Şimdi Ara

Apple Kulaklık Çamaşır Makinesinde Yıkandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
22.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kac senedir apple kulakligi kullandim studyo ya gidiyorum muzik hayatim da var profesyonel kulakliklar da kullandik ama boyle gereksiz assagilamalari haketmiyor,inanin dediginizin cok ustunde bir kulaklik,bir de dinlediginiz muzigin kalitesini sorgulayin,320 kps muzikler ile de dinleyin,sahsen metal ya da rock müzikte basscinin ne yaptigini rahat anliyorum ki kolay anlasilmaz.Ne cizirdama ne sacma bir ton duymadim
  • Benimki de iki kere yıkandı çamaşır makinesinde,hala taş gibi maşallah
  • telesrvice görmesin bizi
  • Vay be. İyiymiş. Aklımda bulunsun da sonradan üzülmeyeyim benden neden unuttum diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thujonn

quote:

Orijinalden alıntı: yusufmrt

o zaman bende yıkıycam kulaklığı temiz olyorsa

Çamaşır makinesi mikrofonu bozabilir.benimkinin mikrofonu bozulmuştu.
    Faturası ile servvise gidip yenisini ile değiştirme ihtimaliniz çok çok yüksek ;)

şaka yaptım zaten denemem
  • Orjinal kulaklık isteyenlere bende satabilirim duruyor iPhone 4'ün kulaklığı kutusunda cx 200 kullandığım için elimi sürmedim.
  • hocam ben kulaklıkların yıkanmasından daha çok '' 60 DERECEDE '' ne yıkıyorsun onu çözemedim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

hocam ben kulaklıkların yıkanmasından daha çok '' 60 DERECEDE '' ne yıkıyorsun onu çözemedim. :)

Sen hiç çamaşır yıkamadın herhalde beyazları yıkıyorum bir tuhaflık mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyro61

quote:

hocam ben kulaklıkların yıkanmasından daha çok '' 60 DERECEDE '' ne yıkıyorsun onu çözemedim. :)

hocam 60 da yıkayacak bir durum olmadı beyaz bile olsa bi an noluo dedim :) Reklamların yalancısıyız 30 da bile etkin çözüm :P
  • sıcak seviyoruz biz
  • quote:

quote:

Sen çamaşır mı yıkıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur01

quote:

quote:

Sen çamaşır mı yıkıyorsun

• Aynı konuyu açmak için girmiştimde bi baktım varmış onun için konuyu hortlatmakla yetineyim bari 😄 kulaklikta bi sorun yok adamlar hala yapıyo ya

• Telefon kulaklıgında bence 1 numara senheiserdir paramın yettiği kadar cx200 street kullanıyorum. Mağazalarda beatsde denedim neredeyse aynı ses. kulakiçi ama yanıtlmasın kimseyi tam oturuyor kulaga zaten 3 boy var samsungun berbat kulakiçi gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreavi

Telefon kulaklıgında bence 1 numara senheiserdir paramın yettiği kadar cx200 street kullanıyorum. Mağazalarda beatsde denedim neredeyse aynı ses. kulakiçi ama yanıtlmasın kimseyi tam oturuyor kulaga zaten 3 boy var samsungun berbat kulakiçi gibi değil.

Laptop da dolby
    Arabada ve büyük ses sitemlerinde harman kardon
    Kulaklıkda beats
    O parayı vermem diyenlere
    Senheiser

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Zaten beats pahalı geldiği için senheiser kullanıyorum 120TLye aldım cx 200 II Street'i
  • Kulakliklara pek birsey olmuyor galiba. Cx300 u sortumun cebinde unutup 30 metreye 25 dakika dalisa gittim. Ciktigimda eyvah gitti dedim. Bir taktim calisiyor. Dedim otele odunce bir de nirmal suyla yikarim da yapis yapisligi gider. Otele gidene kadar kulakligi kaybettim :)

• hksdejavu kullanıcısına yanıt
    hobaaa arkadaş yarıldım gülmekten sesli gülüyorum

• neyro61 kullanıcısına yanıt
    Ben de dayanamadım ve güldüm zaten. sennheiser kulaklıkları garanti servisinin kaletisi yüzünden seviyorum. Her alırken diyorum bozulduğunda hemen sıfırı ile değişiyorlar ve ses kalitesi gayet yeterli benim için. O yüzden bu paraya değiyorlar diye. 4 yıldır falan kullanıyorum. Şu ana kadar garantiden toplam 6 değişim yaptırdım. Garanti iyi hoş da ben kaybediyorum kulaklıkları ona çözüm bulamadım. 1 tane mm50ip ve sonuncusu 1 ay önce olmak üzere 2 tane cx300 kaybettim :) Son cx300 ü kur düşünkken indirimden almıştım 100 liraya gelmişti. şimdi 200 lira fiyatını görünce de elim gitmiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.