Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuncayVural

Cevap için teşekkürler ama sanırım ben yanlış anlaşıldım, İstanbul'da yaşıyorum bir kaç sitede görmüştüm Ankara'dan gönderiyorlar acaba o sitelerden biri mi diye bakacaktım.
    Sanırım ben yanlış anlamışım sizi aldığınız yerin adı neydi deyince ben direkt adres verdim size.

Zore'nin Youtube kanalında, videoaların açıklama kısımlarında, e-ticaret siteleri linkleri var. O mağazalar Zore'nin ürün tedarik ettiği bayileri. İnternet üzerinden alacaksanız onlardan birini tercih edebilirsiniz.
  • ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Alacak kişiler belli ama bence ilk günden alınmaz bin TL lik bir indirimden bahsediyorlar Türkiye den alacaklar biraz daha beklesin bence yoksa kol gibi girecek kim alırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefon ekranın kasadan ayrılması sanırım kronik bir sorunmuş çünki abd de ki arkadaşım ile konuyu görüştüm ve store ile iletişime geçtiğinde kronik bir sorun olduğunu söylemişler başına böyle bir durum gelen sanırım bir tek ben değilim
  • güzel AR uygulama veya oyun tavsiyesi olan var mı? cihazın gücünü görelim
  • Turkcell 9 ve 12 taksit seçeneklerini getirmiş.
  • Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Teknosada pesin fiyatina taksit imkanı getirmis ama aylik faiz %2.79

Bence bu açıklanan fiyatlara alan çok çıkar. Satış rakamları rekor kırmaz ancak inanın alan çok olacaktır. Bu rakamlar benim gibi orta sınıf ve altı gelir elde edip 4 senede bir iyi bir telefon almayı planlayan ancak bunu yaparken de ince ince hesap yapanlar için büyük rakamlar. Android tarafında çok seçenek var ancak amiral gemisi telefonlara bile sadece 2 yıl güncelleme desteği verilmesi en büyük eksiklik. Son zamanlarda ios güncellemelerinden de şikayetlerin arttığını görüyoruz. Ancak apple bir telefonuna en az 5 sene güncelleme veriyor. Bu ise çok büyük bir artı. Bu yönden bakılırsa iphone xs ya da xs max in note 9 ya da mate 20 prodan fiyat olarak daha yüksek olması çok doğal ancak fahiş fiyat farkının olması çok anormal. Note 9 başlangıç fiyatı 6000 ise xs max de 8000-8500 civarı olmalı.

• Raydr1c kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak bunlar taksit degil tarifeye ek olarak ucrer bolunmesi ustune en az 1k koyuyor operatorlar bu da tam bir deli sacmasi

• 12gorkem12 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• makta06 M kullanıcısına yanıt
    Çok kez söyledim. Note 9 artık 1000 dolar değil. Note 9 ABD'de 700-800 dolar bandında satılıyor artık. Sadece ilk çıktığında 1000 dolardı. Samsung bunu hep yapıyor zaten. İlk çıktığında yüksekten satıyor bir kaç ay sonra indirim yapıyor. Note 9 yurtdışı fiyatı ile XS'lerin yurtdışı fiyatı arasında fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makta06

https://www.log.com.tr/apple-dan-iphone-xs-xs-max-ve-xr-icin-sasirtan-bir-adim-daha/
    İnandırıcı bir haber gibi gelmiyor. Şu an piyasadaki amiral gemilerinden en alınası telefon Xs Max.
    Neye göre? En alınası model diyemeyiz. Çünkü özellikler açısından bakınca çok daha iyi özelliklere sahip android telefonlar var. Fiyat olarak da çok daha uygun fiyatlı telefonlar var. Tasarım olarak bakıldığında samsung dışında diğer tüm firmaların orta ve üst segment telefonlarının neredeyse tamamı çentikli. Kaldı ki diğer bazı modeller yüz tanıma dışında ekrana gömülü parmak izi ya da arkada parmak izi de sunuyor. Batarya süresi desen onda da birçok telefon çok daha iyi performans veriyor. Belki uzun dönemde güncelleme desteği vs ile birlikte düşünürsek daha uygun fiyat olsa en alınası model olabilirdi. Android tarafı güncelleme desteğini 3 yıl ve üzerine çıkarırsa iphone nun hiçbir esprisi kalmayacak. Ayrıca çentik modeli 2019 da tarihe karışacak gibi duruyor. Çentiksiz ekrana gömülü parmak izi olan tam ekranlar geliyor. Bence apple fiyat politikasını ciddi anlamda gözden geçirmeli.

• Ingiltere de kac paund bilginiz var mi? Xs max 64gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam birşey danışmam gerek yardımcı olursanız sevinirim abd den aldığım xs max MT5C2LL model telefon ekranı kasadan ayrılıyor yani kalkıyor büyük ihtimal ile üretim hatası apple sitesine grip garantisini sorguladığımda aşağıdaki şekilde garantisi var diyor bu sorunu garanti dahilinde çözmek için cihazın illa abd ye mi gitmesi gerek yoksa buradaki servislerden de çözebilirmiyim??? yardımcı olursanız sevinirim
    Satın Alma Tarihi Geçerli

Telefonla Teknik Destek: Etkin
    Ürününüz telefonla teknik destek almaya uygundur.
    Tahmini Sona Erme Tarihi: 20 Ocak 2019
    Onarım ve Servis Kapsamı: Etkin
    Ürününüz uygun donanım onarımları ve servis için Apple'ın Sınırlı Garantisi kapsamındadır.
    Tahmini Sona Erme Tarihi: 22 Ekim 2019
    Apple'ın ürününüze yönelik garanti kapsamı hakkında bilgi edininyeni pencerede açılır
  • Apple fiyatları cuma 10:00 da mı açıklayacak? X öyle açıklanmış sanırım.

• MIUI Türkiyeyoutube
    Nubia X Kutu Açılışı Ve Ön İnceleme | Türkiye'de İlk! | Çift Ekranlı Süper Telefon Elimizde
    https://youtu.be/fJAXjc5q4_w

Çinli markalar apple ve samsung u geride bırakıyor.

• https://www.log.com.tr/turkcell-12-taksitli-iphone-xr-iphone-xs-ve-iphone-xs-max-fiyatlarini-acikladi/

Turkcell fiyatları açıklamış. Gel de bu fiyatlara alma!

• Kapış kapış gider heralde artık

• Xs Max 64 gb space gray sıfır yurtdışı (Almanya) cihaz satılıktır ilgilenen pm atabilir

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.