Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.235
Cevap
131
Favori
842.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11.3 bekleyebilirsin istersen ancak 11.3 ile birlikte DFU şeklinde kurulum yaparsan daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

11.3 bekleyebilirsin istersen ancak 11.3 ile birlikte DFU şeklinde kurulum yaparsan daha sağlıklı olur.

Dfu dediğiniz itunes üzerinden güncelleme dimi peki nasıl yapıcaz bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkans kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dediğiniz gibi telefon bal gibi de dar ve küçük.

Çentik kısmı atıl kaldığı için zaten uzunluk hiç bir işe yaramıyor.

Videolar küçük, oyunlar küçük..

Aldığıma pişman oldum sırf ekran yüzünden, aman orada kalsın true tone ekranı da oled ekranı da zaten hiç bir farkı yok.

Telefonu satılığa çıkarttım, sattığım gibi hemen plus yapıştırsam değme keyfime

• major24 M kullanıcısına yanıt
    iPhone ön kamera olarak dar açısına rağmen(Pixel2XL hariç) en iyi selfie kamerası diyebiliriz Arka kamera da ise aslında note 8 çok iyi ama düşük Işık’ta saçmalıyor iPhone düşük ışıl olarak daha önde

• berkans kullanıcısına yanıt
    Merhabalar beyefendi, önceden yazdıklarınızı biliyorum. Bu telefonun inch cinsinden boyutu 5.8 değil mi? plus'lar ise 5.5 inch, bu konuda sorun yok değil mi ? Yukarıdaki çentik kısmınıda çıkarırsak 5.5 olsun diyelim. "INCH" cinsinden plus model ile aynı ekrana sahip. İsterse yatayda 1 tane bahsettiğiniz noktalardan olsun. Plus model ile birebir aynı boyutta bir ekrana sahip olduğundan bahsetmedim, laf sokma çabanızdan zaman kalsaydı eğer farkedebilirdiniz :) Ekranın "plus" modele göre dar olması beni rahatsız etmiyor ancak sizi ediyor anladığım kadarıyla (ya da iade edenleri), doğal olarak ekran darlığı "kişisel" bir problem. Benim açımdan bir sorun yok kullanabiliyorum. Plus isteseydim gider plus alırdım ya da seneye çıkacak olan çentikli plus modelini alırdım. Eğer yazdıklarımı anlamak için okusaydınız; kastımın, cihazın plus ile aynı ekran boyutuna sahip olması değil, "plus kadar büyük" bir ekrana sahip oluşundan bahsettiğimi anlardınız. Bu yazdıklarım ne sizin yazdıklarınızı doğrular, ne de benimkini. Sahip olmak istediğim ekranda buydu zaten. Model olarak 4.7inch, rahat taşınabilir aynı zamanda da "inch bakımından" plus model kadar bir ekrana sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurgti

Eylül 2014'ten bu yana, yani ClearCoat olduğu günden bu yana kullandım. CC ve Zagg arasında fark yok, ya da ben hissedemedim :)

Her seferinde bir hevesle kaplatıp, 1 ay sonra sararınca tiksinip çıkarıp kenara koymuşumdur.

Dediğim gibi en son 8 Plus çıktığında kaplattım, 2 gün sonra köşeler kalkmaya başlayınca tiksindim yine.

1 hafta veya 2 hafta içerisinde, oluşan hatalardan ötürü tekrardan yeniliyorlar ama her dakika onun peşinde mi uğraşacağım :)

Ben ürünün 1 ayda sararmasından şikayetçiyim (belki de benim kullanımımla alakalı olabilir).

Sorunsuz kullanan arkadaşlar varmış referans olarak. Ama kullanıma da bağlı tabi ki.

