Şimdi Ara

APPLE KLAVYE İKİ FARKLI MODEL SATILIK!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 3 adet Apple klavye mevcut. Hepsi Q klavyedir.

Sadece bir tanesinde kenarında küçük bir ezilme, eğilme vardır.
    Denene amaçlı biraz kullanılmıştır, bilginize.

Detaylı bilgi için P.M.

Fiyat her biri için 70TL dir. Sadece kenarı ezik olan için 60TL dir.

*NORMAL PC VE NOTEBOOKLARDA'da KULLANABİLİRSİNİZ... WİNDOWS XP, WİNDOWS VISTA ve WINDOWS 7 ile UYUMLUDUR.

2ADET - JELATİNİ ÜZERİNDE

1ADET

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LyRan -- 2 Ocak 2010; 20:11:52 >

• ezik olan klavyeyi satın almak istiyorum

pm attım
  • p.m. cevaplandı.
  • hocam eminmisiniz normal bilgisayarda kullanılmıyor.ben bizzat apple in magazasında sordum.sadece mac işletim sistemlerinde calısıyor dediler.
  • Mac te pc klavyesi çalışıyor ama mac klavyesi pcde çalışırmı bilmem. Ama çalışıyor diye biliyorum. Bu arada fiyatların maşallahı varmış
  • Yukarıda belirttiğim gibi standart notebook ve pc lerde çalışıyor. herhangi bir problem çıkarmıyor.
    Evet sıfır ürünlerinin fiyatları maşallah :) apple store lar iyi fiyatla satıyor bunları :) 130TL sıfırı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

hocam eminmisiniz normal bilgisayarda kullanılmıyor.ben bizzat apple in magazasında sordum.sadece mac işletim sistemlerinde calısıyor dediler.

Bizzat kendim denedim... Xp ve VISTA altında sorunsuz çalışıyor :) Standart pc ve notebook larda :)
    Gayet eminim ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk resimdeki yüksek tuşlu klavye "ign" isimli arkadaşa satılmıştır.
  • O klavyeninde kenarını ezen arkadaşı tebrik ediyorum aleminyum klavye sonuçta duvara vursan kıramassın hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

hocam eminmisiniz normal bilgisayarda kullanılmıyor.ben bizzat apple in magazasında sordum.sadece mac işletim sistemlerinde calısıyor dediler.

bilkomdakiler apple türküsü çağırmaktan başka ne bilir yahu. onlara göre herşey apple da çalışır normal bilgisayarda hiç bişey çalışmaz. hatta normal bilgisayarlar hiç çalışmaz. apple en iyisidir.

bu arada hayırlı satışlar iyi fiyat.
  • şu bilkom olayında nefret ediyorum ya adamlar hiç bir şeyi düzgün yapamıyolar apple storede 1700 tl ye satılan imacı 5000 tl ye satmaya kalkarlar tr güncellmeleri 1 yıl sonra yaynlarlar hobar eminim sen ve smoke bilkomun müdürü olsanız satış patlaması olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 1 Ocak 2010; 1:09:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

O klavyeninde kenarını ezen arkadaşı tebrik ediyorum aleminyum klavye sonuçta duvara vursan kıramassın hayret

Bende tebrik ediyorum bu vesile ile :)

quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

bilkomdakiler apple türküsü çağırmaktan başka ne bilir yahu. onlara göre herşey apple da çalışır normal bilgisayarda hiç bişey çalışmaz. hatta normal bilgisayarlar hiç çalışmaz. apple en iyisidir.

bu arada hayırlı satışlar iyi fiyat.

Yakında apple yolları taşlı diye türkü çıkaracaklar... Herşeyi bize ait diyecekler :)

quote:

Orijinalden alıntı: raptor28

şu bilkom olayında nefret ediyorum ya adamlar hiç bir şeyi düzgün yapamıyolar apple storede 1700 tl ye satılan imacı 5000 tl ye satmaya kalkarlar tr güncellmeleri 1 yıl sonra yaynlarlar hobar eminim sen ve smoke bilkomun müdürü olsanız satış patlaması olur

Fenomen olduklarını düşünüyorlar.
    Ve bilkom elemanlarını çok fena gazlıyor :) :) :)
    Hepsi birer apple man olup çıkıveriyor :)

teorik eğitim süper, ama pratik sıfır :)

• benim için bir fenomen vardır oda brezilyalı ronaldo
    şaka bir yana bu sitede hackintosh konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilkomun alayından bilgilidir onlar 5000 tl ye sata dursun bizde 800 tl lik bir pc ye nasıl os xkurulduğunu ve nasıl orjinal mac lerden daha fazla bencmark aldığını bilkomdan kazık yemeden gösterelim
    http://www.youtube.com/watch?v=jTGJobp3jPI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 2 Ocak 2010; 0:26:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raptor28

benim için bir fenomen vardır oda brezilyalı ronaldo
    şaka bir yana bu sitede hackintosh konusunda bilgisi olan arkadaşlar bilkomun alayından bilgilidir onlar 5000 tl ye sata dursun bizde 800 tl lik bir pc ye nasıl os xkurulduğunu ve nasıl orjinal mac lerden daha fazla bencmark aldığını bilkomdan kazık yemeden gösterelim
    http://www.youtube.com/watch?v=jTGJobp3jPI

Aynen :)

• Selamlar, geçen hafta Lyran kullanıcı adlı arkadaşımızdan ilk resimdeki apple klavye yi satın aldım. Windows 7 kullanıyorum ve de 64 bit hiçbir sorun yok. Tertemiz bir şekilde windows açıkken klavyeyi usb takdım ve mini bir aygıt yüklemesi otomatik yaptı caps lock ışığı geldi arkasından normal bir şekilde çalışıyorum, çok memnunum bunu belirtmek istedim. Yani windows altında çalışır mı ? şeklindeki kafa karışıklıklarına bir nebze olsa ışık tutması amacıyla yazdım. W7 64 bitte bile sorun yok

iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ign

Selamlar, geçen hafta Lyran kullanıcı adlı arkadaşımızdan ilk resimdeki apple klavye yi satın aldım. Windows 7 kullanıyorum ve de 64 bit hiçbir sorun yok. Tertemiz bir şekilde windows açıkken klavyeyi usb takdım ve mini bir aygıt yüklemesi otomatik yaptı caps lock ışığı geldi arkasından normal bir şekilde çalışıyorum, çok memnunum bunu belirtmek istedim. Yani windows altında çalışır mı ? şeklindeki kafa karışıklıklarına bir nebze olsa ışık tutması amacıyla yazdım. W7 64 bitte bile sorun yok

iyi günler.

Güzel bir alışverişti... :) Bende aynı klavyeden kullandığım için çokca memnunum :)
    Apple'ın tek sevdiğim tarafı klavyeleri:)

Teşekkürler "ign"
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezzer

O klavyeninde kenarını ezen arkadaşı tebrik ediyorum aleminyum klavye sonuçta duvara vursan kıramassın hayret

alüminyum en rahat ezilen metallarden biridir ezilmesi çok normal. Hatta rahat şekillene bilir ve kesileblir olduğu için reklamcılar çok kullanır. o klavyeyi dişin le bile ezebilirsin dostum :)
  • Kenarı ezik olan Aliminyum klavye "batasoy" isimli arkadaşa satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.