Şimdi Ara

Apple Kimliği Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yardım edin lütfen bu konu hakkında burada başlıklar var biliyorum onlara bakmamı söylemeyin benim sorunum aynı ama çözüm hatalı Apple Kimliğiniz Devre Dışı Bırakıldı hatası sonrası Sıfırla diyorum e postamı yazıyorum ancak kaç gün beklediysemde e posta hesabıma gelmedi kaç kere denedim olmadı yine de lütfen yardım ediniz

Orijinalden alıntı: Legacy41

Arkadaşlar yardım edin lütfen bu konu hakkında burada başlıklar var biliyorum onlara bakmamı söylemeyin benim sorunum aynı ama çözüm hatalı Apple Kimliğiniz Devre Dışı Bırakıldı hatası sonrası Sıfırla diyorum e postamı yazıyorum ancak kaç gün beklediysemde e posta hesabıma gelmedi kaç kere denedim olmadı yine de lütfen yardım ediniz

Serverlarda sorun vardı en son belki ondandır
    Düzelene kadar yeni hesap açın bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar benimde bir sorunum var 1 aydır çözemedim bende yeni apple kimliği aldım apple store dan yeni uygulama indirdiğim zaman yeni kimliği istiyor ama eski indirdiklerimin güncellemelerin de eskisini istiyor bir türlü düzeltemedim güncelleme yapamıyorum lütfen yardım edin

Orijinalden alıntı: brk_f

Arkadaşlar benimde bir sorunum var 1 aydır çözemedim bende yeni apple kimliği aldım apple store dan yeni uygulama indirdiğim zaman yeni kimliği istiyor ama eski indirdiklerimin güncellemelerin de eskisini istiyor bir türlü düzeltemedim güncelleme yapamıyorum lütfen yardım edin

Bu cozulecek bir sey degil. Zira sorun degil. Uygulamayi hangi kimlik ile indirdiysen guncellemede o apple kimligini ister.

Ozet: bosa ugrasmayin yapacaginiz bir sey yok.

"Apple kimliginiz devre dişi birakildi" sorununu şuanda bende yaşıyorum ve hiçbirşey indiremiyorum. Yeni kimlik alınması için öneriler var fakat yazdığınızdan şunu anlıyorum "satın aldığım fimleri indiremiycem" :) doğru mu?

Orijinalden alıntı: anurx

"Apple kimliginiz devre dişi birakildi" sorununu şuanda bende yaşıyorum ve hiçbirşey indiremiyorum. Yeni kimlik alınması için öneriler var fakat yazdığınızdan şunu anlıyorum "satın aldığım fimleri indiremiycem" :) doğru mu?

Yeni kimlik aldiginiz zaman eski kimliginizdeki hicbir ogeyi kullanamazsiniz. Yeniden satin almaniz gerekir.

• arkadaşlar aynı sorunu bende yaşıyorum app kimliğini sıfırladım olmadı yenisini aldım yine olmadı.enson aldığım kimlik için şifreyi defalarca sormasına rağmen sonuç yok hiçbirşey yapamadım bana tavsiyesi olan varmıdır nasıl çıkarım buişin içinden..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.