Şimdi Ara

Apple lightning usb kablo 2 metre 49 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
829
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orijinal ise fiyat çok iyi. Aynı ürünü kullanıyorum, muazzam kolaylık sağlıyor. Özellikle gece kullanımda çok iyi oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.apple.com/tr/shop/product/MD819ZM/A/lightning-usb-kablosu-2-m

Bununla ayni urun oldugunu dusunmuyorum ben

• Apple kablolar kalite olarak ugreen/aukey/blitzwolf gibi markalara göre nasıldır? Andoridde kullanmıştım bu markalardan, telefonla gelen kablolara göre çok iyiydiler. Durum apple içinde aynı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

Apple kablolar kalite olarak ugreen/aukey/blitzwolf gibi markalara göre nasıldır? Andoridde kullanmıştım bu markalardan, telefonla gelen kablolara göre çok iyiydiler. Durum apple içinde aynı mı?

Apple nin kablolarında ki kalite hiçbir yerde yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    blitzwolf mfi lisanlı ürün apple kendi kutusundan çıkandan 5 kat daha kaliteli.. bana kalırsa 1 dolarlık ürünler bile apple kendi kablolarından daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Blitzwolf kablolar kesinlikle çok iyi appleınkilere göre daha kaliteli mfi sertifikası olduğu içinde sorunsuz yıllardır kullanıyorum.

BlitzWolf® BW-MF6 2.4A Lightning to USB Braided Data Cable 6ft/1.8m for iPhone 8 Plus X 7 Plus
    https://banggood.app.link/1w489hZhUJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 22 Ocak 2018; 9:14:24 >
  • Teşekkürler bende baseus un 1.8m lik kablosunu kullanıyorum ama mfi lisansı olmadığından bir tanede lisanslı alacağım.

• A101 dekiler de ORJİNAL

1 m 39,90 a aldım

Migros tan aldığım kablo 3008 de CarPlay i göstermiyordu

Şimdi denedim RTÜK gösteriyor

Bende baseus un lisanssız kablosu var, 1 yıldır, sıkıntısız. Lisanssız kablolar normalde çok çabuk hata veriyor, bu firma lisans ücreti ödememek için farklı bir taktik deniyor olabilir

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Bende alalı 1ay anca oldu hocam hiç sorun yaşamadım memnunum. Genelde forumlarda mfi lisanslı ürün öneriliyor o yüzden almak istiyorum. Hatta yarın aliexp’de indirim olacak ugreen 2m ve blitz 1.8m lik lisanslı kaplo 20-25tl ye düşecek gözüküyor yakalayabilirsem alacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.