Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
119
Favori
1.114.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IOS 12.1 den önce pasaport kaydi yaptim. O zamanda e-sim aktif degildi. Ben ikisinin kaydi yapmayi denedim ama e-sim imei geçersiz çikiyordu sistemde. Yazik, 500 tl vermem artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eyvallah zaten çoğunluk yurt dışından alıyor cihazlarını ama sende az akıllı olup 11 bine çöp alma derim.

Bir kere note 9 ' un 2. eli ölü, 4000 bile alan yok.
    Samsung Watch kötü daha önce iade etmiştim.
    3 bin liraya kulaklık alıyorsan güzel kafa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soldier5825

Merhaba bende xs max uzay grisi ile aranızdayım bir sorum olacak ayarlardan zil sesi yüksek çıkıyor ama arama gelince sanki daha bi az çıkıyor
    Hocam elinde olduğunu algılayınca sesi kısıyor normal bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Eyvallah zaten çoğunluk yurt dışından alıyor cihazlarını ama sende az akıllı olup 11 bine çöp alma derim.

Bir kere note 9 ' un 2. eli ölü, 4000 bile alan yok.
    Samsung Watch kötü daha önce iade etmiştim.
    3 bin liraya kulaklık alıyorsan güzel kafa.
    2. Eli kötü ne demek ? Ev mi arabamı alıyosun ? Nasil bir kafa yapısı..

Samsung watch şuanki en iyi akıllı saat. Aynı özellikleri o fiyata sunabilen başka bir akıllı saat yok.. Kulaklık ise iyi müzik dinlemek isteyen biri için 3 bin tl komik bir rakam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet kafayı yemiş telefonun 2. El piyasasını düşünüyor şaka gibi.. nasıl bir geri kalmışık seviyesi hayret ediyorum bazen.

• templier19 T kullanıcısına yanıt
    Tek pasaport’a iki ayrı telefonu kaydettiyseniz sorun olacaktır o mantıkla gidersek 3 sim özellikli bir telefon getirip tek pasaport ve tek harç ile 3 farklı telefonu kaydedebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Kayıtlı ise ve 256 ise mantıklı.

Alıntıları Göster
    64b hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makta06 M kullanıcısına yanıt
    mesajinizin uzerinden birkac saat gectikden sonra 10 kurus artış oldu saygılar

• Soldier5825 kullanıcısına yanıt
    Attention aware olan seçenek deaktif edilince artık kısılmayacak

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

2. Eli kötü ne demek ? Ev mi arabamı alıyosun ? Nasil bir kafa yapısı..

Samsung watch şuanki en iyi akıllı saat. Aynı özellikleri o fiyata sunabilen başka bir akıllı saat yok.. Kulaklık ise iyi müzik dinlemek isteyen biri için 3 bin tl komik bir rakam..

Alıntıları Göster
    2. eli ne demek mi, 7-8 bine satın aldığın telefonu 1 yıl sonra Samsung bile 3800 sayınca anlarsın ne demek olduğunu, gerçi komik rakamlar bunlar. Ha sen 5 sene kullanacağım diyorsan yine fark etmiyor.

Samsung Watch başta çözünürlükten kaybediyor, kadrana bakınca ben net olarak pikselleri görüyorum, istediği kadar iyi oldun.

En iyi akıllı saat, doğru dedin. 😂

Komik rakam, komik insan diyorum.

Kolay gelsin sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 30 Kasım 2018; 21:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

2. eli ne demek mi, 7-8 bine satın aldığın telefonu 1 yıl sonra Samsung bile 3800 sayınca anlarsın ne demek olduğunu, gerçi komik rakamlar bunlar. Ha sen 5 sene kullanacağım diyorsan yine fark etmiyor.

Samsung Watch başta çözünürlükten kaybediyor, kadrana bakınca ben net olarak pikselleri görüyorum, istediği kadar iyi oldun.

En iyi akıllı saat, doğru dedin. 😂

Komik rakam, komik insan diyorum.

Kolay gelsin sana

Alıntıları Göster
    Ben her sene yeni çıkan modeli alıyorum. Elimdeki telefonuda genellikle satmam veririm birine kullanır.. Çok umursamam evde hala duran iphone 6s,7,8 s6 note8 var satmayı düşünmüyorum ihtiyacım yok ha sen elindeki telefonu satmadan yenisini alamıyosan bilemeyeceğim kolay gelsin

• Kumda oyna hadi.

• Eyw kardeşim anladım

• ibrahimsalimov kullanıcısına yanıt
    Tmm kardeşim teşekkürler cvp için

• Boşa uğraşmayın, A la maz sı nıııız!

• Merhabalar. Bugün yeni seri cihazları zorlu'da görebildim. Xs'i elime alınca X ten hiçbir farkını göremedim. XS Max için de büyük abisi desek yanlış olmaz herhalde. Bir plus kullanıcısı olarak ekranın üst kısımlarına erişmek beni zorladı desem yeridir. En uzun süreyi Xr'a ayırdım çünkü ilk gördüğümde bu telefona bunca yapılan eleştiriyi hiç haketmediğini farkettim. Ekrana yakından da baksam uzaktan da baksam net bir ekrana sahip olduğunu söylemem gerek. Ayrıca ekran büyüklüğü de Xs ve Xs Max ekranları arasında dengeli bir boyuta sahip. Uzun lafın kısası XS'in X'ten pek farkı yok ama büyük ekran severler için Xs Max güzel bir telefon. Xr ise benim beklediğimin üstünde iyi bir ekrana sahip.
  • Bir telefona 7 8 bin vermek akıl işi de ikinci eli mi dert oldu piyasadaki en iyi 3 telefonu say desek samsung note9 bu ların içerisinde aynı şekilde s9 da gidip 3 4 bine s9 note9 gibi güçlü kaliteli cihazlar varken aynı işlerini ihtiyacını karşılıycak cihazlara 8 9 bin vermek akıl işi değil allah akıl fikir versin samsung unda eksikleri vardır illaki arayana appleında ama ülkenin durumu applle ın fiyat politikası ortadayken hala neyi savunuyosunuz parayı sokaktamı bulunuyosunuz Bende iphone 7 kullanıcısıyım ama gerçekleri görmezden gelmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fre4Mee

Bir telefona 7 8 bin vermek akıl işi de ikinci eli mi dert oldu piyasadaki en iyi 3 telefonu say desek samsung note9 bu ların içerisinde aynı şekilde s9 da gidip 3 4 bine s9 note9 gibi güçlü kaliteli cihazlar varken aynı işlerini ihtiyacını karşılıycak cihazlara 8 9 bin vermek akıl işi değil allah akıl fikir versin samsung unda eksikleri vardır illaki arayana appleında ama ülkenin durumu applle ın fiyat politikası ortadayken hala neyi savunuyosunuz parayı sokaktamı bulunuyosunuz Bende iphone 7 kullanıcısıyım ama gerçekleri görmezden gelmeyin
    Rwenzori arkadaşa yazdım yanlışlık oldu size cevap vermiş gibi oldum

• 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.