Şimdi Ara

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.494
Cevap
118
Favori
1.114.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam gürcistana kimlikle geçiliyor zaten pasaporta gerek yok.kayıt içinde yurt dışından gelen herhangi biri oluyor 120 günlük süresi var kişinin geldiği günden itibaren öyle biliyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rikudou kullanıcısına yanıt
    Hocam abd den alınma cihaz zaten 6600 tl ediyor benim tercihim en fazla 900 1k kar koyulunca alınır yani 7.5 ten yukarı almak saçma hadi 8 olsun en kötü tabi bu abd den alınma cihazlar için çünkü diğer cihazlar daha pahalıya alınacak ve kar koyunca daha pahalı oluyor zaten tr fiiyatına yaklaşıyor ozaman tr den almak daha iyi 2 yıl garantiside oluyor.yani abd den alınmış cihaz varsa en fazla 8k verilir yoksa almak saçma tabi benim düşüncem bu.hemen atlamamak lazım biraz bekleyince makul fiyatlara mecbur düşecek yoksa cihazlar elde patlar ve önümüzde black friday var

• quote:

Orijinalden alıntı: dudepostal

Benim elime telefon henüz geçmedi, arkadaş Amerika'dan 18 ekimde getirecek. Önceden kayıt yaptırmam sorun olur mu bir fikrin var mı acaba ? 4 ekimde yurtdışı giriş sürem doluyor. Bir de 2 imei dediğin gibi kabul etmedi. ekrana tuşlayınca çıkan imei kutudaki ilk imei mi yoksa 2. mi ?
    ne kadar sürede kayıt yaptırabiliriz ?

bn 21 ağustos ta giriş yaptım arkadaş kasımda gelicek 3 ay diye biliyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgty1212

Hocam gürcistana kimlikle geçiliyor zaten pasaporta gerek yok.kayıt içinde yurt dışından gelen herhangi biri oluyor 120 günlük süresi var kişinin geldiği günden itibaren öyle biliyorum hocam
    Evet ama işte pasaportla gitmesini istiyorum işletmek için olmuyor mu kabul etmiyor mu pasaport?
  • cgty1212 kullanıcısına yanıt
    Hocam ABD den bizzat kendim aldım 6600 tl etmiyor 1100 dolar + 100 dolar vergisi var 7500 tl ye geliyor Türk lirası ile

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Eder hocam niye etmesin 😀

• Fthklcksr F kullanıcısına yanıt
    Hocam taz free olayı yok mu ülkeden öıkarken ödediğiniz vergiyi geri alıyosunuz tax free cihazlarda gürcistanda öyle kapıdan geri çıkarken ödediğiniz vergiyü geri veriyor

• cgty1212 kullanıcısına yanıt
    Hocam ABD nin büyük çoğunluğunda vergi iadesi Yok

• quote:

Eder hocam niye etmesin 😀
    He onu sordum. O zaman sorun yok :) Pasaporta işletmek için kardeşimi Gürcistan'a tatile göndercem de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 26 Eylül 2018; 21:55:7 >
    Hahah hocam 2 gün sonra gürcistana geliyor tax free aldırmayı unutmayın vergi iadesi için 9k ya geliyor tam 3850 lari ediyor gürcü parası ile Amerikadan ayarlayanazsam uygun fiyata gürcüden alacam.

9k ya gelmesinin nedenide tl nün lariye karşı değer kaybetmesi önceden tl daha değerliydi bundan 3 4 ay önce 1.5 tl ydi lari şimdi 2.34 2 nün altına dülmesi halinde mesela 2 ye düşse lari 3850x2 den 7700 ediyor belki ben beklerim hocam biraz yada dayanamam gider alırım 😀

• quote:

Hocam taz free olayı yok mu ülkeden öıkarken ödediğiniz vergiyi geri alıyosunuz tax free cihazlarda gürcistanda öyle kapıdan geri çıkarken ödediğiniz vergiyü geri veriyor
    Ben var diye biliyorum tax return ama zahmetli olabiliyor.

Tax almayan eyaletlerden alirsaniz hic vergi odemiyorsunuz

Delaware eyaleti ny nj vs dogu eyaletlerinin alisveris cennetidir ozellikle black friday-Christmas doneminde eyalet nufusu uce katlanir.

Apple iPhone XS / XS MAX [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 26 Eylül 2018; 22:19:43 >

Geriye dönük 120 gün içinde yurda giriş yapmış tüm pasaportlara işletebilirsiniz. Eğer netten falan kayıt hakkı satın alacaksanız dikkatli olun.. Bazen sıkıntı yaşanıyor.

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    21 Aralık son kayıt gününüz.

• Bendede xs 64 gb gold var , telefonda konusurken ahizede arada cızırtı oluyor , apple hattan olabılır dedi ama kulaklıkta yok , garantide belli değil , böyle bi sorun yasayan varmı , cızırtı galiba tüm iphonelarda kabus bi sorunmuş yaygın

• Ricky3438 R kullanıcısına yanıt
    Hiç karşılaşmadım. (XS max, 256 Gold, A1921)

• TEASER1 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEASER1

Hiç karşılaşmadım. (XS max, 256 Gold, A1921)
    Hocam bu modelde garanti yok dimi TR de
  • atrin kullanıcısına yanıt
    Ben spigen'den iphone x için olan kılıflardan aldım ve telefona tam olarak uydu. Zaten x ve xs arasında ölçülerde hiç bir fark yok. Spigen sitesinde göreceksiniz zaten x için olan aynı kılıf xs için 30 tl gibi daha pahalı oluyor. Aynı kılıfa hiç boş yere daha fazla para vermeye gerek yok. O yüzden x'e uyumlu kılıflardan alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEASER1

Telefonda iki adet numara var, fakat *#06# kodunu tuşladığımızda ekrana bir numara çıkıyor. Ayrıca, kayıt etmek istediğimizde zaten iki IMEI numarayı yazınca kabul etmiyor. *#06# Kodunu tuşladığında ekrana çıkan IMEI ile sorunsuz kayıt yapabilirsin, Benimki de Amerika cihazı. O şekilde kayıt ettim.
    Peki *#06# Yaptıgınızda kutudaki hangi imeiye denk geliyor? kutunun en altındaki imei/meid yazan imei mi? imei 2 yazan imei ile mi işleşiyor?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.