Mesela; annemin cihazında henüz sararma yokken, babamın cihazı daha kötü durumda :)

şuanda iphone x için satan bi yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DagustuN

Yorumunuz için teşekkür ederim.. Dediğiniz gibi bende daha önce iPhone'nun bütün modellerini kullanmış ve çabucak sıkılmış birisi olarak tercihimi Note8'den yana kullandım, bir kaç saat önce satın aldım. Hızlı şarj adaptörü ve AKG kulaklıklar kutudan çıktı zaten, ek olarak kablosuz şarj pedi ve ekran koruyucusu hediyesiyle 4499'a geldi. Hayırlısı olsun artık :)

Nerden aldınız ?

Büyük mağaza ve samsung.com da 5500 TL Fiyat. Ayrıca hediye de yok .

Hayır yani 5.500 yeterli bir fiyat değil 6250 olmalıydı ki rakibini yakalasın :) geçsin o ne öyle ezik gibi 5.500 e telefon mu olur ?
  • Arkadaşlar VoLTE var degil mi bizim telefonlarda, hattım Vodafone aramadaki ses özelliklerini aktif ettim . Herhangi bir bildirimi yok ama aktifdir degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

Orijinalden alıntı: mkyb

quote:

Orijinalden alıntı: iron4233

Ben telefonu suyu çıkasıya kadar kullanırım😂 heves için zırt pırt yıllık telefon değiştirenlerden değilim.

LG yi 3,5 sene kullandıysam X i kırılıp kaybolmazsa 6-7 sene rahat kullanırım diye düşünüyorum. iOS a geçme sebebim eşime 6s aldık 2 senedir tık yok hala gayet seri. Sadece pil sorunu yaşadık iOS 10 geçtiğinde onda da sağolsun apple garanti bitmiş olmasına rağmen ücretsiz değiştirdi. Ben iOS u da iPhone u da sevdim sadece market play store kadar zengin değil

6-7 sene imkansız. Kullanacağınız süre maksimum 5 yıl. Apple cihazlarına çıktığı yıldan itibaren 5 yıl destek sunar.

Zaten ilk 2 yıldan sonra hem bataryası ölüyor hemde Apple güncellemeler ile bilerek kastıyor. iOS platformunda yeniyseniz zorunlu olmadıkça güncellemeyin derim.

neden 6-7 sene imkansız dediniz anlamadım.
    isteyen 10 sene bile kullanır, yapmayın son güncellemeleri istediğiniz kadar aynı hızda kullanın.
    iphone 5 modeli bile ios 10'a kadar güncelleme aldı ve hızlı çalışıyordu. 2012 model telefon.
    etrafımda nadirde olsa 4 veya 4s kullananlarıda görüyorum. aynı performansı beklemesenizde kullanan kullanır.

ben iphone x kullanıcısıyım bu arada. 5 yıl çok rahat götürür telefon diye düşünenlerdenim. he bu sırada değiştiririm değiştirmem bilemem. bu kasa çok hoşuma gitti ve farklıydı. bakalım apple'ın bundan sonraki telefon model süreci nasıl gidecek.
    6-7-8 modelleri kasa olarak birebir aynıydı çünkü.

Siz güncelleme yapmasanızda App Store'daki uygulamaların istediği en düşük iOS sürümü değişiyor. Apple bir nevi güncellemeye zorunlu bırakıyor.

• Apple Store'dan alıp memnun olmayanlar geri iade etmek isteyenler varsa 20 Ocak'a kadar iade edebiliyorlar. Ben alırken o tarihi vermişlerdi. 14 gün değil, 20 Ocak tarihini vermişlerdi.
  • Merhaba, İphone X alacaktım ama bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim.
    Elimde kutusundan çıkartılmamış, Spiegen marka;
    1 adet Rugged Armor Mat Black Kılıf
    1 adet Hybrid Armor Silver Kılıf
    2 adet (2X pack )9h Screen Protector var.
    Dışarıya vermektense buradaki arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.
    Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troyadabiradam -- 8 Ocak 2018; 14:27:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

Arkadaslar

Yeni yazılımdan sonra kısayoldan (yani control centerdan) wi-fi kapatılmıyor sadece baglantıyı kesiyor sonra otomatik geri baglanıyor. Sizdede aynımı durum

