Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
120
Favori
1.111.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SAVIAR

Şunu çok net söyleyebilirim ki hızlı şarj pil ömrünü çok kısa vadede azaltan bir uygulama. Dikkat edin hızlı şarja başladıktan 3 ay sonra her ay pil ömrü %1 azalıyor. Sırf bu nedenle ben hem Android hem IOS cihazlarımda çok zorunlu olmadıkça hızlı şarj kullanmıyorum.
    Katılıyorum.
    XS i şimdiye kadar hiç normal şarj ile şarj etmedim, kablosuz şarj ile şarj ediyorum ve 4 saat civarında doluyor sanırım
    Gece yatarken şarja bırakıyorum sabah alıyorum dolmuş oluyor.
    iPhone 7 nin pili hızlı şarj ile 1 yılda yüzde 80 lere düşmüştü
    Bakalım XS kablosuz yavaş şarj ile nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 5 Kasım 2018; 10:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

Max'in batarya süresinden bende çok memnunum. bana 2 gün rahat rahat gider normal kullanımda.

Alıntıları Göster
    Siz de 90 küsur saat beklemeleri görebiliyor musunuz? Bekleme süresi max. kaç alınıyor? Android'lerde beklemede aşırı pil tüketiyor o nedenle 1 günü zor çıkarıyor 4000 de olsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 5 Kasım 2018; 10:47:45 >
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Beklemeyi bilemiyorum ama 7buçuk saat ekran süresi alıyorum. Zorlasam 8-9u bulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XS MAX kullanıyorum
    Whatsapp'ta herhangi bir konuşmanın içindeyken soldan sağa kaydırdığımda geriye gitmiyor.
    Aynı sorunu yaşayan var mı sorun bende mi ?
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Yalnız kablosuz şarj pilin ısınmasına sebep olabiliyor, onun için yavaş da olsa pil ömrünü olumsuz etkileyecektir (ısınan pil aşırı şarja maruz kalmaktadır ve böyle bir durumda uzun sürelerde veya tam şarjdan sonra telefonu pad/stand üzerinde bırakmamak lazım). En iyisi kablolu olarak mevcut adaptörle şarj etmektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

Yalnız kablosuz şarj pilin ısınmasına sebep olabiliyor, onun için yavaş da olsa pil ömrünü olumsuz etkileyecektir (ısınan pil aşırı şarja maruz kalmaktadır ve böyle bir durumda uzun sürelerde veya tam şarjdan sonra telefonu pad/stand üzerinde bırakmamak lazım). En iyisi kablolu olarak mevcut adaptörle şarj etmektir.
    Deneyimlediniz mi bilmiyorum ama ben hiç bir zaman ısınmış şekilde almadım telefonu şarj ünitesi üzerinden.
  • Kablosuz şarjı bir tek ben mantıklı bulmuyorum galiba. Pil ısınıyor, mesaj ve telefon kullanımı ile beraber devamlı elimize alarak şarjdan koparacağız sonra tekrar mı koyacağız.
    Yok bana göre değil, bir kez merak edipte şarj ped üzerine koymadım :)
  • samtual kullanıcısına yanıt
    Kendim kullanmıyorum, ama hem karşılaşanları, hem sizin gibi "ısınma yoktur" diyen kullanıcıları gördüm. Yine fizik kuralları icabıyla indüksiyon şarjı mecburi olarak bir miktar enerjiyi ısıya çeviriyor yani bir ısınma illa ki vardır.
    Benden uyarması, ama cihaz sizindir, nasıl kullanacağınız ve ne şekilde şarj edeceğiniz size kalmıştır.
  • 64GB dışında XS veya XS Max kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zipmaker kullanıcısına yanıt
    256GB XS Max kullanıyorum hocam. Neden sordunuz?
  • Ekranın en solundan kaydırmanız lazım hocam, tam çerçeveden yani. Aksi halde olmuyor.
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Maalesef olmuyor diğer menülerde sorun yok sadece whatsapp sorunlu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • X kullanan ve X'ten, XS'e geçen arkadaşlar varmı, çok geçmeyi gerektirecek bi konu yok bence ama yinede sorayım dedim.
  • IznickX kullanıcısına yanıt
    Konu çok açık - paranız varsa gerekir, yoksa gerekmez.
  • Arkadaşlar İphone X'imi zarar etmeden satabiliyor, 1500-1800 TL gibi bir farkla XS MAX alabiliyorum! Sizce geçmeye değer mi ? Önümüzdeki yıl X'in fiyatı daha da düşecek, yeni çıkacak olanında yükselecek! Kafam karıştı! Görüşleriniz önemli! Bu arada XS MAX gerçekten ağır bir telefon mu ? Kullanımı zor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gazeteci63 -- 5 Kasım 2018; 14:2:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazeteci63

Arkadaşlar İphone X'imi zarar etmeden satabiliyor, 1500-1800 TL gibi bir farkla XS MAX alabiliyorum! Sizce geçmeye değer mi ? Önümüzdeki yıl X'in fiyatı daha da düşecek, yeni çıkacak olanında yükselecek! Kafam karıştı! Görüşleriniz önemli! Bu arada XS MAX gerçekten ağır bir telefon mu ? Kullanımı zor mu ?
    geçilir. maddi olarak sorun yaratmayacaksa geç.
  • ne kadar "birbirinden faklı" soru arka arkaya (hem de ilki bir üst mesajda cevaplanmışken) ve ne kadar "farklı" iki cevap. Forumdaki sorucu kitleye bayılıyorum, ya siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShortcutsMaster -- 5 Kasım 2018; 14:6:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reee

App Store zam gelmiş. App Store dolar kurunu 7,00₺ olarak baz almış.
    Acaba yeni telefonlara 7,00 ₺ kur üzerinden mi alacak.. Alırsa faciayı fiyat olur. 😞😢🤬
    App Storede ki uygulamalarla telefon fiyat ve kur meselesini bir tutma. Bu konu bir kaç sayfa önce de konuşuldu. App Store'ye bakıp dolar kurunu 7 tl'den hesaplarsan ohoooo işin iş gereksiz strese girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

ne kadar "birbirinden faklı" soru arka arkaya (hem de ilki bir üst mesajda cevaplanmışken) ve ne kadar "farklı" iki cevap. Forumdaki sorucu kitleye bayılıyorum, ya siz?
    Aynen katılıyorum. Ama yapacak bir şey yok. Olabiliyor bizim buralarda böyle şeyler. Yardımcı olmaya çalışıyoruz bildiğimiz konularda işte.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.