Şimdi Ara

Apple MacBook Serisi Ana Konu (Apple Silicon) (Air ve Pro) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
28
Favori
1.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yoğunlukta şimdi yazabiliyorum, kusura bakmayın. Geçmiş olsun, çok can sıkıcı durum. Nedenini çözebilsek ona göre önlem almaya çalışıcaz da bakalım.. Bu arada bugünlük kullanımımda özellikle gözlerimin fazla yorulmadığını söyleyebilirim.

Güzel günlerde kullanın umarım sorunsuz bir deneyim yaşarsınız. Bende hayatımda ilk defa geçtiğimiz ay Macbook Air M4 sahibi oldum. 4-5 günde hemen tüm touch hareketlerine alıştım. Şu an sanki yıllardır Mac kullanıyormuş gibiyim. Bunda eğitim videolarının çok yararı oldu. Faydalanmak isterseniz buyrun.

Saygılar..

https://youtube.com/playlist?list=PLbz-nanaSxPtNb4JleLQshJr6xB3xExcq&si=4X9MkAOS6SAcUly7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 22 Eylül 2025; 20:30:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cji kullanıcısına yanıt

İşe yaramasına sizin adınıza sevindim. Geçmiş olsun.

Çok teşekkürler. Daha önceden bir kaç video izlemiştim ama bu videolar da yardımcı olacaktır.

• Geçen gün usb hub olarak linkteki üründen aldım. Evdeki setupımı tek soket üstünden tak-çıkar yapmak için gayet güzel oldu. Fakat kendi üzerindeki hdmi 120 hz veriyor. Monitörüm 165 hz olduğu için biraz üzdü. İlgilenen arkadaşlara bilgilendirmiş olayım. Gerçi bu sınırlılık hub'dan mı yoksa type-c çıkışı üzerinden olduğu için mi kaynaklandı bilemiyorum.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.