Şimdi Ara

Apple, Mac Studio için güvenlik kilidi satmaya başladı: Şifre + çelik kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, Mac Studio için güvenlik kilidi satmaya başladı: Şifre + çelik kablo
    iPhone’lar ve servislerden sonra Apple’ın gelirlerinin önemli bir kısmını aksesuarlar oluşturuyor. Apple Store’da satışa sunulan aksesuarlar arasında Apple temizleme bezi gibi ilginç, kullanılıp kullanılmayacağı tartışılır ürünlerin yanı sıra işe yarayabilecek ürünler de çıkabiliyor. Apple Online Mağaza’da yeni satışa çıkan Mac Studio güvenlik kilidi bunlardan biri.



    Ayrıca Bkz.Belkin, Mac bilgisayarlar için iPhone web kamerası montaj aksesuarı çıkardı



    65 dolara Apple Store'da satışta



    Apple, Mac Studio için güvenlik kilidi satmaya başladı: Şifre + çelik kablo
    Kensington’ın Apple için özel olarak tasarladığı Mac Studio güvenlik kilidi, hiçbir alet ve düzenleme gerektirmeden bilgisayarı masaya veya başka bir yüzeye güvenli bir şekilde sabitlemenize izin veriyor. Ancak şifresini bilen biri çıkarabiliyor. Apple, güvenliği daha da artırmak için üründe koruyucu naylon kılıflı örgülü karbon çelik kablo kullanmış. Kit, Apple’ın Mac Studio’nun altına yerleştirdiği bir yuvaya takılıyor ve bilgisayarın arkasındaki hiçbir bağlantı noktasını engellemiyor.



    Mac Studio Türkiye fiyatı 49.000 TL'den başlıyor



    Kensington, laptoplar için güvenlik kilitleri üreten iyi bilinen markalardan biri. Apple’ın çok eski MacBook’larında bile Kensington kilidi için bir yuva bulunuyor. Bu arada Apple, Mac Studio’yu ilk olarak Mart 2022’de piyasaya sürdü. Bilgisayar, M1 Max ve M1 Ultra çip seçenekleriyle sunuluyor. M1 Max işlemcili model Türkiye’de 49.000 TL’ye satışıyor. M1 Ultra çipli modelin fiyatı 100.000 TL’ye yakın. Tabii ki yapılandırma ile fiyatlar daha da yükseliyor.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2023/01/25/apple-selling-kensington-mac-studio-locking-kit/







  • Şu logoyu görünce midem bulanıyor, sıktı artık. sırf elma logolu diye 49k ya şunu alan varmı gerçekten aptal saptal şeylere faiş ücret isterler birde üstüne.



    https://www.youtube.com/watch?v=D_kcuKsVTtA&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 27 Ocak 2023; 13:50:51 >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Dünyada ihtiyacı olan alıyor. Türkiyede hava atmak isteyen alıyor. Anlayacağın acayip bir alan sayısı var. Apple mutlu, hissedarları mutlu, ülkemizdeki gönüllü trolleri birşey kazanmadan mutlu ...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.