Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.467
Cevap
77
Favori
413.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet bu cam olayını bir yerde daha okumuştum. Peki size de sorayım sessize alma tuşu çok sert mi yoksa dokununca oynama var mı? Herkese soruyorum Kusura bakmayın sıkıntı varsa değişim talep etcm yeni aldım çünkü o yüzden az bu para değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cann88 C kullanıcısına yanıt
    Çok azıcık oynuyor ama sesliden sessize veya sessizden sesliye alırken sert ve bir çıt sesi geliyor.
  • Cann88 C kullanıcısına yanıt

Sürüm 14.5 . O tuş sallanması normal kullandığım tüm modellerde öyleydi özellikle seslide iken elinizi değdirdiğinizde daha çok sallanır .

• samuray_x S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim sanırım genel olarak herkeste öyle değisimlik bir durum yok o zaman.

• usame_kaya U kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim tekrardan. Rahatladim şimdi. Uğraşmak istemiyordum çünkü şu pandemi süresince.

• Merhabalar , bir yıldır Iphone Xr kullanıyorum gayet memnunum fakat son dönemde bir konu canımı sıkıyor, ekranın üst köşelerinde beyaz zeminde görülen sarı hareler oluştu, sebebini bilen var mı? Cihaz ne düştü ne bir yete çarptı gözüm gibi bakıyorum.
    Teşekkürler
  • sgüney S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam belki çok ısındığı için ips ekran gereği sararmış olabilir yada ısıya mı maruz kaldı?garantisi varsa servise götürün ekran ellerinde varsa aynı gün değiştirip verirler
  • xhakan23 X kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkürler, valla dedim ya gözüm gibi baktım diye , ne sıcağa maruz kaldı ne düştü. Ben dediğiniz gibi vereyim garantiye. Benim gibi biraz titizse insan çok batıyor gözüne.
    Aynı durumu bende yaşadım hocam bende çok titizim sizi çok iyi anlıyorum :)
    Fazla ısınma sebebi ile ekran ile cam arasındaki OCA denilen madde sararma yapıyor. Garanti dahilinde ekran değişimi yapılır.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, kapanma bitsin Egemek’ e götüreceğim hemen.
    Apple ile iletişime geçin isterseniz. Kapıdan kargo ile aldırabilir cihazı.
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şansımız varsa harika olur, arayayım. Beklemeden hallolur en azından.
  • Hazır konu hareketlenmiş iken ben de merak ettiğim bir konuyu sorayım. Video kaydı esnasında hareket halindeki iken nesne, zemin vb objeler üzerinde ışık tonu değişiyor. Kısa süreli parıldama gibi sanırım. Tam nasıl olduğunu tarif de edemiyorum. İnternette örnek videolar buldum. Rica etsem kontrol edebilir misiniz?

Aşağıdaki videoda bahsettiğim olay gökyüzü için bariz belli oluyor.

Örnek video :https://www.youtube.com/watch?v=z8y_BeYR-B8&feature=youtu.be

Bu videoda da zemine dikkat edin.

İkinci örnek video :https://www.youtube.com/watch?v=Hq24Q5jQZGE&feature=youtu.be

• Şuan alınır mı? Hepsiburada da kampanya ile 6100, adaptör ve kulaklık dönüştürücüyü de ekleyince 6375tl oluyor. Iphone 11 ile arasında 1200tl var ve bu fark benim için büyük bi fark.

• 789turgay 7 kullanıcısına yanıt

Ben her şeyinden çok memnunum bu cihazın. Alalı bir sene oldu kasma, donma , yavaşlama olmadı. Kamerası da çok güzel benim için. Zaten iPhone 11 ile bu telefon arasındaki belirleyici fark ultra geniş açılı kamera lensi. Ona ihtiyacınız yoksa hissedeceğiniz herhangi bir fark yok iki cihaz arasında. Bence gayet de alınır bu fiyata.

• 789turgay 7 kullanıcısına yanıt
    Cihaz şahane ancak ben yine de fiyat farkına kıyasla 11’i tavsiye ederim.

İkinci kameraya ilaveten gece modu var. Bu XR için bir eksiklik.
    XR 4K60FPS’de stabil video çekemiyor. 11 çekebiliyor. 4K30 FPS yeterli derseniz sorun değil.
    Daha hızlı bir işlemci var.
    Daha güncel bir cihaz olduğu için ömrü XR’dan biraz daha fazla olacak.
    İkinci elde daha değerli. Çok popüler bir cihaz hâlâ.

Bu seviyeye çıktıktan sonra bence parayı denkleştirmek için alımı öteleyin. Ben de XR kullanıyorum ve çok memnunum ancak sizin gibi bir tutar için 11’den vazgeçip XR aldım. Şimdiki aklım olsa 11 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnReesee

Ben her şeyinden çok memnunum bu cihazın. Alalı bir sene oldu kasma, donma , yavaşlama olmadı. Kamerası da çok güzel benim için. Zaten iPhone 11 ile bu telefon arasındaki belirleyici fark ultra geniş açılı kamera lensi. Ona ihtiyacınız yoksa hissedeceğiniz herhangi bir fark yok iki cihaz arasında. Bence gayet de alınır bu fiyata.

Ben de böyle düşünmüştüm, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Cihaz şahane ancak ben yine de fiyat farkına kıyasla 11’i tavsiye ederim.

İkinci kameraya ilaveten gece modu var. Bu XR için bir eksiklik.
    XR 4K60FPS’de stabil video çekemiyor. 11 çekebiliyor. 4K30 FPS yeterli derseniz sorun değil.
    Daha hızlı bir işlemci var.
    Daha güncel bir cihaz olduğu için ömrü XR’dan biraz daha fazla olacak.
    İkinci elde daha değerli. Çok popüler bir cihaz hâlâ.

Bu seviyeye çıktıktan sonra bence parayı denkleştirmek için alımı öteleyin. Ben de XR kullanıyorum ve çok memnunum ancak sizin gibi bir tutar için 11’den vazgeçip XR aldım. Şimdiki aklım olsa 11 alırdım.

Zaten hepsinin arasında aynı farklar var. Biraz daha iyi işlemci, daha iyi kamera ve bir kaç süslü özellik. Bunun sonu yokki, zaten Se den zorla bütçe yükseltiyorum. 11 alan az daha koyar mini alır, onu alan az daha koyar 12 alır gibi gider bu iş.

• 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.