Şimdi Ara

APPLE MACBOOK PRO 1200 TL [C2D 2.2 / 4GB / 250GB / 8600MGT / 15.4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CORE 2 DUO 2.2 GHZ
    250 GB HDD
    4 GB RAM
    8600M GT HDD
    15.4' 1440*900 EKRAN
    FİREWİRE 400-800 - DVİ

NOTEBOOK KOZMETİK AÇISINDAN ÇOK TEMİZDİR.

FİYAT 1200 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synx -- 13 Mayıs 2010; 15:50:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım..
  • Pil durumu hakkında bilgi alabilir miyim?
    Garantisi bitmiştir sanırım?
  • pil durumunu yazmayı unutmuşum iyi oldu sorduğunuz.

Pil healt : %67 dir. yaklaşık 2-2:30 saat dayanıyor. Pili çok sağlam değil anlayacağınız. 100-150 cycle sonra değişmesi gerekebilir.

garantisi bitti evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Synx -- 13 Mayıs 2010; 12:02:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sahtekarın tekisin. perşembe günü hesabına 810 tl. gönderrdim. o gün bugündür. laptopumu kargoya vermedi. ve her aradığımda haklı bir sebep sunmaya çalıştı. kibarlığımı koruyorum. yoksa daha kötü şeyler söylüyecem. bütün kimlik bilgileri elimde mevcuıt. donanım haberdeki referanslarına inanmayın. yalancının teki. en son saat 21:42 de konuştuğumda kargoya verdiğini ve de referans nosunu verceğini söyledi. ama şu saat itibari ile telefonu kapalı. lütfen dh üyeleri bunun gibi yalancılara inanmayın. yarın itibari ile bütün kanuni yolları deniyecem. okuduğu okuluda arıycam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enmert

sahtekarın tekisin. perşembe günü hesabına 810 tl. gönderrdim. o gün bugündür. laptopumu kargoya vermedi. ve her aradığımda haklı bir sebep sunmaya çalıştı. kibarlığımı koruyorum. yoksa daha kötü şeyler söylüyecem. bütün kimlik bilgileri elimde mevcuıt. donanım haberdeki referanslarına inanmayın. yalancının teki. en son saat 21:42 de konuştuğumda kargoya verdiğini ve de referans nosunu verceğini söyledi. ama şu saat itibari ile telefonu kapalı. lütfen dh üyeleri bunun gibi yalancılara inanmayın. yarın itibari ile bütün kanuni yolları deniyecem. okuduğu okuluda arıycam.

vay BEE geçmiş olsun metin abi sanada yapılırmı bu ayıp etmiş valla

tabi belki değişik bi durum vardır 1 gün beklemekde fayda var arkadaşında bu konuyla alakalı bi diyeceği vardır elbet

• quote:

Orijinalden alıntı: garuda

quote:

Orijinalden alıntı: enmert

sahtekarın tekisin. perşembe günü hesabına 810 tl. gönderrdim. o gün bugündür. laptopumu kargoya vermedi. ve her aradığımda haklı bir sebep sunmaya çalıştı. kibarlığımı koruyorum. yoksa daha kötü şeyler söylüyecem. bütün kimlik bilgileri elimde mevcuıt. donanım haberdeki referanslarına inanmayın. yalancının teki. en son saat 21:42 de konuştuğumda kargoya verdiğini ve de referans nosunu verceğini söyledi. ama şu saat itibari ile telefonu kapalı. lütfen dh üyeleri bunun gibi yalancılara inanmayın. yarın itibari ile bütün kanuni yolları deniyecem. okuduğu okuluda arıycam.

vay BEE geçmiş olsun metin abi sanada yapılırmı bu ayıp etmiş valla

tabi belki değişik bi durum vardır 1 gün beklemekde fayda var arkadaşında bu konuyla alakalı bi diyeceği vardır elbet

eyvallah hakan hocam. sağolasın. ama ben 13.05.2010 dan bu güne kadar bekledim. 13.05.2010 günü parayı gönderdiğimdem yarım saate kadar kargoyu verceğini söylemişti. aynı gün bi daha aradım. şu anda karoıya gidiyorum vereceğim dedi. yine vermedi. 14.05.2010 günü veriyorum dedi. yine vermedi. 15.05.2010 günü saat 12:00 civarında aradığımda evden çıkıp hemen kargoya gidiyorum dedi. ama malesef yine vermedi. ve daha sonra o gün 30 sefer aramama rağmen telefonlarımı açmadı. gece msn den ulaştığımda bana hiç de inanılmayacka şekilde bazı yalan sebepler söyledi. ben de dedimki senin dh de bayağı iyi durumun var. onun bozulmasını istemem. ama sen yalancısın dedim. o da 17.05.2010 günü sabahtan vercem dedi 17.05.2010 15:40 da aradım. açmadı. mesaj çekti. kargıyu verdim referans atcam dedi. ama o da yok. ve aynı gün akşam konuştum. 5 dakikaya eve geçiyorum dedi. kargo referans no vercem dedi. ve o saatten sonra cep telefonu sürekli kapalı. gerekli saygıyı ve kibarlığı gösterdim. benim daha ne yapmam gerekir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günlerdir süründürmüş arkadaşı,daha ne beklemesi?Para için şerefini satan insanın bu forumda işi yok.Hala da utanmadan ilan açmış,yazık.Geçmiş olsun arkadaşım,umarım sorununu bir an önce çözersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.