Şimdi Ara

Apple Mac-iMac 'in özelliği nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bilgisayarları bu kadar özel kılan nedir? Normal bir masaüstünün iMac ten? Normal bir laptopun Mac den ne farkı var?

• İşletim sistemleri farklı
    Malzeme kalitesi iyi
    ve donanımın uyumlu ve işletim sistemiyle uyumlu çalışması
    stabilite.
  • -Apple cihazlar kullanıyorsan artık iCloud teknolojisinide eklemek lazım mutlaka.
    -Macosx Lion gibi harika bir işletim sistemi resmen sıfır sorun reset atma, yavaşlama bunlar zaten yok ayrıca Lion'da Multitouch trackpad sayesinde iphone kullanır gibi bilgisayar kullanmak.
    -Geceleri en sessiz ortamlarda bile fan sesi olmadan internette dolaşmak, film izlemek ve en düşük seste müzik dinleyebilmek.
    -Malzeme kalitesi ve her türlü yazılımların donanıma göre uyarlanması sayesinde çok uzun ömürlü olması ben 2009 macbookpro kullanıyorum hala canavar gibi çalışıyor hani ucuzundan bir ssd alsam cihaz uçacak.
    -Hafifliği, inceliği ve özellikle led ekranın kalitesi, görüş açısı, gerçeğe yakın renkleri.

Daha aklıma gelmeyen bir sürü güzelliği vardır Mac'lerin kullanması bir zevktir diyelim kısaca.

Masaüstü olarak;
    Amd Phenom x4 955@4ghz
    Asus HD5870 V2@1ghz
    G.Skill Ripjaws ddr3 1600mhz 4GB
    Logitech G15
    Razer Deathadder V2
    SB Arena Gaming Headset

Bu şekilde ortaüst sayılabilecek bir konfigürasyona sahibim fakat pc'de sadece steam ve oyunları var başka hiçbir yazılım yok bir kaç test için aldığımda yüklenmiştim biraz pc'ye sonra formatladım güncellemeleri yapıldı o kadar zaten yılda bir format atarsam anca o derece temiz yatıyor günde 2-3 saat oyun atarsam açıyorum playstationdan farkı yok.

Ek olarak macbookpro yerine hadi yine laptop tercih edilebilinir alienware falan güzel cihazlar var fakat masaüstü dersen kasanın fan sesi ve kablo karmaşası gerçekten insanın ruhunu emiyor iMac sadece bir elektrik kablosu ve bluetooth klavye, mouse'u ile kesinlikle olağanüstü.

• Ya aslında başlarda bu bilgisayara bu kadar para verilirmi diye düşünüyordum. Yalnız sonraları iMac ile ilgili görüşleri,düşünceleri vs okuduktan sonra biraz araştırdıktan sonra bu paranın verilebileceğini düşünmedim değil.
  • Macbook Pro'larin alüminyum kasadan yapildigini biliyor musunuz ve her bir kasa için özel uğraş verildigini..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.