Yarına kadar bağlantı kesiliyor diye yazıyor.
  • izzard İ kullanıcısına yanıt
    Media Markt'ten aldım. Sık sık gider çeşitli incelemeler yaparım orada teknolojiyi takip etme amaçlı. Zam söylentisini duymuştum. Orada çalışan arkadaşları tıklattım biraz. 6-7 stok kaldı sonra fiyat artıyor galiba dediler. Bende hoşuma giden orkide grisini satın alacağımı söyledim, hediye ayarlayın falan diyince çocuklar sağolsun sürekli müşterisi olunca ayarladılar. Ancak ekran stickerı çok hoşuma gitmedi, kenarlarıda oval tam kaplıyor ama dokunmatik olumsuz yönde etkileniyor şuan.

Bu arada önce Samsung'un kendi mağazasına gittim, stok yok diyip satmadılar.

• Arkadaşlar garip bir soru soracağım. Bildiri gelince bakıyorum ekranı kapattıktan biraz sonra sanki yeni bildirim gelmişte bakmamışım gibi tekrar bakıyorum ve çelişkide kalıyorum acaba bakmışmıydım bakmamışmıydım diyorum. Bildiri sesinden kaynaklı hipnotik bir etki mi anlamadım gitti. Siz de oluyor mu yoksa alışma süreci mi yaşıyorum.
  • bilgincevre B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, MediaMarkt Mall of İstanbul'dan..

• Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Kamera çıkıntısına bakacağına özelliğine bak. Beğenmemek için bakarsan her telefonda bulunur bir şeyler. 5 yıl sonra hepsi iğrenç olarak kalacak aklımızda, nasıl kullanıyormuşuz diyeceğiz. Bende ilk gördüğümde pek beğenmemiştim alıp kullanınca hoşuma gitti. Alıp kullanacaksınız sanki evlenmeye kız bakıyorsunuz.
  • quote:

Media Markt'ten aldım. Sık sık gider çeşitli incelemeler yaparım orada teknolojiyi takip etme amaçlı. Zam söylentisini duymuştum. Orada çalışan arkadaşları tıklattım biraz. 6-7 stok kaldı sonra fiyat artıyor galiba dediler. Bende hoşuma giden orkide grisini satın alacağımı söyledim, hediye ayarlayın falan diyince çocuklar sağolsun sürekli müşterisi olunca ayarladılar. Ancak ekran stickerı çok hoşuma gitmedi, kenarlarıda oval tam kaplıyor ama dokunmatik olumsuz yönde etkileniyor şuan.

Bu arada önce Samsung'un kendi mağazasına gittim, stok yok diyip satmadılar.

Güzel hocam güle güle kullanın.

• Valla kim ne derse desin ben gayet memnunum X ten. Spigen kılıf ile kullanıyorum ekran cam filmi birebir tam kapatan bulamadım. Komple cam gibi olan var baseus un onu takacaktım eleman sağolsun hocam kılıfı takıp çıkarırken bu da çıkar haberiniz olsun dedi bende taktırmadım. Normal ince kılıflarla sorun Olmaz ama bu tarz kenarı çıkıntılı kılıflar da sorun olur sesi. Normal 10 liralık kılıfı takmak da istemiyorum zaten 3 gün sonra sararacak ve hiç koruma sağlamıyor. Spigen kılıflar hem arka kamerayı hemde telefonu yüz üstü koyunca ekranı sürtünmeye karşı koruyor

• quote:

Merhaba, MediaMarkt Mall of İstanbul'dan..

nasıl bir kampanya o bende almak isterim o fiyata.

mediamarkt güncel site fiyatı 5499 fiyatta yanlışınız olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgincevre -- 8 Ocak 2018; 16:48:39 >
  • eediz kullanıcısına yanıt
    İstanbul / Beylikdüzü - Marmara Park AVM - Fast Food katında standları var..

Şişli’de Cevahir AVM’de de vardı, 1 kez gitmiştim, duruyor mu bilmiyorum..

• 
Sayfa: önceki 268269270271272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.