Şimdi Ara

Apple ıpod Shuffle 2GB SADECE 9,00TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar site bana ait değil.Bu yüzden reklam yapmıyorum.Bilmenizi isterim bende sizler gibi üyeyim.Sadece Böyle bir fırsatı ben değerlendirdim.Sizlerinde değerlendirmesini istiyorum.

Akşam üstü de bu konuyu açmıştım malesef saçma sapan kavgalar çıktı .Lütfen birbirimizle tartışmadan konuyu sapıtmayalım.

Öğrendiğim kadarı ile
    Ürün sıfır garantili ve sıfır.Sade site sürekli buna benzer kampanyalar sürekli yapıyormuş.İlgi çekmesi açısından.Ürünler farklı saat başlarında stoklar eklenmektedir

http://www.vipdukkan.com/

http://www.sanalpazar.com/Apple-Ipod-Shuffle-+-Sifir-Garantili-+-Orjinal-900-Tl__isp2280818

Edit Ajanhakan: Davetiye yasak
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bitirmişler sanal pazarı
  • Sömürmüşler.Ama 1 üyeye 1den fazla gönderilmediğini mesajla söylediler ordan bana.
  • 5 tane daha var gozukuyo ? ayrıca cakma degıl dımı bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airline

Sömürmüşler.Ama 1 üyeye 1den fazla gönderilmediğini mesajla söylediler ordan bana.

nasıl birşey bunun dükkan üyeliği garipliği
  • dükkan üyesinemi veriyomuş neymiş bana vermiyor.
  • bende şaşırdım bi yamukluk olmasın bunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Ipod Touch 3. Nesil 32GB
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedense avast bu iki linke her girmemde bana uyarı veriyor.

Dipnot: yakalanabilirse gelmiş geçmiş en sıcak fırsat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

5 tane daha var gozukuyo ? ayrıca cakma degıl dımı bu ?

bende şüphe ettim çakma olabileceğinden ama, heralde değildir..."gold kuruluşu" imiş site...denkgetirirsem alırım, çakma da olsa nasıl olsa 9 tl...en dandik çin ürününü alsan da hemen hemen o kadar ödersin, denenebilir bence....
    sabah da konu açılmış takip eden oldu mu stoğa giriş periyodu var mı acaba mesela saat başı gibi...
  • vip dükkan global e-ticaret e ait . Sanalpazar ise gold kuruluşu.Adamları işi gücü yok virüs gibi saçma sapan işlerlemi uğraşacak lar.Ya insanlarımız ne kadar evhamlı :)
  • Ben az önce saat 12 de tekrar denedim.ama stoklar tükenmiş gözüküyor.Sanırım gün içersinde denemekde fayda olacak.Ancak ben günm içersinde satın aldım 1 adet ama epey bir zor oldu.Site inanılmaz kastı.Büyük bir ihtimalle yoğunluk had safhadaydı.Hemen hemen tüm sitelerde facebokda dahi bunun banner şeklinde reklamları var.
  • Bu arada bugün yeni bu ürünü satın almak için sahte gelişi güzel üyelikler kabul edilmiyormuş.Adamlar sürekliliği olan müşterileri kabul ediyorlarmış.Bilginize
  • quote:

Ben az önce saat 12 de tekrar denedim.ama stoklar tükenmiş gözüküyor.Sanırım gün içersinde denemekde fayda olacak.Ancak ben günm içersinde satın aldım 1 adet ama epey bir zor oldu.Site inanılmaz kastı.Büyük bir ihtimalle yoğunluk had safhadaydı.Hemen hemen tüm sitelerde facebokda dahi bunun banner şeklinde reklamları var.

iki farklı site vermişsiniz sanal pazar vipdükkana mı yönlendiriyo satın alınacağı zaman? ikisi de birbirinden bağımsız mı stokları, biliyor musunuz?
    siz hangisinde yakaladınız?
  • Ben vip dükkandan satın aldım.
  • quote:

vip dükkan global e-ticaret e ait . Sanalpazar ise gold kuruluşu.Adamları işi gücü yok virüs gibi saçma sapan işlerlemi uğraşacak lar.Ya insanlarımız ne kadar evhamlı :)

"Nedense" kelimesi geçti diye, siteyi virüslü diye suçladığımı düşünmediğinizi umut ediyorum.
    Daha önce iki siteyle de onlarca alışverişim oldu, ilk defa böyle bir durumla karşılaşınca merak uyandırdı sadece.
  • sanalpazar da var gözüküyor güvenli mi bu site?
  • sanalpazardan nasıl alabilirizki ?
  • Normal üyeler de alabiliyor mu?
  • quote:

Bu arada bugün yeni bu ürünü satın almak için sahte gelişi güzel üyelikler kabul edilmiyormuş.Adamlar sürekliliği olan müşterileri kabul ediyorlarmış.Bilginize

eyvallah yağma teknomarket indirimleri gibi olmuş habersiz içeriden alanlar :)
  • sanal pazardan alamıyorum üye hatası veriyor gün içindeyse stok oldugu an site çöküyor açılmıyor açıldıgında ise önce sepette oluyor sonra bitiyor çakma olabilir evet belli olmaz daha once indirim sitelerinde satıldı cakma ürünler hiçbirimizde ruhumuz duymadan dahi aldık ama fiyatı genede uygun değilmi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.