Şimdi Ara

Apple M1 Mac [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.334
Cevap
210
Favori
447.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
28 oy
Sayfa: önceki 12345...232...467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşim ofis programları ve mail üzerine kurulu ilerliyor. Grafik işleri yapmamaktayım ancak ileride hobi olarak grafik ve ağırlıklı olarak müzikle ilgili şeylerle uğraşacağım.

Çok düşündüm ve araştırdım, beklemenin pek mantıklı olmadığına karar verdim. Bir aksilik olmazsa Pazartesi günü alacağım umarım.

Orijinalden alıntı: NomadCRY

İşim ofis programları ve mail üzerine kurulu ilerliyor. Grafik işleri yapmamaktayım ancak ileride hobi olarak grafik ve ağırlıklı olarak müzikle ilgili şeylerle uğraşacağım.

Çok düşündüm ve araştırdım, beklemenin pek mantıklı olmadığına karar verdim. Bir aksilik olmazsa Pazartesi günü alacağım umarım.
    O zaman hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    aceleye gerek yok, app storedaki uygulamalar yeni sdk lar ile derlenip arm işlemcili bilgisayarlarda da çalışacaktır ama profesyonel uygulamalarda sayısız framework, recipe, katı kurallı makefile lar ve sayısız bağımlılıklar var. olmaz yani olsa ipad ve android tabletlerde autocad çalışır, 3dsmax ve cinema 4d modellerdiniz

bilgisayardan beklentisi app store ve safari olanlar için alınabilir

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Eğer ipad ile karşılaştırıyorsanız mükemmel bir alternatif olur bu konuda haklısınız. Bilgisayarı kullanım amacına göre değişecek bir konu ihtiyaç varsa ben yine intel işlemcili mac tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu işleri çok bilmediğimden soruyorum, etkinlikte tanıtıldıktan sonra direkt satışa çıkıyor mu? Yani elimize ne zaman geçer? Şu an mac alma arefesindeyim ve beklesem mi yoksa halihazırda satışta olan intel-based modelleri alıp birkaç yıl sonra armler oturunca mı onlara geçsem kararsızım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LazerBülbül kullanıcısına yanıt
    Yani yakin zamanda satista göremiyoruz ( 1-2 ay icinde) ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SilenceRaziel

Kendinize sormanız gereken sorular var öncelikle:
    -Windows tarafında iş yapıyor muyum? (Windows 10 Bootcamp artık olmayacak. Sadece VM)
    -Oyun oynar mıyım? (Mac için uyumlu olan oyunların bazıları çalışmayacak. Tek seçenek GeForce Now)

Eğer bunları yapmıyorsanız bekleyebilirsiniz.Şirket bilgisayarı olarak 16"(5500M/i9/64GBRAM) modeline erişimim var. Yukarıda yazdığım şeylerin tamamını yapabiliyorum. Şahsi bilgisayar almak için ARM modellerini bekleyeceğim. Çünkü kalas gibi bilgisayar taşımayı sevmiyorum. 13" Pro modelinde ayrıca kasanın da küçüleceğini söylüyorlar.

Alıntıları Göster
    fazla uzatip uzun uzun yazmaya gerek yok. bu sorularin cevabi olarak alinmaz. sahsen ben almam. cunku sadece ofis islerinde kullanacagim bir bilgisayara o paralari vermeyi tamamen gereksiz gorurum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 12 Eylül 2020; 9:48:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345...232...467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.