Şimdi Ara

Apple MacBook Pro mu? Yoksa diğer markalar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sizlere benim için çok önemli birkaç sorum ve isteğim olacaktı. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar ben şuan Makine Mühendisliği öğrencisiyim. Hem bölümümle alakalı hemde yazılım konusunda işimi görecek bir laptop alacağım. Fakat bir türlü ne alacağıma karar veremiyorum. Apple Macbook Pro bilgisayarlar çok güzel. Fakat şuna kadar hiç mac kullanmadığım için biraz yabancı kalıyorum. Yine de elime aldığımda kalitesini hissettiren bir bilgisayar. Bu sebeple tercih noktasında eleyemiyorum bunları.

Ama işte acaba bu kadar para vermeye gerçekten gerek var mı? Ve program yükleme noktasında bir sorun olur mu? Bu kadar parayı gözden çıkarıp apple mı almalıyım yoksa diğer marka laptop mu almalıyım? B

Bu konularda bana destek olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

• Mac te çizim vs. gibi programlar kullanman için win. yüklemen gerekir. Bütçeni belirtmemişsin ama mac in yerine daha güçlü donanım-ekran kartı, ssd, çift soğutucu vs. ve kalite babında daha iyi denilebilecek oyuncu serileri öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Mac te çizim vs. gibi programlar kullanman için win. yüklemen gerekir. Bütçeni belirtmemişsin ama mac in yerine daha güçlü donanım-ekran kartı, ssd, çift soğutucu vs. ve kalite babında daha iyi denilebilecek oyuncu serileri öneririm.

+1 çok daha mantıklı olur senin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mac te çizim vs. gibi programlar kullanman için win. yüklemen gerekir. Bütçeni belirtmemişsin ama mac in yerine daha güçlü donanım-ekran kartı, ssd, çift soğutucu vs. ve kalite babında daha iyi denilebilecek oyuncu serileri öneririm.

Hocam bütçem 4.500 TL civarında. Ama illa bu kadarlık alacam diye birşey yok elbette. Önemli olan işime yarayacak bir laptop olması. MacBook'lar stabilite açısından fark edilir derecede önde; ama bir samsung laptop da kötü değil.

Hocam ben oyun için değil iş için alacağım. Yani hiç oyun oynamayacak değilim ama arada point blank gibi oyunlarda takılabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

Hocam bütçem 4.500 TL civarında. Ama illa bu kadarlık alacam diye birşey yok elbette. Önemli olan işime yarayacak bir laptop olması. MacBook'lar stabilite açısından fark edilir derecede önde; ama bir samsung laptop da kötü değil.

Hocam ben oyun için değil iş için alacağım. Yani hiç oyun oynamayacak değilim ama arada point blank gibi oyunlarda takılabilirim.

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-G75VX-CV056H-Gaming-Laptop-pmu213378.html

Bu arada i7 işlemci ve gt650m barındıran mac ler 3500-4500 tl civarında satılıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quidditch06

quote:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-G75VX-CV056H-Gaming-Laptop-pmu213378.html

Bu arada i7 işlemci ve gt650m barındıran mac ler 3500-4500 tl civarında satılıyor.

Hocam önerdiğiniz laptop özellik bakımından inanılmaz derecede önde bunu kabul ediyorum fakat şu var: Bu kadar özelliği toplayabilmek için laptop'u çok büyütmüşler. Taşınabilirliği sıfır. Yeri geldiğinde okula yeri geldiğinde staj bölgesine götürülecek. Bu sebeple hafif olmalı. Ayrıca 17'' de büyük hocam. Umarım istediğim şekli anlatabilmişimdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.pcdepo.com/asus-u500vz-cm051h-notebook-urun9166.html

Cihaz henüz TR' de satılmıyor. Fakat nisan da geleceği söyleniyor. Hem güçlü donanım ve ekran kartı barındırıyor hem de ultrabook inceliğinde.

Alternatif olarakta ; asus n56vz veya mac lere bakabilirsin.
  • Msi dragon edition modelleri olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.