Şimdi Ara

Apple, köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgen tasarımın patentini aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
7.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 4 tekerleğin dikdörtgen arabalarda kullanılacağı patentini gidip alayım bari eyalet mahkemesinden;, ilk icraatim 4 tekerlekli dikdörtgen araba üreten tüm firmaları mahkemelerde süründürmek olacak. Gülmeyin ciddiyim çünkü şu an bu patenti alan yok....

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DGT

    quote:

    Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları Tabi bu patentlerle ilgili yaptırımları sadece usa da uygulayabilirler. Kendi ulusal firmalarına torpil yapıyorlar. Şöyleki; Bizde de bir firma çıkıp ülke içinde, kenarları kavisli şeklin patentini alsa ve bizde de iphone yada samsung un satışı yasaklansa. hahaha Çok korktukları uzakdoğulu firmların apple ı zamanla silip yokedeceği endişesine karşılık bir takım önlemler alıyorlar kafalarınca.. Çünkü batmaz denilen abd kaynaklı nice teknoloji devleri uzak doğunun da büyük etkisiyle zamanla battı yada küçüldü. Bu apple için de kaçınılmaz bir son ama zamanı belirsiz.
    Uzak doğu firmaları Japonya hariç hiç biri Abd firmalarıyla baş edemez.unutmayın Çin Kore vs. sadece taklit ve fason üreten ülkeler.Teknolojiye gram yararları yok


    Bırakın Allah aşkına. Adamlar her türlü parçayı üretip, Amerikan firmaları da dahil olmak üzere birçok firmaya tedarikçi oluyorlar; alanlarında Amerikan ürünlerinden çok daha iyi ürünler de ortaya koyabiliyorlar. Ellerinde de birçok patent olduğunu unutmayın. Teknolojiden anlayan herkes oturup gerekli kıyaslamayı yapıp tercihini ürün bazında yapar, ülke bazında değil. Amerikan ürünleri daha iyi ya da uzak doğu ürünleri daha iyi şeklinde genel bir kıyaslama yapmak asıl mantıksızlıktır bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 8 Kasım 2012; 12:41:50 >




  • aha yeni espri geldi yazmassam çatlarım
    apple patent almanın patentini aldı!

  • Kore ve Japonya ile teknoloji konusunda mücadeleye girmemek için ABD sınırlarında sırf Apple kullanılsın diye verilmiş bir patent . Mahkeme bile Apple Samsung davasında ekonomik nedenlerden ötürü yanlı karar verdi . Bugün 600 milyar $ lık bir şirketten bahsediliyor. Elbette kağıt üstündeki değer bu , gerçekte böyle bir değere sahip değil elbette , ama düşünün hisse değeri %1 düştüğünde yapacağı zararı. Öte taraftan Microsoft için tekel suçlaması ile şirket bölünmüştü , buradan da Apple idari ve siyasi anlamda ne kadar güçlü hale geldiği anlaşılabilir. JDI geçenlerde 651 ppi yoğunluktaki ekranı tanıttı , Apple ppi değerini düşürdüğü halde çıkan her cihazın ekranına retina deyip duruyor, 326 , 264, 200 hepside retina ... Öte tarafta 651, 503,441,342 ppi sadece bu noktadan bakınca bile rekabet edebileceği bir alan yok. Kendi işlemcisini tasarlamış , ARM kadar başarılı mı olacak , o tecrübe ve birikim varmı ki? Hiç sanmıyorum ; Apple donanım üretmez en kullanışlı cihazı tasarlar en iyi yazılımı yapar diye sesler için de gülünç olmayın derim. İçinde 3 milyar transistör barındıran bir cihazdan beklenti alışılmış konuma elma logosunun eklenmiş olması mı? MacOS/IOS platformu zayıf ve kısıtlıdır, Apple ın sunduğu kadarını kullanırsınız. Windows'un api ve driver kütüphanesinin binde biri mac de yoktur. APPLE ÜRÜNLER İLE YAPACAKLARINIZ ÖYLESİNE SINIRLIDIR Kİ APPLE KOLLEKSİYONU YAPSANIZ DAHİ TATMİN OLAMAZSINIZ.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: GNEX

