Şimdi Ara

Apple iPhone SE (2. nesil) [ANA KONU] (658. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.253
Cevap
131
Favori
751.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 18 için genel yorumlar artıları olsa da daha çok yolu var stabil sürüm için gibi. O yüzden bir süre 17 de kalmaya devam edeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cihazda 16.7.2 yüklü, 17.7 kullanılabilir bildirimi var.

18 in stabil sürümünü bekleyip direkt o sürüme mi geçmeli yoksa 17.7 kullanılabilir bir sürümse o sürüme mi geçmeli? Ne tavsiye edersiniz? Pil sağlığı %77

• s1LENT kullanıcısına yanıt
    Dostum ben 87% sağlıkla 18.0 sürümündeyim 18 güncellemesinden sonra sıfır kurulum yaptım şu an hiçbir sorun yaşamıyorum. Başımızın belası pil tüketimi meselesi de bir tık daha iyileşmiş gibi.

• Guest-978ADB0EF G kullanıcısına yanıt
    SE üzerine IOS 17 için sıfır kurulum yapmayı tarif eden basit bir video yada açıklayıcı bir bilgi var mı ?

Çünkü bir SE kullanıcısı olarak IOS 18 yüklemek istiyorum ama yükleme öncesi telefonuma sıfır kurulum yapmam mı mantıklı olur yoksa eski sürüm ( yani kullandığım IOS 17 ) üzerine direk mi kursam hâlâ kararsızım.

Hangisi mantıklı olur ?

• merhaba ios 18 yükleyen arkadaşlar memnunmu.17.7 de beklemedeyim karar veremedim

• Sıfır kurulum yaptım 18.01 e gayet akıcı pili de daha iyileşti diyebilirim pil yüzdem %91

• msamur M kullanıcısına yanıt

Pili ne zaman değiştirmiştiniz ve orijinal pil mi ?

ok tşk ederim

• efesb kullanıcısına yanıt

2 yıllık cihaz nerdeyse hiç kullanılmamış olarak aldım ikinci el. orjinal pili günü çıkarıyor şuanda

• kadirce03 kullanıcısına yanıt

rica ederim ben de

• Pil sağlığı 81 olan telefona 18 sürümü gider mi?

81
    18

• 18.1 sürümüne güncelleyip bölgeyi Amerika Birleşik Devletleri yapınca otomatik olarak aramalarda ses kaydı aktif oluyor. Yalnız her aramada ses kaydı yapsın diye elle dokunmak lazım.

• ios 18.1 in performans ve batarya süreleri nasıl yükleyen varmı

bende kararsızım yüksemmi yüklemesemmi

• kadirce03 kullanıcısına yanıt

Çoğu kişi memnun ama İphone SE de nasıl acaba

bilmiyorum hocam 17.7 de bekliyorum bende

• 18.1 yükledim. 18.0 ve 18.0.1 sürümlerine göre bence çok daha iyi. Daha akıcı ve pil ömründe bir tık iyileşme var sanki. İOS 17 sürümlerini bilemeyeceğim memnunlarsa kalabilirler ancak bence düzgün bir sürüm şimdilik. Aralıkta 4 sene olacak cihazı alalı pil sağlığım 75 değişen parça yok. Cihazın performansı hala iyi bence. Günde 2-3 kere şarja takıyorum ona yapacak bir şey yok. Yan sanayi pile güvenmiyorum şişme yapıyor zamanla orijinale de o parayı vermek değmez. Gittiği yere kadar 4-5 sene daha kullanmayı düşünüyorum. Hedef 2030 :D

• Etzel45 kullanıcısına yanıt
    " Yan sanayi pile güvenmiyorum" demek önyargılı bir yaklaşım bence.

Çünkü ne idüğü belirsiz yan sanayi piller için dediğiniz doğru olabilir ama Deji gibi kendini kabul ettirmiş markalarda sorun yaşama olasılığınız çok düşük.

Mesela ben pil sağlığım %80'nin altına düşünce Deji batarya taktırdım ve orjinal pilden daha performanslı olduğunu gördüm.Uzun bir süredir de kullanıyorum ve şişme v.s herhangi bir sorunum yok.Etrafındaki herkese de Deji bataryayı tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 1 Kasım 2024; 16:17:28 >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt

Birkaç sene önce Woyax (dejinin premium markası) dan pil almıştım. İade süresini geçirdikten sonra montaj yaptığım için ve pil düzgün çalışmadığı için pili söküp kutusuna kaldırmıştım. Bir süre sonra pil durduğu yerde şişmiş. Dolapta boş boş duran ölmüş bitmiş durumdaki kaç yıllık Apple bataryası bıraktığım gibi duruyor. Evet belki markasız pilden iyiler ama Apple pili ile bunların pilleri kesinlikle kalite olarak çok farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    Kardeşimde iPhone 6s var. Kaç kere batarya değiştirdik bilmiyorum. En son rova marka batarya aldım ki kalitesiz bir marka değil. Telefonun ekranı kasadan ayrıldı şu anda öyle kullanıyor. Daha önceki bataryası da kötüydü. Ayrıca cihaz açılınca suya dayanıklılık da ortadan kalkıyor. Ben tercih etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 656657658659660
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.