< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 11 Temmuz 2024; 19:45:28 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (656. sayfa)

-
-
Sizdeki cihazın model numarası ne hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim telin yine ekranın sol kısmı basmıyor.
klavyeyi sağa dogru küçüttüm de idare ediyorum.. yani rakam ve harf geçiş ayarının tam üstü basmıyor
üst köşe basmıyor ,onuda ekranı yan çevirip yapıyorum
sol dip kenar yukarıdan aşağıya basmıyor.
daha öncede bu sorunları yaşamıştım..sıfırlama , reset ve yazılımı güncelleme ile çözmüştüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 11 Temmuz 2024; 23:16:48 > -
Model : iPhone SE 2020 (64 GB)
Cihaz Türkiye Apple’den satın alınma ve üzerinde son IOS yazılımı yüklü.
Ama ne gariptir ki ; menüde eSIM yükleme ile ilgili bir detay gözükmüyor…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 12 Temmuz 2024; 9:24:44 >
şu yönergeleri deniyiniz
https://devices.vodafone.com.au/apple/iphone-se-2022-ios-15-4/getting-started/activate-esim/
-
Tekrar yazayım :
Bahsedilen yöntemlerde sürekli “ eSIM Ekle “ satırından tarif ediliyor.
Mesela linkini verdiğiniz videoda da “ Add eSIM “ satırı ile devam ediyor işlem.
İyi güzelde zaten benim derdim menüde “ eSIM Ekle “ seçeneğinin gözükmemesi.Gözükse iş bitecek…:)))
pardon
o zaman farklı model iphone SE mi var ? acaba gibi insanın aklına sorular geliyor. veya güncel yazılım vs ile ilgilimi?
-
-
iPhone se 3.nesil 128gb A15 işlemcili telefonumu satmaya karar verdim buradan ulaşabilirsiniz
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-gibi-iphone-se-3.nesil-128gb,a15-bionic-1184287130/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
He alırlar bu fiyata yenilenmişi :)
SE 2020 iOS 15.4 işler yolunda
Düşük iOS kullananlar kullanmaya devam etsinler
https://ios.cfw.guide/installing-trollstore/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 24 Temmuz 2024; 12:42:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonunuzun Ayarlar-Hücresel bölümünde “ e-SIM Ekle “ seçeneği olup olmadığına bakar mısınız ?
Bendeki menüde öyle bir satır yok ve e-SIM ekleme yapamadım çünkü…
Aktif var ekleniyor ekleyecekmiş gibi denedim
ayarlar hakkında da imei2 no da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 24 Temmuz 2024; 16:23:47 >
Benim menüdeki Hakkında bölümünde de 2 tane IMEI no gözüküyor ama derdim o değil.
Bendeki Hücresel bölümünde “ e-SIM Ekle “ satırı çıkmıyor ne hikmetse…
-
Var mı güncellemeyi gerçekleştiren? iOS 17.6'dan sonra iOS 18 gelecek ise son defa yapılabilir belki de..
-
Dokunmatik sorunum ekran arızasındanmış, ekran alıp taktım şimdi sıkıntı yok.
Bir ayar soracağım , ben bulamadım.
Kilit ekranda sağdan sola ekranı kaydırdığımda kamera açılıyor bu kısa yolu nasıl iptal edebilirim acaba . Cebimde olmadık anda kamera açılıp duruyor da.
Temiz 2. el alıp deji batarya taksak günü çıkarır mı acaba?
-
çıkarır ben kullanıyorum deji memnunum
-
Kilit ekranda sağdan ekranı kaydırınca kamera açılıyor bu kısa yolu nasıl iptal edebilirim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz006 -- 20 Ağustos 2024; 15:47:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X