    Kore ve Japonya ile teknoloji konusunda mücadeleye girmemek için ABD sınırlarında sırf Apple kullanılsın diye verilmiş bir patent . Mahkeme bile Apple Samsung davasında ekonomik nedenlerden ötürü yanlı karar verdi . Bugün 600 milyar $ lık bir şirketten bahsediliyor. Elbette kağıt üstündeki değer bu , gerçekte böyle bir değere sahip değil elbette , ama düşünün hisse değeri %1 düştüğünde yapacağı zararı. Öte taraftan Microsoft için tekel suçlaması ile şirket bölünmüştü , buradan da Apple idari ve siyasi anlamda ne kadar güçlü hale geldiği anlaşılabilir. JDI geçenlerde 651 ppi yoğunluktaki ekranı tanıttı , Apple ppi değerini düşürdüğü halde çıkan her cihazın ekranına retina deyip duruyor, 326 , 264, 200 hepside retina ... Öte tarafta 651, 503,441,342 ppi sadece bu noktadan bakınca bile rekabet edebileceği bir alan yok. Kendi işlemcisini tasarlamış , ARM kadar başarılı mı olacak , o tecrübe ve birikim varmı ki? Hiç sanmıyorum ; Apple donanım üretmez en kullanışlı cihazı tasarlar en iyi yazılımı yapar diye sesler için de gülünç olmayın derim. İçinde 3 milyar transistör barındıran bir cihazdan beklenti alışılmış konuma elma logosunun eklenmiş olması mı? MacOS/IOS platformu zayıf ve kısıtlıdır, Apple ın sunduğu kadarını kullanırsınız. Windows'un api ve driver kütüphanesinin binde biri mac de yoktur. APPLE ÜRÜNLER İLE YAPACAKLARINIZ ÖYLESİNE SINIRLIDIR Kİ APPLE KOLLEKSİYONU YAPSANIZ DAHİ TATMİN OLAMAZSINIZ.

    Bence piyasadaki bütün cihazları alsanızda apple a sahip olmadığınız için hep bir tarafınız eksik kalacak




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GNEX

    Kore ve Japonya ile teknoloji konusunda mücadeleye girmemek için ABD sınırlarında sırf Apple kullanılsın diye verilmiş bir patent . Mahkeme bile Apple Samsung davasında ekonomik nedenlerden ötürü yanlı karar verdi . Bugün 600 milyar $ lık bir şirketten bahsediliyor. Elbette kağıt üstündeki değer bu , gerçekte böyle bir değere sahip değil elbette , ama düşünün hisse değeri %1 düştüğünde yapacağı zararı. Öte taraftan Microsoft için tekel suçlaması ile şirket bölünmüştü , buradan da Apple idari ve siyasi anlamda ne kadar güçlü hale geldiği anlaşılabilir. JDI geçenlerde 651 ppi yoğunluktaki ekranı tanıttı , Apple ppi değerini düşürdüğü halde çıkan her cihazın ekranına retina deyip duruyor, 326 , 264, 200 hepside retina ... Öte tarafta 651, 503,441,342 ppi sadece bu noktadan bakınca bile rekabet edebileceği bir alan yok. Kendi işlemcisini tasarlamış , ARM kadar başarılı mı olacak , o tecrübe ve birikim varmı ki? Hiç sanmıyorum ; Apple donanım üretmez en kullanışlı cihazı tasarlar en iyi yazılımı yapar diye sesler için de gülünç olmayın derim. İçinde 3 milyar transistör barındıran bir cihazdan beklenti alışılmış konuma elma logosunun eklenmiş olması mı? MacOS/IOS platformu zayıf ve kısıtlıdır, Apple ın sunduğu kadarını kullanırsınız. Windowsun api ve driver kütüphanesinin binde biri mac de yoktur. APPLE ÜRÜNLER İLE YAPACAKLARINIZ ÖYLESİNE SINIRLIDIR Kİ APPLE KOLLEKSİYONU YAPSANIZ DAHİ TATMİN OLAMAZSINIZ.


