Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.178
Cevap
220
Favori
416.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FireProoF_

Safari spotify twitter WhatsApp arası dolaşım ile %100 şarj tam 10 saat gitti. İnternette 16-18 saat civarı kullanım sürelerinden bahsediliyordu. Ekran parlaklığı orta seviyede hep. Normal mi?
    Uygulamalar ve işletim sistemi güncel.

Arkadaşlar bahsettiğim tarzda kullanımı olan 8 gb m1 mba kullanıcıları pil kullanım sürelerini belirtebilirler mi, karşılaştırmak istiyorum.

• FireProoF_ F kullanıcısına yanıt
    16-17.5 saat ekran süresi alıyorum ben, sana dediğim gibi biraz zaman tanı arkada kurulum yapıyor olabiliyor, kısayollar oluşturuyor vs. ilk zamanlarda. Baktın hala oluyor apple desteğe yazıp teknik destek alırsın en kötü ihtimalle değişim ya da iade yaparsın.

Ben ilk aldığım zamanda 6 saat falan ekran süresi aldım, sonradan arttı bu değer.

Bir de spotify'ın, twitter'ın ve WhatsApp'ın optimizasyonu kötü olduğu için pili çok etkiliyor olabilir. Hepsine safariden girerek kullanmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Androge0s -- 20 Aralık 2020; 21:58:49 >
  • 18 saate yakın görüyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 20 Aralık 2020; 21:18:4 >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 19 Mart 2021; 18:41:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androge0s

16-17.5 saat ekran süresi alıyorum ben, sana dediğim gibi biraz zaman tanı arkada kurulum yapıyor olabiliyor, kısayollar oluşturuyor vs. ilk zamanlarda. Baktın hala oluyor apple desteğe yazıp teknik destek alırsın en kötü ihtimalle değişim ya da iade yaparsın.

Ben ilk aldığım zamanda 6 saat falan ekran süresi aldım, sonradan arttı bu değer.

Bir de spotify'ın, twitter'ın ve WhatsApp'ın optimizasyonu kötü olduğu için pili çok etkiliyor olabilir. Hepsine safariden girerek kullanmayı dene.

6 gündür kullanıyorum bakalım, inşallah dediğin gibi artar zamanla.

• maxi_rocker M kullanıcısına yanıt
    ben 16 mb pro aldim. unity blemder tarzi programlarda kullanmayi dusunuyorum. her ne kadar herkes 8 yeter dese de unity tam bir ram canavari. o yuzden uzun vadede 16 alayim dedim. bence air alin hocam cihazlar mereseyse ayni pronun daha genis touchpad disinda pek bi artisi yok. touchbar falan cok onemli seyler degil. ben sirf mause kullanmamak icon daha buyuk touchbar var daha rahat olsun diye pro aldim ama eminim air de iyidir.
  • HandK kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumlarda internet recovery moduna sokup ilerlenek saha saglikli olacaktir. Hangi model mac iniz? Yardimci olalim hemen.

Edıt gerekirse özelden yz hocam telefondanda yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 20 Aralık 2020; 22:23:35 >
  • Yarın Zoom'a Native desteği geliyor.

Kaynak

• daha google chrome çalıştıramayan işlemciyle ne yapabilir ki?

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Derken ne demek istediniz anlamadım? Chrome iuan m1 optimize setup sunuyor Hocam
  • Ardamax kullanıcısına yanıt

ilk modelde google chome yükleyemiyorsun...

İlk model ne hocam ?
  • arkadaslar canta olarak ne kullaniyorsunuz ? bu canta hosuma gitti ama fiyati yuksek biraz. onerisi olan var mi

urun.n11.com
    Thule Gauntlet 13" MacBook Pro Çantası Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/canta-ve-kilif/thule-gauntlet-13-macbook-pro-cantasi-P454441351

• Hocam direk öneririm tüm kablo şarj adaptörü ve aksesuarlarını rahatça koyabileceğin bir çanta bende bunu kullanıyorum

TRY 121.66 37% İndirim | 2021 çok cepler çanta için MacBook Pro 13 15 16 kılıfı su geçirmez Laptop kol için Lenovo 14 için dizüstü bilgisayar çantası macBook Air 13 2020

https://tr.aliexpress.com/item/32697422313.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60003860476&tt=MG&aff_platform=default&sk=_B1ZEim&aff_trace_key=edd750dea6d34b7eb32e0bd370a5ef0f-1608500036607-06093-_B1ZEim&shareId=60003860476&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=f37c0288844448c693d30af89d3ff325

inceliyorum hocam guzel duruyor
  • Hocam içi kadife çift gözlü, önde 3 ayrı göz su geçirmeyen dış yüzey. Baya kaliteli çok araştırmıştım gözüm kapalı öneririm. Memnun kalırsın. Kargosu dahil 164 tl ye almışım.

Apple M1 Mac [ANA KONU]
    dusme durumunda korur mu hocam laptop direk yere mi temas ediyo yoksa yumusak bi koruma yapmislar mi alt kismina
    Chromedan muhabbete girdin nereye yonlendin anlamadim
  • Az biraz bir koruma mevcut hocam tabi Thule kadar olmaz ben elimdede kullanıyorum bazende çantayı sırt çantamın içine de koyduğum oluyor. Tek parçada tüm aksesuarlar ı toplaması su geçirmez olması çok hoşuma gitmişti.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.