya 16" M3 max satmaz, garantisi bitmiş olsa bile daha fazla eder dünyanın heryerinde. İmkansız fiyat.

Ebay e bakın, fiyatlar €3000 euro seviyesinde ebay.de sitesinde, birisi €2500 e ebaya koysa anında satılır, yani ilana verir vermez gider.

• hDundar kullanıcısına yanıt

Elden gidip alabilme imkanınız varsa yapıştırın Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] Geçen redditte denk gelmiştim eleman 1300 dolara m3 max almış, tertemiz. Apple diagnostici çalıştırın, pil döngüsüne vs bakın derim. Bazen şirket bilgisayarı olabiliyor onu da kontrol etmenizde yarar var.

• 
Sayfa: önceki 14271428142914301431
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.