    Ne kadar yanlı şaçma sapan bir bakış kısaca

    yav he he





  • Kim ne derse desin Apple

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herzamanki gibi fandroidler basmış burayı.

    o değilde iyi güldüm hakkaten dalga geçiyorduk zamanında

    @GNEX

    kafan çok güzelmiş kardeşim güle güle kullan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 8 Kasım 2012; 13:05:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle aptalca bir karar olabilirmi yahu.

  • Arkadaşlar Apple da çalışıyorum, yeni patent fikirlerinizi alayım.

  • Apple bitmiştir benim gözümde! Yeter artık bu ne yahu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple saçmalamaya başladı :()

  • yarın bigün üçgen yuvarlak yapcaklar bu telefonları ozaman apple bakacak herkes alıyo diye onlarında patentini alcak

  • Saçmalık ile alakası yok, konu Apple ve patent olunca her kafadan bir ses çıkıyor. Adamlar iPad tasarımının fiziksel patentini almış. Arka bombesi bile var.

    Buyurun bakın,


    http://www.freepatentsonline.com/D670286.pdf
  • Saçmalık varsa sorumlusu Apple değil patent sistemidir. Suçlayacaksanız sistemi suçlayın zira başka bir firma da kenarları yuvarlatılmış üçgenin patentini alabilir. Apple bu saçma patent sistemin kendisine verdiği hakları sonuna kadar kullanan kapitalist bir şirket sonuçta.

  • nesi saçmaymış adamlar çıkardığı ürünün patentini alıyor

    sen de köşesine az radius ver bu kadar basit

    patent alınırken verilen radius boyut bellidir aynısını yapmaya çalışırsan kafana vururlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Kasım 2012; 13:47:35 >
  • Apple dan başka böyle boş işlerle uğraşan ikinci bir marka yoktur yer yüzünde,işleri güçleri dava,patent koparmak...

    ne mutluki böyle ucuz fikirleri olan bir şirkete 5 kuruş katkım olmadı,olmayacakta...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Birakin artik bu sacma sapan haberleri yoksa yakinda apple la beraber sizde batacaksiniz..Su anda bu haber daha onemli ama ne zaman araya sıkıştırıp gecistireceksiniz merakla bekliyorum.. APPLEA PATENT ŞOKU ABD’de bir federal mahkeme, Apple’ı Virnet X yazılım firmasına 368 milyon dolar ödemeye mahkum etti.. Mahkeme, iPhone, iPad gibi ürünlerinde kullanılan FaceTime video-konuşma fonksiyonunun Virtual Private Network-Sanal Özel Ağ (VPN) teknolojisine ait patentleri ihlal ettiğini hükmetti..


    su yakin zamanda olan benzer olaylar:

    ingilterede mahkeme applle i samsungdan ozur dilemeye zorladi.

    amerikada applein motorolaya actigi dava dustu. davada apple motorolayi patentlerini haksiz sekilde kullanmakla itham eidyordu. simdi bu patentleri kullanmak icin google ile anlasmak zorunda. iphone basina 1$ ucret odemesi muhtemel.

    apple tablet pazarinda 3uncu ceyrekde gerileyip %50nin altina dustu.

    iphone un sarj kablosuna bile onlarda haber yazan, applein diger firmalara acitigi davalari hic atlamadan gecen donanim haberde bunlarla ilgili tek satir haber gecmedi. sonra applehaber diyince fandroidlikle itham eidyorsunuz.





  • Acaba köşeleri yuvarlatılmış dikdortgen tasarımı ilk defa apple mı kullanmış. Apple küçük dağları ben yarattım havasına girmeye başladı. Apple herhalde şunu istiyor Bir tek ben dokunmatik telefon üreteyim bunu kazık fiyattan dünyaya satayım. Tekelciliktir bu Bir de Amerikanın özgürlükler ülkesi olduğunu söylerler . İş paraya gelince gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar. Samsung Yok et şu Diktatör Apple'ı :)))

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.