< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone XR [ANA KONU] (312. sayfa)

-
-
Önerimdir. 3500 olanı almayın hocam
Orjinal mah değeri neyse ondan alın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Spigen olmasından kaynaklı bir durum o
Orjinal iphone hızlı şarj başlığı ve kablosuyla şarj ediyorum 1:20 saatte tam şarj oluyor
Hiççç bir fark yok hocam. Youtube girin bir ton test var bunla ilgili. canlı kanlı kanıtlı testler
15.4.1’e güncelleme yaptım bakalım nasıl olacak.
Neden? Ben 1 yıldır 3500mah olanı kullanıyorum bir sıkıntı yok. Şarj gözle görülür derecede daha iyi orjinal kapsiteye göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce mah değeri fazla olan bir deji batarya kullanmıştım sorunlarla karşılaşmıştım o yüzden öyle yazdım
Fark olursa sonuçları yazın lütfen
Anladım, fark neden kaynaklanıyor biliyor musunuz acaba? Batarya bildiğim kadarıyla 15w elektrik alıyor, spigen 27w , apple orijinal şarj aleti 20w güç veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X ve 8 bariz se ye göre hantal ve yavaştı xr bir nesil yeniydi işlemci sanırım farkı daha az olur büyük olasılıkla
Açıkcası tam neden öyle olduğunu bilmiyorum fakat orjinal iphone şarj başlığı kablosu alıp kullanmanız daha iyi olacaktır.
Bi tık daha iyi gibi. Ama 15.3.1 gibi değil maalesef.
Ben de Spigen Steadiboost 27W adaptör, Anker Powerline Select kablo ile kullanıyorum. 2 saati bulmuyor hocam.
Apple'a giriş yapacağım. Yeni kasalar hiç hoşuma gitmiyor. Eski ekranda tek tuş tasarıma bayılıyorum çok muazzam. Ve telefonda aradığım sadece 5.5inç olsun arama yapsın,whatsappa girsin, sosyal medyaya girsin.
Var mıdır önerileriniz?
6s plus - 7 plus - 8 plus falan çok hoşuma gitti sizce hangisini almalıyım?
-
illada tuşlu diyorsanız se2022 büyük ekran istiyorsanız 8plus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirce03 -- 5 Nisan 2022; 23:33:22 >
Teşekkür ederim. Tuşlu tasarım çok hoşuma gidiyor. Bir bakayım 8 plus'a,eğer hoşuma gider ise. Çoğu kişi şayumi al arkana bağ yaw dediği için iPhone'a yabancıyım. Hep xiaomi baktım. 😃
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam dün arkadaş ile oyun oynarken Pubg 60 FPS de takılma yaşadığını söyledi. Önceden yoktu fakat2 gündür filan bu şekilde onda. Kendi kullandığım SE 2020 ise 60 FPS HDR'de oyunda takılma bile olmuyor. Oyundan kaynaklıdır ama güç olarak bir tık fark var gibi.
-
Doğrudur abi, sonuçta bir nesil eski cihaz
-
Tanıdık telefoncu varsa deji alıp, telefoncuda taktırmak daha iyi olur. Telefoncudaki bataryalar iyi olmuyor.quote:
Orijinalden alıntı: onee
Merhaba arkadaşlar dün maddi sıkıntılardan dolayi 12pro max ve iphone 7 plus telefonumu satıp xr’a geçiş yaptım. Telefon garantisi bitmis ve pil sağlığı %80de. Fotolarini koyduğum gibi batarya degisimi Yapmayi düşünüyorum çünkü max 2,5 saati görebiliyorum. Oneriniz nedir? Harici deji batarya almak mi? Telefoncu ya batarya degistirtmek mi?
[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles
/987363/64f0f742-118d-4b5a-bbd2-5a842783c2c3.png[/simage]
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X