Şimdi Ara

Apple iPhone 16e [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bursali46 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.776
Cevap
110
Favori
131.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Al geç:) Teknoloji magazlarinda vakit oldugu kadar kurcalayip deneyimle derim:) Note 9 var annem kullaniyor 60 hz olsa gerek hiçte 60 hz gibi değil o yüzden bir değil gibi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün magazada 16 e yi inceledim yanında 15 vardı kameralarda aman aman fark yok. Ekran hızı da ikisinde aynı gibiydi. Beğendim ben yarın alacağım gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Ekran ikisi de 60hz hocam. Dinamik ada olayı 15 in tek artısı bence

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum onu hocam.
    Kamerayi inceledim biraz üzmez bence kamera.

• Mari Lwyd kullanıcısına yanıt

Ultra geniş açı yok

Bu uzebilir

• cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    Manzara fotoğrafı cok cekiyorum.

• ultra geniş açı kameranın kalitesi ana kameraya göre çok düşük zaten bu yok diye birşey kaybetmezsiniz. tamamen gereksiz bir kamera

• hayloft H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben katilmiyorum bu gorusune kamera kalitesinde bariz fark olsa kamera gecisleri arasinda hissederdik ki ben kullanmis oldugum 12 cihazimda hicbir fark hissetmiyordum yani o is gunluk kullanimda bir fark yaratmiyor he sen sensor boyutudur vs diyorsan evet ama dedigim gibi gunluk kullanimda arada cok buyuk bir fark yok ve gercekten gerekli ben cok aradim bircok senaryoda genis aciyi ihtiyac oluyor hele ki alismissan eskiden.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl bir pil performansıdır ya 😅 Cihaza her yönden hayran kaldım gerçekten

• Apple iPhone 16e [ANA KONU]
    30 saniye gece çekimi

• Bossman1632 B kullanıcısına yanıt
    30 saniyeye nasil ayarladin hocam kendi uygulamasinda mi yoksa baska uygulama ile mi

• mfurkanberk M kullanıcısına yanıt
    Kendi uygulaması. Telefonu sabit bir yere koyup süre ayarını en sağa çekmek lazım. Sabit tutunca otomatik olarak 30 saniye geliyor

• vatana gidip elimdeki iphone 12 ile degis tokus yapmak istesem, kredi kampanyasindan faydalanabiliyor muyum ve elimdeki cihazimi hemen o an mi teslim etmem lazim? yoksa yeni cihazi aldiktan sonra 1 hafta icinde magazaya gotursem veya kargolasam olur mu

• axlrose. kullanıcısına yanıt
    Ben hanımın telefonunu eski usul , itunes ile yapacağımı sandım. Ama yeni cihazı açar açmaz, eski iphone nakli yapmak istiyormusunuz diye seçenek çıktı, aynı apple watch gibi bir kum şifresi çıktı ve 15/20 dakika sürmeyen işlem ile temassız ve kablosuz bire bir aktarım oldu. Sonra sadece sim kartı takmak yetti. Klon olarak eski telefon duruyor boşta.

En azından bu kısmını kesin dille anlatmak istedim.

• Arkadaşlar 128 GB alanlar ilk depolama alanı ne kadar kalıyor? 100 GB dan aşağı mı başlangıç? Karar veremiyorum 128 GB alsam fiyat iyi, 256 alsam 50 bine çıkıyor, o rakama çıkınca da iPhone 15 almayı düşünüyorum kararsız kaldım, ilk cihaz açıldığında kaç gb ile açılıyor?

• aliseller A kullanıcısına yanıt
    100 GB diyorlar.

• aliseller A kullanıcısına yanıt

Ortalama ios 18, sistem verileri 8gb yer kaplıyor hocam.

• Hepsiburada iPhone 13 için değiş tokuşta 27440 veriyor. En fazla burası mı veriyor? Bu yöntemi kullanıp 16e alan var mı acaba

• agresif37 A kullanıcısına yanıt
    hocam bende biraz araştırdım şuanda en yüksek hb veriyor gibi.16 e nin fiyatı acaba biraz daha geriler mi

• Bu cihazın bence tek eksiği güzel bir ana kamera sensörü, 15 ya da 14'teki ana sensör bunda da olsaydı güzel olurdu.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.