Şimdi Ara

APPLE Macbook Pro A1278 13.3' [ SATILDI ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
1.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ]

APPLE Macbook Pro A1278 13.3" Dizüstü Bilgisayar

- Ürün Ekim 2010'da eğitim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla okul tarafından, sıfır - kapalı kutu biçimde verilmiştir.
    - Koruma kılıflı orijinal kutusuyla birlikte, CD, kullanım kılavuzu, 40 TL değerindeki klavye koruma kılıfı ve bir adet orijinal şarj aleti bulunmaktadır.
    - Garantisi bulunmamaktadır.
    - Oyun veya program kurulmamış; sıradan kullanıcı işleri için, hafif biçimde, günde ortalama 3 saat kullanılmıştır. 2014 Mayıs ayından beri neredeyse hiç kullanılmamıştır.
    - Kullanıldığı süre zarfında, performans anlamında hiçbir sorun yaşatmamıştır.
    - Herhangi bir arıza yaşamamış; tamir işlemi görmemiştir.
    - Ölü piksel bulunmamaktadır.
    - Ürün temiz, dış görünüşü de iyi durumdadır. Alt tarafta bulunan kayma engelleyici silikonlardan ikisi mevcut değildir.
    - Ürünün bataryası* BULUNMAMAKTADIR. Yurt içinden veya Amazon vb. sitelerden kolaylıkla temin edilip montajı yapılarak sorunsuzca kullanılabilir.

Fotoğraflar

APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ] - APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ] - APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ] - APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ]
    APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ] - APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ] - APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ] - APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ]
    APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ] - APPLE Macbook Pro A1278 13.3" [ SATILDI ]

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 22 Ocak 2018; 19:51:55 >

• Kolay gelsin , takibimde.
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Bildirimler arasında gözümden kaçmış; o sebeple geç yazmak durumunda kaldım. Teşekkür ederim.
  • Sözüm meclisten dışarı ama millet nasıl okullarda okuyor da bu okullar öğrencilerine pahalı bilgisayarları öyle kapalı kutu hediye edebiliyor, hayret birşey.
  • Takip :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Sözüm meclisten dışarı ama millet nasıl okullarda okuyor da bu okullar öğrencilerine pahalı bilgisayarları öyle kapalı kutu hediye edebiliyor, hayret birşey.

Aslında özel okullarda sıkça yapılan bir uygulama. Ya okulun ücretini ödeyerek ya da yüksek bir puanla giriş yaparak eğitim, yurt, yol, yemek, asgari ücretin neredeyse iki katını bulabilecek düzeyde aylık burs gibi imkanlarla sahip olunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Sözüm meclisten dışarı ama millet nasıl okullarda okuyor da bu okullar öğrencilerine pahalı bilgisayarları öyle kapalı kutu hediye edebiliyor, hayret birşey.

Aslında özel okullarda sıkça yapılan bir uygulama. Ya okulun ücretini ödeyerek ya da yüksek bir puanla giriş yaparak eğitim, yurt, yol, yemek, asgari ücretin neredeyse iki katını bulabilecek düzeyde aylık burs gibi imkanlarla sahip olunuyor.

Okuyacaksan özelde okuyacaksın ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PaNoZ kullanıcısına yanıt
    Doğrusu ben de özel okulda burslu olarak okuyup mezun oldum; ama benim okul kayıt ücreti dışında hiçbir şey yapmadı. Yani okuldan okula değişiyor; kimi öğrenci burslarla geçinebilirken kimisi de benim gibi okurken çalışmak zorunda kalabiliyor. Neyse, konu sapmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünün donanım özellikleri nedir?
  • EzoBride kullanıcısına yanıt
    Intel Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci, 2x2 GB RAM, 250 GB HDD, Nvidia GeForce GT 320M 256 MB paylaşımlı ekran kartı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM gönderdim
    Saygılarımla
  • Tarafımdan alınmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.